Yeme & İçme “Tatlı benden sorulur” diyenler buraya! Sence yoğurttan tatlı olur mu? (Sayfa 2) Danissimo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 “Tatlı benden sorulur” diyenler buraya! Sence yoğurttan tatlı olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
Balinaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Olur tabii süt yoksa keki yoğurtla yapıyorum arada tadı şahane oluyor 😊😊🤔 1 0 Yorumla
Ocrus Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 55% +1 yıl Bizdeki ekşiyen sulanan yoğurttan olmaz. Avrupadaki yoğurt gibi olursa olur. 1 0 Yorumla
BunnyBoop Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İncirli olanını seviyorum en çok ama sarece yoğurt değil birçok şey var içinde 1 0 Yorumla
SinirliBiber Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 370 cevap paylaştı. Küçükken annemin bana yaptığı şekerli yoğurt geldi aklıma. :): 1 0 Yorumla
Benjamin542 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 82% +1 yıl Neden olmasın ki. Yaptıktan sonra gayet de güzel olur... 0 0 Yorumla
VicdanımRahatsız Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Olur mu olmaz mı orası tartışılır ancak önyargılı davranmayı o denemek lazım. 0 0 Yorumla
nedensi Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 34% +1 yıl peynirden oluyorsa yoğurttan da olur hem hayat da olmaz yoktur yapamayanlar vardır bence 0 0 Yorumla
taylan7676 Takip Et Bilge Yaş: 48 , eic 38% +1 yıl Olur hemde kaç çeş, it önemli olan uygun şekilde kullanabilmek 0 0 Yorumla
Sarisinnuget Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 31% +1 yıl Tabiki yoğurttan tatlı olur içine meyve koy mis gibi tatlı :D 0 0 Yorumla
AkrofobikSuperman Takip Et Xper 7 Yaş: 93 , eic 70% +1 yıl Tadı tatlı olan her şey tatlıdır #AkrofobikSuperman Tatlıları sever 0 0 Yorumla
AdanaLiii_ks Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 46% +1 yıl Yoğurttan tatlı olmaz mı tabi ki olur bazı pastalara keklere yoğurt ekleniyor 0 0 Yorumla
Synes Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Gece gece gelsin kaloriler 😥 şimdi yapayım sabah yerim yine çok zekiyim 😂 0 0 Yorumla
Gizlixx4 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Olur çünkü danissimoyu denedim. Ama normal yoğurttan da olur. Kendimiz de yapabiliriz. 0 0 Yorumla
Reyildiz Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Kucukken yogurtla sekeri karistirip yerdm fakirdik ama agzimizin tadini biliyodk 0 0 Yorumla
Globglogabgalab Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 73% +1 yıl yoğurt dediğini iskenderin üstüne koycan, ayran yapcan, cacık yapcan... 0 0 Yorumla
Akuamarinn Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 30% +1 yıl Denemek lazım bence. Ben yoğurdu her yemekle yerdim. Tatlılarla neden olmasın? 0 0 Yorumla
bir_bey Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 64% +1 yıl Hıyardan cacık olduğuna göre yoğurttan her şey olur. 0 0 Yorumla
Hilal_3436 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl Olabilir ama ekşi yoğurt ya pek olacağını düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Bakugan0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 46% +1 yıl Yedim ve sevdim. Hergun yemem ama arada hafif birseyler guzel olabilir. 0 0 Yorumla
Emre_Ben Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 56% +1 yıl Olur tabiki. .. hiçbirşey bilmiyorsan yoğurda şeker koy yine tatlı oluyor 😊 0 0 Yorumla
Mutluluk_verici Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 37% +1 yıl Çocukken yoğurdun içine şeker katar yerdik al sana tatlı 0 0 Yorumla
Melisdgdvrn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Yapabiliyorlarsa helal olsun valla pisaya satılır çok da iyi olur 0 0 Yorumla
