böyle yara içinde onları kapatmak için parlatıcı sürmüş tamamen renk farklılaşmış falan , görseniz ne düşünürdünüz tiksinç mi?
kızlar sizde aynı şekilde erkekler hakkında?
kızlar sizde aynı şekilde erkekler hakkında?
Sinirden kopardigim cok olmustur insan caninin yandigini bile anlamiyo ozanlar...
kanıyo bir de dimi :D
Evet
Ben ya tırnak kenarı etleri ya da dudaklarımı kemiririm yav
dudağı yemekten beyaz izler oluşturandır bunu bile bile yapandır, bırakamayandır
o beyaz izler niye oluşur ki?
Az önce çillerinden şikayet eden bir kız vardı.
O sensin di mi
yok hayır benim çilim yok. çille dudak yolmak ne alaka anlamadım soruyu atsana bir bana bakayım?
çille ne alakası varmış ki :/ ilaç filan mı kullanmış :/ neyse artık bu başka bişey bu bile bile yolmak alışşkanlık :D
Cevap
11Cevap
çok vahşi ve... s e v i ş m e .. s i n i hat safa'da iyi bilen biri oldugunu düşünüyorum
ne alakaysa artık. kanayıp duru o duddaklar.
alışkanlık bu hava değişimi değil. soyulan dudaklar yolunur bu kadar basit sevişmek ne alaka. o dudakları gçören bir erkek bence sevişmez :D soğur hahaha :D
Allah denk getirmesin diyeyim..
Grinin Elli Tonu...:D
film miydi o? anlamadım niye onu dedin :/
izlemedim güzel mi?
tamam sağol canım :) ama dudakla alakasını anlamadım hala :D
valla mı :D merak ettim yaa :/
sevin dudaklarinizi, yemeyin :D
Fazla abartı değilse sıkıntı yok
abartıdan kasıt.
Beraber yeriz onun dudaklarını sorun yok
yok artık.. yoruma bak !
Asfajjsbsh 😃😃
Tiksinmem tiksinmem yiyebilirsin
benle ne alaka be aa :/
olmadı tabağa koysun beraber yiyelim
Başak burcusundur kesin
ne alaka niye ki başaklar mı yiyo :D :D
Evet hemde çok yemeden duramazlar sen istisnaymışsın
başakların hepsi mi?
Yok hepsi olamazda çoğu desem yalan olmaz..
valla çok şaşırdım bilmiyordum :D çünkü bende başağım ben de yiyorum hahahah :D direk başak burcu musun deyince şok oldum :D
Beni kandırdın yani sen bittin terket bu şehri :))
yoo kandırmadım :D
Başak değilim tarzında konuştun işte kandırdın. Aslında ben seni tanıyorum ordan bildim de daha fazla ayrıntı vermiycem.
beni tanıdığını sanmıyorum çünkü ben seni tanımıyorum :D ve çok takılmam bu sitede :D
Gizli hayran diye bişey duymadın mı :) Ağzımdan laf alamaycaksın sus lütfen :)
yazık ne yazık ki o ben değilim :D her gizlide şansını deniyon sanırım :D o sensin diye :/ :D
Yok öyle bişeye ihtiyacım yok :) Tanımıyorum seni ve başaklardan nefret ederim :DDD
bu bir genelleme bence :D burçlara pek inanmıyorum ama genel olarak ben de başakları sevmem yani tanıdıklarımı :D bu bir rastlantı ama sadece. terzileri de sevmem mesela, ikizlerde çok kararsızım , kovalardan nefret ediyorum , balıklar da öyle :/ yani şu an tüm tanıdıklarımı sayayım senin gibi istersen :D :D olur mu olmaz :/ ama şunu demek gerekirse başak erkeklerinin geneli sorunlu cidden böyle rastlantı görmedim :/ neyse konu burç değil.
Hahahah anlatıp anlatıp sonda konunun burç olmadığını söyledin ya güldüm :DDD Başaklar tripli oluyor onu sevmiyorum ben
o her insanda var. başaklarda ve koçlarda genel olarak benim dediğğim olsun var... yaa burçlara inanmamın nedeni çünkü başka burcun özelliği bende de var veya benim burcumun bana benzemeyen özellikleri var bu yüzden pek inanmıyorum ama genel olarak burçlar doğru olabilir fakat burç falları kesinlikle ama kesinlikle uydurma... bari tutarlı atsalar gıcık kapıyorum.
Biliyor musun bende senin gibi düşünüyorum aslında :D Fala inanmam falsızda kalırım yani hiç gerek yok. Konuştukça kim olduğunu merak ediyorum o saklandığın yerden çık bakalım bir :)
yok böyle iyi :D neyse ben kaçar byee :D
hiç sevmem yiyen kişiyi psikolojisi bozuk derim
vakti saati gelmiş heralde diye düşünürüm.
anlamadım?
vakti saati gelmiş ne demek?
bir şeyler arzuluyor demek.
ne alaka ki alışkanlık olamaz mı?
alışkanlığın stratejik derinliği vardır.
hayır bu sınav stresi olur ailesel problemler olur illa siz her şeyde bel altı düşünü yuh ! ayrıca bazılarının tik haline geliyor. tıpkı tırnak yemek gibi.
fikir açını dğeiştir.
stratejik derinlik diyorum. inat etme. eğer kendin teşhis koymuşsan ne diye görüş istiyorsun.
benim istediğim görüş nasıl gözüküyo çirkin mi tiksinç mi diye ama senin belirttiğin görüş yine bel altı yine abaza bir düşünce. neden hherkesi kendin gibi sanıyorsun ki?
hiç de sandığın gibi değil. ben temiz semtte büyüdüm. babam diplomattı. aşkolsun sana ve ön yargına. :((
baban isterse melek gibi olsun baba anneyle olmuyo insanın kişiliği.. insanın içinde olmalı terbiye iyiklik masumluk.. şu an sana kötü bişey demedim ama her konunun içine şu cinselliği katmayın be. neyse sorduğuma pişman ediyorsunuz. bye
kavga etmek istemiyorum. insanları seviyorum ben. hoşça kal. ( benim sözlüğümde bye diye bir sözcük yok. olamaz da. )
ne alaka insanları sevmemekse artık ben de sevmiyorum insanlar sevilir bir tür değil çünkü. bye kullan demedim ben kullandım sadece. neyse senin dediğin gibi hoşçakal ya da nasıl istiyorsan öyle kal...
Sorunludur, sorunlu.
Tiki var derim
Bende yiyorum :D
kanıyo mu hep :/
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar