Pizzayı kim sevmez ki ya sevmeyen var mı aranızda? Bir oturuşta maxi boy pizzayı mideye indiren taş bir hatun sizin için ne ifade eder?

kendimi bu aralar hayvan gibi hissediyorum diyemedim la :))
evet maxi boy pizzayı tek başına gömen hatunu severim favorimdir hatta öyle bir hatunun sevgilim olmasını isterim çünkü bende midesine düşkünüm bir gün gideriz pizza yemeye bir gün gideriz mangala bir gün iskender yemeye oh ye bubam ye tabi masraflar çift taraflı sabunlu 2 mizide girecek kaçarı yok :))
Pehluvan gizlar gurubundalar onlar seviorum guresesim gelio öyle yagli elleri agizlariyla hayda bre 🤣🤣🤣
Terli ve yagli gures 🤣🤣🤣
Verecegim programa uyarlarsa tabiki formda kalirlar 🤣🤣
Tamimiyla anlamissin 😉😉🤓
Tek başıma büyük boy gömmüştüm. Doğum günümdü kimse hatirlamayınca ben de kendim kutladım. Ve bu artık bir gelenek oldu benim için.
Dünyaya bir kere geliyoz
Ben yanımda mayonez götürüp yiyorum
Evet.
Hayvan gibi pizza gömen kız o fotoğraftaki gibi zayıf olamaz
Ne kadar zaman gömdün?
Cevap
111Cevap
obezler böyle bir kız o kadar pizzayı gömemez
Hala soluncan gibi zayiflar ya yiyip yiyip bence parazit var bagirsaklarinizda zayiflardan hep tiksinirim
Pek pek sevmem ayda bir yerim. Sulu yemekciyim ben. Aparatıf olarak bir kızartma patates severim
Ben de öyleyim en son büyük boy pizzadan 7 dilim yemiştim :) Hala da 53 kiloyum çatlayın patlayın :P
Kendimden biliyorum çok güzeliz biz, o pizzanın ağızdaki sortisi paha biçilemez.
erkekler heşeyi hayvan gibi gömüyo kırk yılda bir pizza gömüyorsak suç mu?
Bir pizza aşığı olarak fotoğraftaki abla yerinde kim olsa aşık olabilirim.
Pizzayla çok aram yok , daha çok ev yemeklerini tercih ediyorum, kız dediğin kibar olur tabii ki pizza yesin bu tercih meselesi ama, insanca yesin, hayvan gibi pizza yiyen kız çok itici gelir bana.
bide koca bir kola bitiriyorlar... aldıkları kilolar zerre kadar umurlarında değil... erkekler dişi görünce atlayacak nasılsa niye dikkat etsinler ki
Napsın acıkmıştır kızcağız yanınada fıstık sarması getirtirim yeterki yesin 😂
iyi bir partner de olabilir çünkü pizza ustasıyım. Benimle bir şey düşünmüyor ise iyi bir müşteri olabilir
Maxi boy pizza? Bu soru sorulduguna gore, ciddi ciddi gömdün anlaşilan. Millet kurbanda bile danaya ortak giriyo sen maxi boyu nasil devirdin yahu?
kızların hayvan gibi yemek yediği şehir efsanesi hiç görmedim hep duydum :D yese ne olur ayrıca onuda hiç bilmem neden böyle saçma geyikleri var
Ben pizza sevmiyorum pizza. Ha çekinmeden yemek yiyen insanida severim. Laps laps gömsün canım kadın olunca farklı mı olacak yemek olayı
Bana aşırı yapmacık geliyo. Genelde boyle kizlar 2 dilimden sonra doyanlar oluyo :D hep gösteriş dikkat cekme cabasi
Kızı erkeği yok; obur ve midesine düşkün insanlar diğer insanlar nazarında iticidir.
büyük boy pizza yiyip formda kalmak; müthiş bir azim.
Afiyet olsun diyorum ve gidip bir ortaboy pizza söylüyorum.