MaviiMavii Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl Hemde ne tatli olur.. Yoğurt hayatimizin vazgeçilmezi:) olmazsa olmaz 0 0 Yorumla
cerensimaa Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 50% +1 yıl Olur niye olmasin, meyveyle mix yap dondurma kaplarina koy al sana meyveli dondurma 😁 0 0 Yorumla
Berkayyy1 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl Çocukken yoğurtla şekeri karıştırıp yerdik. Neden olmasın? 0 0 Yorumla
Yorgun29 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl olur ben küçükken yoğudu şeker ile karıştırıyordum çok güzel oluyodu 0 0 Yorumla
Memo4747 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Tezekten ateş olduğuna göre yoğurttanda tatlı olur :) 0 0 Yorumla
Defne1002 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aslinda olur cook tatliysa çilekli falan çok iyi yaa 0 0 Yorumla
JaneHERE Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Ben içine meyve karıştırıyorum isterseniz bir kaç tane de çikolata damlası :) 0 0 Yorumla
limonlutea Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Meyveli yoğurdu çok severim de tatlısını düşünemedim şimdi. 0 0 Yorumla
Mustafadsd Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Çocuklukta market yok bakkal yok pastahane hiç yoktu yoğurt her daim gerek şeker veya pekmezle tatlı olarak önümüze konardı 0 0 Yorumla
Marmarakazım Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 53% +1 yıl Olmaz mı. At mixere badem ceviz bal muz çilek yoğurt. Çak smothyi tırman dağlara taşlara. 0 0 Yorumla
Sakarcocuk Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Olur çokta güzel yaptığım bir yoğurt tatlısı tarifim var 😀 0 0 Yorumla
SertaçDüzgit Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 79% +1 yıl Yoğurttan her şey olur. Tatlı da olur tuzlu da olur ama ne olursa olsun güzel olur :) 0 0 Yorumla
MahmutSuncer Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 49% +1 yıl kesinlike olur, hemide kalorisi accık olur, çok hoş olur ^^ 0 0 Yorumla
kufurcahilisidir Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 34% +1 yıl Yoğurda oekmez karıstır ya da bal , toz şeker farketmez enfes oluyor 0 0 Yorumla
derdindermani Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl tabiki olur. hemde çok besleyici ve hafif olur. süpper olur! 0 0 Yorumla
Petite_mermaid Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Canım tatlı çekiyorsa gidip künefe yerim profiterol yerim ne yoğurdu😂 0 0 Yorumla
blue0 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl NEden olmasın ki farklı şeyler denemek lazım. Her yemek her tatlı herşeye olur. 0 0 Yorumla
Jizyy Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl Danissimoyu denemeden ankete katıldım (: İlk fırsatta deneyecegim inşallah. :D 0 0 Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Olur ya reçel ile yoğurdu karıştır al sana doğal tatlı 🍮 0 0 Yorumla
GoldenArrowTr Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 58% +1 yıl Hiç denemedim denemek lazım merakta ediyorum yiyen var mı güzel mi tadı 0 0 Yorumla
Nerminco Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Bizim zamanımız da sufle cart curt mu vardı, yoğurdun içine şeker karıştırır yerdik. 0 0 Yorumla
biberportakalı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl abi gönlümün efendisine sırf bal ya da reçel bile karıştırsan tadı mükemmel oluyor daha mı olmasın 0 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 622 cevap paylaştı. Gayette oluyor hatta bazı ev yapımı tatlılarda süt yerine yoğurt bile kullanılabiliyor 0 0 Yorumla
