Yeme & İçme “Tatlı benden sorulur” diyenler buraya! Sence yoğurttan tatlı olur mu? (Sayfa 3) Danissimo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 “Tatlı benden sorulur” diyenler buraya! Sence yoğurttan tatlı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
kuçukuçu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Ben bayılırım neden olmasın? Her zaman alıyorum hafif oluyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Danissimo'yu ilk kez survivorda tanıdım. Sanırım Hilmicem kazanmıştı ve 3 arkadaşıyla birlikte Danissimo yemeye gitmişti. 😄 1 0 Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur neden olmasın meyveli yoğurt fanı olarak onuda severim :D 1 0 Yorumla
guzellikxx Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Yoğurda reçeli karıştır al sana süper bir tatli🤣🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çikolatalısı favorim. Çikolata yemek beni çok bayıyor çünkü çok fazla geliyor fakat Danissimo'nun hafif ekşimsi bir tadı var. Bence çok başarılı. 😊 1 0 Yorumla
BuzGolemi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl yoğurdu ben yoğurt olarak severim tatlısı iyi olmuyor. 0 0 Yorumla
Blossom_ Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Bayılırım tatlıya aklıma direk nedense höşmelim tatlısı geldi... 0 0 Yorumla
MuhammedAli76 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Siz daha bu soruları sormadan biz yıllar yıllar önce yoğurttan dondurma yapıyorduk. Favorim vişneliydi bu arada. 0 0 Yorumla
şaziment3 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl olur tabiki bide kalori almak istemiyosanız yoğurda tarcn ve bal dokup tatlı ihtiyacını bastırabilirsiniz 0 0 Yorumla
Glowster Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Neden olmasın :) Çok merak ettim deneyeceğim 4 0 Yorumla
Pskdnsmn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Ben kendim yapiyorum çilekle şekeri ezip yogurtla karistiriyorum bunlardan bin kat guzel ve saglikli oluyor deneyin derim :) 1 0 Yorumla
LadyDiamond Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Yoğurttan tatlı tabikide olur😄 Danissimo yapmış işte abi 0 0 Yorumla
yenianneyim Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Yoğurt ve çilek blendırdan geçince üzerine de hafif tarçın, güzel oluyor. Tam diyetlik 0 0 Yorumla
divanedeli Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Biz yaptik oldu simdi de cesitlerini cikartiyoruzzz😂 0 0 Yorumla
BELLİSİMA1 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Yoğurttan tatlı sevebileceğim bişey değil fakat olabilir tabi yemek tercih meselesi. 0 0 Yorumla
evliciftist Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl Bence olur mesela Ballı Yoğurt müthiş tavsiye ederim denemenizi :) 0 0 Yorumla
dmert Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl yoğurttan tatlı olmaz ama diğer tariflere malzeme olur 0 0 Yorumla
Hhildemar Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Tabii ki.Orman meyveli yoğurt imm yazın bol bol yaparım :) 0 0 Yorumla
Admaystl Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Şekerli yoğurt çocukluğun en vazgeçilmez 3 öğün yemeği 0 0 Yorumla
frdplk Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Yoğurttan tatlı olmaz ancak danone falan olur. Şerbetli tatlı asla olmaz. 0 0 Yorumla
Birkayipyolcu Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Yoğurt bal yoğurt tarçın yoğurt çilek hepsinde tatlı olur 😊 0 0 Yorumla
Ayakkabıqwer Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 53% +1 yıl Hayır diyenler meyveli yoğurdu bilmiyor mu 3 0 Yorumla
Kederli41 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Bırakın böyle şeyleri arkadaşım yoğurt tan tatlı mı olurmuş tatlı ayrıdır yoğurt ayrı gevur icadı hep bunlar 😂 0 0 Yorumla
Baksenhatun Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bence olmalı şekerli yoğurtu severim ama şerbetle denemek lazım 😂 0 0 Yorumla
Coldseroz Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl Bazılarına garip geliyor ama ballı yoğurt en sevdiğim tatlıdır 0 0 Yorumla
Black_yoga Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki de olur ben şeker kullanmıyorum o yüzden sürekli yoğurlu tatlılar yapıyorum 0 0 Yorumla
Peutz_jeghers Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Pek sevmem tatlı. Ekşi ve tuzlu şeyleri daha çok severim ve acı :D 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. şeker katarsın olurher zaman burda olmam değerimi bilin 0 0 Yorumla
Trinity007 Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 366 cevap paylaştı. Olur tabiki...😊 3 0 Yorumla