Bence tatlı olur böyle bir kız neden mi hesapsız olması bazı yönlerden yemeyip de mırın kırın eden kızdan iyidir
şekli buysa bana uyar :D
isterse lahmacun gömsün
öküz gibi yemesini taş gibi bir hatun olmasını belirtecek bir cümle ile saklamaya çalışması sonucunda itici buluyorum
düşüncemi belirttim işte anlamak sana kalmış
sana öyle gözüküyor ama benim normal konuşmam bu şekilde :D
Ben de çok severim pizzayı, "afiyet olsun, götür bakalım" demekten başka bir şey düşünmüyorum. :D
"Hayvan gibi pizza gömen kızlar" kavgada bile söylenmez.
her yaptığı iş hayvan gibi doğru orantılımıdır diye düşünüyorum
Yok artık derim... Pizza da olsa maxi boy diyorsun birde...
O kadar yiyipte hala fitse mükemmel. Amaa yağ tulumuysa ağzım burnum buruşur anında.
bir ara orta boy soyledim az kalsin bayiliyodum😂😂
Sen maxi den bahsediyon
Şimdi resimdeki kızın vücudunun 3 4 mislini düşün.
Öyle yani..
Ayu gibi lahmacun yeriz biz pizza da neymiş :D
Ama onu da çok severim bol siyah zeytin mısır kaşar of of offf :D
Bir iki seneye popo selülitten geçilmeyecek , diye düşünüyorum.
avuçiçlerinden öper, omzuma kuş gibi koyar gezdiririm.
Var bende öyle bir rahtsız kocaman büyük boyu alıyoruz 1-2 dilimi ben gerisini o hallediyo 😮
Bide sadece 50 kilo ve bunu saat gece 1 de yapıyoruz düşün 😂
Acıkmış demek ki diye düşünürüm.
Can boğazdan gelir.
Yesin, afiyetler olsun.
Beraber gömücek insan veya sevgilim daha doğrusu olmadıktan sonra ne düşünebilirim ki 😞
Pizzayi yemeyi degil yapmasini bilen hatun severim... onun hamurunu acabiliyorsa basarim nikahi 😂
Ben tercih etmiyorum pek ama öyle birini bulsam kapışalım mı derim 😂😂
Yarasın, mideleri alıyorsa bir tanede benim için yesinler.
hatun aynen böyleyse pizza pek ifade etmez aslında :D :D
Karnı acikmistr desinler öyle hayvan falan demesinler. Belki bazilarimiz yiyebiliyodur 😶😝
ben lahmacuncuyum 😂...
Bir iki saat sonra susuzluktan kendini çöle düşmüş zanneder merak etme.
Ben büçmemi ve o kızla aramızdaki ilikişi düşünürdüm.
Ohh karnımızda doydu hele bir çay koyda içek derim:/
Allah manda şifası versin der yoluma devam ederdim herhalde🙄😂
Ye sen ye Kilo aldim diye agladiginda gorcem ben seni😂
Ben italyaya gittigimden beri agzima bir daha lizza koymadim. Tiksindirdiler beni pizzadan. Sevmiyorum artik
60 orta boy midye yemiş kızım ben
Bu fotodaki kızın asla pizza gomdugune filan inanmiyorum
Gömüpte kilo alamıyorsa ne kadar küfür biliyorsam ediyorum
bir daha o mayoyu giydiklerinde patlatacaları garanti
Bişey düşünmem çünkü bende hayvan gibi pizza gömüyorum dasgoagdsgdsadgsa Allah tan basketçiyim ve yediklerim boya gidiyo ya yoksa kaslı bedenim yağ tulumu olurdu ya
Can Boğaz’dan geçer 😂😂 yiyen insandan zarar gelmez 😂😂😂
La ben ortaboyu zor bitiriyorum helal olsun valla 😂
çoğunlukla cok sexsi olurlar cok ta taş gibi seyler
O kadar yiyen hatun tas degil kaya olur benim bildigim.
Kesinlikle en yakın arkadaşım olacak kızdır. 😂😂
Mesajlarına bakar misinnnn :) :) :)
evde yapsa 2 dkda yapabilir kalkmış para saçıyor derim boşarım
Şu kadinları reklam objesi olarak vazgecseler keske
O taş hatunla oturup pizza yemeliydik diye düşünürüm
ya bende iyiyimdir gömerim😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar