Yeme & İçme “Tatlı benden sorulur” diyenler buraya! Sence yoğurttan tatlı olur mu? (Sayfa 5) Danissimo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 “Tatlı benden sorulur” diyenler buraya! Sence yoğurttan tatlı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
synbrk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Neden olmasın gastronomi gördüm yapılabilir 0 0 Yorumla
Marlotrance Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Yogurda şekerli bir şeyler kat , al sana tatlı 😀 0 0 Yorumla
Gereksiz-BİR-üye Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Meyveli yoğurt oluyorsa tatlıda olabilir... 0 0 Yorumla
britomartis Takip Et Master Yaş: 32 , eic 32% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 337 cevap paylaştı. denemiştim bazıları güzeldi :) 0 0 Yorumla
humanist_adam Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 36% +1 yıl Yoğurt çok yararlı ve kullanışlı mutlaka olur. 0 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. olmaz, bırakın yoğurt olarak kalsın. 0 0 Yorumla
Kayıp_Renk Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Tatlıya tatlı tatlı bakmak lazım yemeden😊 0 0 Yorumla
byoadam Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 63% +1 yıl doğru kombinasyon yapılırsa elbette olabilir 0 0 Yorumla
buseyaman256 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 64% +1 yıl Tabi ki de olur hemde ne güzel olur ^^ 0 0 Yorumla
11Leyla Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 75% +1 yıl Hafif ve yatıştırıcı olur çok da güzel olur 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Olur olur çok güzel olur :D 0 0 Yorumla
Eymeninhalasi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Evet yoğurt güzelse pekmez döküp yiyiyorum. 0 0 Yorumla
Kaayy Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Acı biberden baklava yaptılar , yoğurttan da olur. 0 0 Yorumla
xxBayankedicikxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Olabilir tadina bakmadan bilemeyiz 0 0 Yorumla
Zelal42 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 54% +1 yıl Biz küçükken pekmezli yoğurt yerdik tatlı yerine. 0 0 Yorumla
Yeteruleeeyyn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Olur olsaydı şimdi ne güzel olurdu 😋 0 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Olur herhalde nasıl bir sey olur bilemem tabi 0 0 Yorumla
chatlackgirlll Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Meyve ve yoğurt çok yakışıyo niye olmasiiiN🍃💕 0 0 Yorumla
Dağbaşınıdumanalmış Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl denemeden bilemem ısmarlayında yiyelim 0 0 Yorumla
sanalkedi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Sütten oluyorsa yogurttanda olur bence 0 2 Yorumla bağlaçolan_de +1 yıl Sütten oluyorsa yoğurttan da olur. Yoğurttan oluyorsa ayrandan da olur. Ayrandan oluyorsa cacıktan da olur. Cacıktan oluyorsa hıyardan da olur... Böyle devam eder gider.😏 Yorumla sanalkedi +1 yıl niye olmasın hepsi bağlantılı değil mi birbiriyle 😃 Yorumla
Huysuuzvircin Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl Yoğurtla tatlıyı aynı anda yiyince güzel oluyor😊 0 0 Yorumla
Aleyna_16_03 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Neden olmiycakmiş ki hemde mis gibi tatli olur 0 0 Yorumla
_-Yiğit-_ Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yoğurttan tatlı olur şu sıralar yediğim tek tatlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
415Cevap
Neden olmasın gastronomi gördüm yapılabilir
Muazzam olabilirdi...
Cok lezzetli tatli olur
Yogurda şekerli bir şeyler kat , al sana tatlı 😀
Meyveli yoğurt oluyorsa tatlıda olabilir...
Pekmezli de müthişişi
ballı yoğurt, deneyin
denemiştim bazıları güzeldi :)
Yoğurt çok yararlı ve kullanışlı mutlaka olur.
Olabilir tabiki neden olmasınmış?
olmaz, bırakın yoğurt olarak kalsın.
yapana da bağlı biraz
Tatlıya tatlı tatlı bakmak lazım yemeden😊
doğru kombinasyon yapılırsa elbette olabilir
Olur tabiki neden olmasin.
Tatlı sevmem ekşi pasta yapın 😂
Tabi ki de olur hemde ne güzel olur ^^
Tabiki olur hemde her lezzetle
Olur tabiki yedim cunku
Olur hemde çok lezzetli ve hafif
Hafif ve yatıştırıcı olur çok da güzel olur
Yoğurtlu pekmezi dene ✋
Olur olur çok güzel olur :D
Hem sağlıklı hem lezzetli enfes
Şekerli yoğurt my favorite
İçine şekeri koy al sana tatlı 😅
Evet yoğurt güzelse pekmez döküp yiyiyorum.
Olursa olur olmazsa olmaz
Hem de çok güzel olur
Acı biberden baklava yaptılar , yoğurttan da olur.
Olabilir tadina bakmadan bilemeyiz
Biz küçükken pekmezli yoğurt yerdik tatlı yerine.
Bence gayet guzel tatli olur
Olur olsaydı şimdi ne güzel olurdu 😋
Olur herhalde nasıl bir sey olur bilemem tabi
Hamsiden bile tatlı olur
Çok severim. ve çok tuketirim
Tatlı geliyorsa olur 🙄
Meyve ve yoğurt çok yakışıyo niye olmasiiiN🍃💕
Olur olur, bal gibi olur. 🙂
Nden olmasınn olabilirrr tabiii
Hemde bir güzel olurki
denemeden bilemem ısmarlayında yiyelim
Merak ediyorum lezzetini deneyeceğim
Sütten oluyorsa yogurttanda olur bence
Sütten oluyorsa yoğurttan da olur. Yoğurttan oluyorsa ayrandan da olur. Ayrandan oluyorsa cacıktan da olur. Cacıktan oluyorsa hıyardan da olur... Böyle devam eder gider.😏
niye olmasın hepsi bağlantılı değil mi birbiriyle 😃
Olabilir neden olmasin.
Cikolatanin yerini hicbir sey tutamaz
Yoğurtla tatlıyı aynı anda yiyince güzel oluyor😊
Neden olmiycakmiş ki hemde mis gibi tatli olur
tabii ki olur hem faydalı
Olur galiba niye olmasın ki
Olur tabi çok da güzel olur😁
HIYARDAN CACIK OLUYORSA YOGURTANDA TATLI OLUR.
Olur olur bal gibi olur
Yoğurttan tatlı olur şu sıralar yediğim tek tatlı
Olmaz ama tatlıyla iyi gider 😂
tuzsuz yoğurtsa neden olmasın ki
Yoğurttan herşey müthiş olur
Hemdee cok güzel oluyoooo😍
olur hemde mis gibi olur