Sıfır_şans Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Olur tabi revani kek kurabiye yugurtla yapiyorum hep sut olmayinca 1 0 Yorumla
ιѕтιηαƒнυкυкçυѕυ Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Sütten tatlı oluyorsa yoğurttan da tatlı olur beyefendi 0 0 Yorumla
korayxx Takip Et Yoda Yaş: 50 +1 yıl eskiden yoğurdun içine şeker karıştırır öyle yerdik kendi danonemizi kendimiz yapardık 0 0 Yorumla
yetke Takip Et Xper 6 Yaş: 63 +1 yıl yoğurt-pekmez birlikteliği veya diğer çeşitleri. sizde görselde verdiğiniz gibi. aifyetiniz olsun. ellerinize sağlık 0 0 Yorumla
queenil Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Meyve ve yoğurt birleşince o tatlının tadından yenmez! 😄 0 0 Yorumla
vodlavisne Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Olmas mı ya deişik deişik şeyler yapabilirler yaaaniii😋😋😍😍 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl yoğurttan tek şey olur oda pekmezli yoğurt gerisi boş iş 0 0 Yorumla
prensesmaria Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bence olur bir denemek gerek içine çilek ve birazcık şeker katabilirsinveya muz, veya kakao katıp şeker ekleyebilirsin 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,8b cevap paylaştı. Kek olur valla. Yoğurt koymayınca yumuşak olmuyor ya 0 0 Yorumla
Gonulrengı Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Olur olur annem yogurtla fırnda çok güjel fırında kek yapardı 0 0 Yorumla
BeyZaDe29 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Olabilir bir denemek lazım…ben yapsam zehirlerim büyük ihtimal 😂 0 0 Yorumla
matematikçi65 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yurttan da olur hem bence daha güzel olur yeterki ayarını tutturmak lazim 0 0 Yorumla
gknclk34 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl alman tatlısı peynir tatlısıda derler altında hamuru üstünde yoğurt ve labne peynirinden yapılmış. kat onun üstünde de çilekli jöle 0 0 Yorumla
betilkatun Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Valla ıspanaktan kek yapıyoruz süper de oluyo kimsenin aklıma bile gelmiyo yoğurttan da olur bişeyler herhalde aybalamlar :) 0 0 Yorumla
Bett01 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl yoğurt çorbası var mesela yoğurtan çorba oluyorsa tatlı da olur neden olmasın ;) yoğurda şekeri koy al işte tatlı :)) 0 0 Yorumla
Dolucalı Takip Et Xper 4 Yaş: 51 +1 yıl Yoğurttan tatlı olu bayanlar yaparsa becerikli olanlar gayet güzelde olur derim kadının o anki isteğıne bağlı 0 0 Yorumla
akın1978 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl 2 ay öncesine Kadar sorsaydınız çok kötü olur derdim ama şu an di yet yapmak zorunda olduğumdan dolayı mecbur iyi olmak zorunda 0 0 Yorumla
zopbi Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Cocukken oluyodu ıcıne şeker dokup yemıslıgım var 😀😀😀https://media. giphy. com/media/XR9Dp54ZC4dji/giphy. gif 0 0 Yorumla
Tuba_54 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Yoğurt tatlısını bilmiyor musunuz harika nefis bir tatli ben tatlı yemem çikolata falan ağzıma sürmem ama yoğurt tatlısı tek aşkımdır 💖 0 0 Yorumla
Yeliz_ozagg Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Meyvelerle kalorisiz bir tatlı olur doğal bir beslenme şekli 1 0 Yorumla
KardelenÖztürk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Olur tabii ki. Danissimo'nun yoğurtlarını bayılarak yiyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
415Cevap
Ben bayılırım neden olmasın? Her zaman alıyorum hafif oluyor.
Danissimo'yu ilk kez survivorda tanıdım. Sanırım Hilmicem kazanmıştı ve 3 arkadaşıyla birlikte Danissimo yemeye gitmişti. 😄
Olur neden olmasın meyveli yoğurt fanı olarak onuda severim :D
Yoğurda reçeli karıştır al sana süper bir tatli🤣🤣
Çikolatalısı favorim. Çikolata yemek beni çok bayıyor çünkü çok fazla geliyor fakat Danissimo'nun hafif ekşimsi bir tadı var. Bence çok başarılı. 😊
yoğurdu ben yoğurt olarak severim tatlısı iyi olmuyor.
Bayılırım tatlıya aklıma direk nedense höşmelim tatlısı geldi...
Siz daha bu soruları sormadan biz yıllar yıllar önce yoğurttan dondurma yapıyorduk. Favorim vişneliydi bu arada.
olur tabiki bide kalori almak istemiyosanız yoğurda tarcn ve bal dokup tatlı ihtiyacını bastırabilirsiniz
Neden olmasın :) Çok merak ettim deneyeceğim
Ben kendim yapiyorum çilekle şekeri ezip yogurtla karistiriyorum bunlardan bin kat guzel ve saglikli oluyor deneyin derim :)
Yoğurttan tatlı tabikide olur😄 Danissimo yapmış işte abi
Yoğurt ve çilek blendırdan geçince üzerine de hafif tarçın, güzel oluyor. Tam diyetlik
Biz yaptik oldu simdi de cesitlerini cikartiyoruzzz😂
Yoğurttan tatlı sevebileceğim bişey değil fakat olabilir tabi yemek tercih meselesi.
Bence olur mesela Ballı Yoğurt müthiş tavsiye ederim denemenizi :)
yoğurttan tatlı olmaz ama diğer tariflere malzeme olur
Tabii ki.
Orman meyveli yoğurt imm yazın bol bol yaparım :)
Şekerli yoğurt çocukluğun en vazgeçilmez 3 öğün yemeği
Yoğurttan tatlı olmaz ancak danone falan olur. Şerbetli tatlı asla olmaz.
Yoğurt bal yoğurt tarçın yoğurt çilek hepsinde tatlı olur 😊
Hayır diyenler meyveli yoğurdu bilmiyor mu
Bırakın böyle şeyleri arkadaşım yoğurt tan tatlı mı olurmuş tatlı ayrıdır yoğurt ayrı gevur icadı hep bunlar 😂
Bence olmalı şekerli yoğurtu severim ama şerbetle denemek lazım 😂
Bazılarına garip geliyor ama ballı yoğurt en sevdiğim tatlıdır
Tabiki de olur ben şeker kullanmıyorum o yüzden sürekli yoğurlu tatlılar yapıyorum
Pek sevmem tatlı. Ekşi ve tuzlu şeyleri daha çok severim ve acı :D
şeker katarsın olur
her zaman burda olmam değerimi bilin
Olur tabiki...😊
Olur tabi revani kek kurabiye yugurtla yapiyorum hep sut olmayinca
Sütten tatlı oluyorsa yoğurttan da tatlı olur beyefendi
eskiden yoğurdun içine şeker karıştırır öyle yerdik kendi danonemizi kendimiz yapardık
Elmanyada her türlüsünü yiyoruz 😄 Yani oldu bile 😊
Hem de süper olur 😋
yoğurt-pekmez birlikteliği veya diğer çeşitleri. sizde görselde verdiğiniz gibi. aifyetiniz olsun. ellerinize sağlık
Meyve ve yoğurt birleşince o tatlının tadından yenmez! 😄
Olmas mı ya deişik deişik şeyler yapabilirler yaaaniii😋😋😍😍
yoğurttan tek şey olur oda pekmezli yoğurt gerisi boş iş
Yoğurttan tabiki de tatli olur ❤
bence olur bir denemek gerek içine çilek ve birazcık şeker katabilirsin
veya muz, veya kakao katıp şeker ekleyebilirsin
Ben yerim gerisine karışmam 😂😂😂
Kek olur valla. Yoğurt koymayınca yumuşak olmuyor ya
Olur olur annem yogurtla fırnda çok güjel fırında kek yapardı
Olabilir bir denemek lazım…ben yapsam zehirlerim büyük ihtimal 😂
Olmaz olur mu çok da güzel olur
Bence olur; hem de nefis olur! 😋
yoğurtlu dondurma bile var
Yurttan da olur hem bence daha güzel olur yeterki ayarını tutturmak lazim
alman tatlısı peynir tatlısıda derler altında hamuru üstünde yoğurt ve labne peynirinden yapılmış. kat onun üstünde de çilekli jöle
Valla ıspanaktan kek yapıyoruz süper de oluyo kimsenin aklıma bile gelmiyo yoğurttan da olur bişeyler herhalde aybalamlar :)
yoğurt çorbası var mesela yoğurtan çorba oluyorsa tatlı da olur neden olmasın ;) yoğurda şekeri koy al işte tatlı :))
Yoğurttan tatlı olu bayanlar yaparsa becerikli olanlar gayet güzelde olur derim kadının o anki isteğıne bağlı
2 ay öncesine Kadar sorsaydınız çok kötü olur derdim ama şu an di yet yapmak zorunda olduğumdan dolayı mecbur iyi olmak zorunda
Cocukken oluyodu ıcıne şeker dokup yemıslıgım var 😀😀😀https://media. giphy. com/media/XR9Dp54ZC4dji/giphy. gif
Yoğurt tatlısını bilmiyor musunuz harika nefis bir tatli ben tatlı yemem çikolata falan ağzıma sürmem ama yoğurt tatlısı tek aşkımdır 💖
Meyvelerle kalorisiz bir tatlı olur doğal bir beslenme şekli
Olur tabii ki. Danissimo'nun yoğurtlarını bayılarak yiyorum.
olmayacak birşey değil
Meyveli yoğurt canım çekti
Şeker veya pekmez ile çooook yaptık😀