Mavişapkam_ Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 54% +1 yıl Tatlı seven bir insan her türlü imkanı yaratır o yüzden olur neden olmasın😊 0 0 Yorumla
Bahadırx Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Yoğurttan bir revani yapıyor annem prmaklarını yersin 😛 0 0 Yorumla
HüzünlüMutluluk Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 69% +1 yıl Yoğurdu seven kişi tatlı niyetine de yer. Ana yemek niyetine de.😊 0 0 Yorumla
leylaceferli Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 73% +1 yıl olur sud yerine yogurt koyulur bazi tatlilarda.. mesela pankek 0 0 Yorumla
Trolix Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 44% +1 yıl Yoğurdun içine pekmez koyduğumda mis gibi tatlı oluyor :D 0 0 Yorumla
BeyazSevda Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Olur. Yoğurt nötr tada sahiptir. Yani içine ne koyarsan o olur. 0 0 Yorumla
ozankaya666 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 , eic 33% +1 yıl Probiyotik için yoğurt yerken ne tatlısı başka birsey katmam asla 0 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Yoğurdu çok severim, kendim yapıyorumdum zaten. Meyveli yoğurt çok lezzetlidir eminim. 0 0 Yorumla
Elma_Şekerili_Böcek Takip Et Xper 4 Yaş: 46 , eic 54% +1 yıl Evet en basit yogurt tatlısı, Yogurt üstüne pudra şekeri bitti. 0 0 Yorumla
asi_yazar Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Ben hala yoğurda şeker katıp yerim, bide internette yoğurtlu kek görmüştüm, cheesecake benziyordu 0 0 Yorumla
Serkan242 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Yogurtan tatlida olur ayranda... sadece bir gol olmaz onuda rahmetli Nasretin hoca yapmak istemis 0 0 Yorumla
Lanso007 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 58% +1 yıl Olur neden olmasın künefe de peynirden bir tatlı çeşidi değil mi herşey olabilir bence 0 0 Yorumla
GerminalB Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 66% +1 yıl En güzel tatlı yoğurttan olur, hem sağlıklı hem leziz 0 0 Yorumla
UglyGirl Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Ben evde de yoğurdun içine meyve doğrar yerim, çok da severim. Olur bence. 0 0 Yorumla
Beerkant Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl Güzel oluyor, buzluğa atıyorum biraz donduğunda dondurma gibi de oluyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
415Cevap
Olur tabii süt yoksa keki yoğurtla yapıyorum arada tadı şahane oluyor 😊😊🤔
Bizdeki ekşiyen sulanan yoğurttan olmaz. Avrupadaki yoğurt gibi olursa olur.
İncirli olanını seviyorum en çok ama sarece yoğurt değil birçok şey var içinde
Küçükken annemin bana yaptığı şekerli yoğurt geldi aklıma. :):
Neden olmasın ki. Yaptıktan sonra gayet de güzel olur...
Olur mu olmaz mı orası tartışılır ancak önyargılı davranmayı o denemek lazım.
peynirden oluyorsa yoğurttan da olur hem hayat da olmaz yoktur yapamayanlar vardır bence
Olur hemde kaç çeş, it önemli olan uygun şekilde kullanabilmek
Tabiki yoğurttan tatlı olur içine meyve koy mis gibi tatlı :D
Tadı tatlı olan her şey tatlıdır
#AkrofobikSuperman Tatlıları sever
Yoğurttan tatlı olmaz mı tabi ki olur bazı pastalara keklere yoğurt ekleniyor
Gece gece gelsin kaloriler 😥 şimdi yapayım sabah yerim yine çok zekiyim 😂
Olur çünkü danissimoyu denedim. Ama normal yoğurttan da olur. Kendimiz de yapabiliriz.
Kucukken yogurtla sekeri karistirip yerdm fakirdik ama agzimizin tadini biliyodk
yoğurt dediğini iskenderin üstüne koycan, ayran yapcan, cacık yapcan...
Denemek lazım bence. Ben yoğurdu her yemekle yerdim. Tatlılarla neden olmasın?
Hıyardan cacık olduğuna göre yoğurttan her şey olur.
Olabilir ama ekşi yoğurt ya pek olacağını düşünmüyorum
Yedim ve sevdim. Hergun yemem ama arada hafif birseyler guzel olabilir.
