Kızlar ve ansızın gelen tatlı krizleri! 😍 Kızların “canım acayip tatlı çekti” dediği an hangisi, hemen seç; yorumlarda bu konuyu tatlı tatlı konuşalım. 🍧
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
263Cevap
Oy verirken kızların yeterince samimi olduğunu düşünmüyorum Her an! Sikkina oy vererek. Her duruma kısaca yorum yapiyim; -Arkadaşlarıyla... Bu ortamda evet ikram olarak bir şeyler verilebiliyor fakat bir tatlı krizi söz konusu değil.
-Özel günlerinde hormonlar aslında tatlı istemez Premenstrual siklus sendromu (PSS) kadınların adet görmeden önceki 5. Günden adete kadar devam eden stres, alinganlik vs.. durumudur ruh halleri karisiktir ve beden hiçbir şey istemez.
-Her an kelimesi sadece bir abartı evet tatliyi her an yerseniz güzel oluyor fakat kriz söz konusu değildir.
-Oy verdiğim sikka gelirsek kesinlikle eminim ki Moraliniz bozukken artık alışılmış bir olay olarak kendinizi mutlu etme çabanız beyninize sinyaller gönderiyor ve çikolata krizi işte o an başlıyor biliyoruz ki çikolatanın mutluluk hormonu salgıladığı deneylerde kanıtlanmıştır yani kriz dediğimiz olay işte bu an olur.
Vallahi konu kızlarsa bunların hepsi geçerli zira ne sağları ne solları belli: neden mi her türlü işte sebepleri:
-Yanındaki arkadaşlarla gerçekten tatlı yiyelim tatlı konuşalım diye
-Yanındaki arkadaşlara kendince erkek üzerinde "baskınlığını" göstermek ve diğer kızları çatlatmak için
-Gerçekten canı çektiği için
-Sevgilisine kızdığı için hesap kabarsın diye
-Morali bozukken amaç renklilik olsun diye
-Hormanal olarak hassas dönemlerde karşı cinsle birşey yaşamak istediğinden üstüne veya yüzüne dondurma bulaştırmak için
-Tatlı isterken snap atıp millete hava atma derdinde diye
.
.
.
.
diye devam ediyor.
Genellikle regl öncesi.
Almanya da yapılan araştırmada kadınların aslında her an tüketime hazır oldukları ortaya konmuş, ancak ovülasyon döneminde otokontrol metabolizmaya güzel görünme içgüdüsü yüklediği için kadınlar o süreçte az tüketim yapıyorlarmış.
Manyaklar çünkü. Zamanında kıtlıktan çıkmışlar var gücüyle yiyiyolar. Benim kız arkadaşım bile benden daha çok seviyor çikolatayı. Yeminle beni o kadar sevmiyor.
Çikolatayı kıskandım, hakaret ettim, tehdit ettim. "Yerim lan seni dedim"
Bana ne desin bir yenir, bin çoğalırız"
Dedi. Haklıydı, her tarafa klonlanmıslardi, bir şey diyemedim, ezildim. Lan oğlum dedim bir çikolata bu kadar mı ezer insanı, inzivaya çekildim. 😂😂😂😂
Ben aciktigim zaman yerim tatlıyı genelde daha rahat oluyor benim için o zaman
Tatlı yemek için bütün bahaneleri kullanırım😁
Tatlı ya sebebe gerek yok... İlla sebep ararsak moralim bozuk tatlı iyi gider, mutluyum bir tatlı ile kutlayalım, karar vermem gerek tatlı bir şeyler yiyim de beynim çalışsın, sınavım var önce tatlı iyi gider... 😂
Her an diyorum! Canı sıkılır ister, morali bozuk olur ister, mutlu olur ister. :D
Tatli olsunda ne olursa kabul ❤
Genelde bayanların her adet döneminde vücuttan pis kanla birlikte attığı mineral değerler vücut hormonlarını sürekli bir eksiklik olarak tetikler. O an vücutta en çok ne eksikse hormon onu ister. Bir bayana adet gününde yaklaşmak ve vakit geçirmek istersen elinde bir adet çikolata ile gitmeni tavsiye ederim😃😃
Kızlar, rica ediyorum canınız tatlı çektiğinde, erkek peşinde koşmayın.
Sağa sola atlamayın, kendinizi tırmalamayın
Direkt koşun en yakın markete ve bir #Danone arayın.
Insanlarin veremediği mutluluğu tatlılar veriyor. Bu yüzden her an! 🌼
Ya bazen bir geliyor kriz özellikle moralim bozuk olduğunda tüm şerbetli tatlılar en çikolatalı şeyler benim olsun. Diyorsun 😍
Kızlar, rica ediyorum canınız tatlı çektiğinde, erkek peşinde koşmayın.
Sağa sola atlamayın, kendinizi tırmalamayın
Direkt koşun en yakın markete ve bir #Danone arayın.