Olur tabiki. .. hiçbirşey bilmiyorsan yoğurda şeker koy yine tatlı oluyor 😊
Çocukken yoğurdun içine şeker katar yerdik al sana tatlı
Yapabiliyorlarsa helal olsun valla pisaya satılır çok da iyi olur
Hemde ne tatli olur.. Yoğurt hayatimizin vazgeçilmezi:) olmazsa olmaz
Olur niye olmasin, meyveyle mix yap dondurma kaplarina koy al sana meyveli dondurma 😁
Çocukken yoğurtla şekeri karıştırıp yerdik. Neden olmasın?
olur ben küçükken yoğudu şeker ile karıştırıyordum çok güzel oluyodu
Tezekten ateş olduğuna göre yoğurttanda tatlı olur :)
Aslinda olur cook tatliysa çilekli falan çok iyi yaa
Ben içine meyve karıştırıyorum isterseniz bir kaç tane de çikolata damlası :)
Meyveli yoğurdu çok severim de tatlısını düşünemedim şimdi.
Çocuklukta market yok bakkal yok pastahane hiç yoktu yoğurt her daim gerek şeker veya pekmezle tatlı olarak önümüze konardı
Olmaz mı. At mixere badem ceviz bal muz çilek yoğurt. Çak smothyi tırman dağlara taşlara.
Olur çokta güzel yaptığım bir yoğurt tatlısı tarifim var 😀
Yoğurttan her şey olur. Tatlı da olur tuzlu da olur ama ne olursa olsun güzel olur :)
kesinlike olur, hemide kalorisi accık olur, çok hoş olur ^^
Yoğurda oekmez karıstır ya da bal , toz şeker farketmez enfes oluyor
tabiki olur. hemde çok besleyici ve hafif olur. süpper olur!
Canım tatlı çekiyorsa gidip künefe yerim profiterol yerim ne yoğurdu😂
NEden olmasın ki farklı şeyler denemek lazım. Her yemek her tatlı herşeye olur.
Danissimoyu denemeden ankete katıldım (: İlk fırsatta deneyecegim inşallah. :D
Olur ya reçel ile yoğurdu karıştır al sana doğal tatlı 🍮
Hiç denemedim denemek lazım merakta ediyorum yiyen var mı güzel mi tadı
Bizim zamanımız da sufle cart curt mu vardı, yoğurdun içine şeker karıştırır yerdik.
abi gönlümün efendisine sırf bal ya da reçel bile karıştırsan tadı mükemmel oluyor daha mı olmasın
Gayette oluyor hatta bazı ev yapımı tatlılarda süt yerine yoğurt bile kullanılabiliyor
Tatlı seven bir insan her türlü imkanı yaratır o yüzden olur neden olmasın😊
Yoğurttan bir revani yapıyor annem prmaklarını yersin 😛
Yoğurdu seven kişi tatlı niyetine de yer. Ana yemek niyetine de.😊
olur sud yerine yogurt koyulur bazi tatlilarda.. mesela pankek
Yoğurdun içine pekmez koyduğumda mis gibi tatlı oluyor :D
Olur. Yoğurt nötr tada sahiptir. Yani içine ne koyarsan o olur.
Probiyotik için yoğurt yerken ne tatlısı başka birsey katmam asla
Yoğurdu çok severim, kendim yapıyorumdum zaten. Meyveli yoğurt çok lezzetlidir eminim.
Evet en basit yogurt tatlısı, Yogurt üstüne pudra şekeri bitti.
Ben hala yoğurda şeker katıp yerim, bide internette yoğurtlu kek görmüştüm, cheesecake benziyordu
Yogurtan tatlida olur ayranda... sadece bir gol olmaz onuda rahmetli Nasretin hoca yapmak istemis
Olur neden olmasın künefe de peynirden bir tatlı çeşidi değil mi herşey olabilir bence
En güzel tatlı yoğurttan olur, hem sağlıklı hem leziz
Ben evde de yoğurdun içine meyve doğrar yerim, çok da severim. Olur bence.
Güzel oluyor, buzluğa atıyorum biraz donduğunda dondurma gibi de oluyor.