Bahanem yok canım ne zaman isterse yerim.. Kalori derdi olmadan
Özellikle çikolataya asırı düskünler. Ne zaman kahve içsek ya da bişey lazımmı diye sorsam number one çikolata :D
Ozel gunlerinde tabikide en cok 😊😊 bende ayni sekilde. hem ozel gunum hemde cok mutlu oldugum zamanlar tatlinin dibine vuruyorum offff canim. yine cekti simdi bak 😛😛😄😄
çünkü kadınlar her ne yapıyorsa tatlılıklarıyla güzellıkleriyle tatlıdır tatlı yemek sadece onların anılarını kalıcı olmasını sağlar
Benim kız bir kankam vardı hep evde tatlı tatlı diye adetken bağırıp duruyordu. Gel de beni ye danazor!
ne zaman çıkacak olsak yemekten önce hangi pastayı yesem diye düşünüyor çünkü :) özel bir an yok yani tatlı istemesi için
Regl döneminde resmen kilo alıp sonrada onu sonraki döneme kadar veriyorum 😆 Hayatım resmen inişli çıkışlı 😅
kızlar genelde özel günlerde böyle olurlar hatta en yakın arkadaşlarıyla genel de aynı güne denk geldiğini duymuştum
nedenmi insanlar çok çalşıyorlarsa muhabbete sevgiye güvene itimada yorgunluğunu gidermeye ihtiyaç duyar tatlı konuşan bir arkadaşa ihtiyacındandır
her an yemek isteyebilirim. Yağmur yağsa ya da yolda yürüyen insanları görsem bile bunu bahane edip isteme kapasitem var 😂😂
Çoğunlukla regl iken isterler ama moral bozukluğunda ya da bazen açlık hissettiklerinde bile tatlı ihtiyacı duyarlar..
hanımlarda süreklilik kazanmış tatlı yemek, yatarken kalkarken koşarken vs vs.. Allahtan çikolata var ucuza kapatıyoruz.
Benim gibi tatli asigi birinden tabiki her an şıkkı beklenir 😀 Danissimoyu bir tatmak kismet olmadi merakta ediyorum 🤔
Benim gördüğüm daha çok özel günlerinde canları tatlı istiyor. Ama her an isteyeni de vardır tabii ki.
Sorun bende mi ki, benim canım tatlı niyetine iskender adana dürüm falan çekiyor :D
Moralim bozukken. Buda ayın 25 gününe falan tekabul ediyor.
Şuanda moralin iyidir. Üç gün geçmiş yinede bir sütlaç a yok demezsiniz..🐔
Şerbetli, sütlü, çikolatalı, dondurmalı akla gelen ne varsa her an yiyebilirim :)
Tatlı yı severim fakat özel günler de megafonla bağırasım geliyor resmen
Kaçırılan indirim sonrası, ayrılık sonrası, regl sırasında... Aslında hayatımın geneli tatlı yemek üzerine olabilir!!! :D
Özellikle arkadaşımda dikkatimi çekti morali bozukken ☹️
Ben heran.. yemeksiz bir hayat dusunurum tatlisiz asla🙈
Moral, enerji için bazen durduk yere, bazen hormanlar, tatlı mühim😋
Özel günlerde hormonlar tatlıyı bana ver diye bağırıyor 😂😂
Sebebsiz belki seker lazimdir vucuda, erkeklerin nezaman cani tatli ister?
Gun içinde uykuya daldiysam uyandığımda canım tatlı çeker mutlaka
Neredeyse her zaman moralim bozuk aslında.. ama bu seçenek daha doğru geldi
C) Özel zamanlarda hormonlar tatlı tatlı diye bağırıyorlar 🍩🍮🍭🍬🍫🍰🍦
Benim her an. Yani gerçekten istisnasız her an; uyurken, uyandığımda, hastayken, mutluyken... :)
Özel günlerde hormonlar “tatlı tatlı” diye bağırmaya başladığında
Latlisiz dünyayi düşünemiyorum bile tatli her şeydir
Özel günler yaklaşırken acayip oluyorum tatlı tatlı diye
Her an sütlü tatlı tutkum var. Yemek yemesem de onlar yeter 💗
Allahım çok utandım regl ken allah bu belanı vermesin hemi adassada😂😂😂😂😂
Kızların canı her zaman tatlı isteyebilir , bu normal bir durum. İstememesi anormal olur.
Hiç bir istisnayı göz ardı etmem. Bu konuda çok hassasımdır
sekeri dusenlere bire bir haftada 2 kere yerim tavsiye ederim
Bulusmayi kahve degilde tatli yapinca🤣 kesinlesiyor
Özellikle diete yeni başladıklarında 2. gün tatlııııığğğ diye bağırdıkları söylenebilir
cikolataa olsunda hep olur tatlisiz dusunemiyorum bile
Diğerlerini bilmem ama benim moralim bozulunca tatlı cok yardım ediyor
Benim canım hiç tatlı çekmiyo bazen çekmesini istiyorum
Bahane aramam, çok fazla tatlı krizine giriyorum, her an yiyebilirimm😍😃
kanayan yaraya tuz basmak gibidir kanayan yarığa tatlı basarlar
Her an elbette.🤣
Bir şekilde endorfin hormonunu harekete geçirmeliyiz.
Tatlıyı sevdiğim için her ne şartta olursa olsun yeter ki tatlı olsun 😍🍫
tatlıyı her türlü yerim yeterki olsun. Ama daha çok moralsiz olduğumda