Ben her önüme defter kitap açtığımda krem şanti yersem 2 senede 140 kilo olur muyum? Galiba olabilirim :/Bir de benim masam yok, hayrına bir masa alsanıza be :/
Ders çalışmam pek 😅 çalışacağım zaman da yanımda sadece su olur 😂 susarsam içerim 😂 Başka bir içecek ve yiyecek bir şey olursa ders çalışmam habire ağzıma çalışırım 😂 bence sen de benim gibi sadece su bulundur yanında 😄 bir şeyler yeme 😄 dikkatin dağılır 😄 aklın yemeğe gider hep 😂
Çalışma masan yoksa ütü masasını veya yemek masasını kullan 😄 benim de hiç çalışma masam olmadı 😄 şu katlanır masalardan alıp onlarda işimi görürdüm hep 😂 genelde laptop olurdu üzerinde 😂 film seyrederdim 😂 veya dizi 😂 sen de onlardan al 😄 ders çalışırsın üzerinde 😄 Film dizi dedim aklıma geldi 😐 bir ara sana 20 dakikalık dizi v. b. Önereceğim 😂 öyle bir sorun vardı 😂 ama ne zaman bilmiyorum 😐 görüş yapıp hortlatacağım o soruyu 😒 hortlamış sorular aşkına 😒
O kadar kalemi ne yapıyorsun 😕😳 Bir tane kurşun kalem al aç aç bitir Sosyal medyada hamen yardım kampanyası başlatıyorum canını sıkma sen odanı yeniden düzeriz 😳😕 Ders çalışmayı bıraktık biz abim Ama tv karşısında abur cubur en sevdiğim 😊😂
Bir kase kremşanti 250kcal. 365x2=730 gün×hergün fazladan alınan 250kcal= 182.000kcal'dir. ÷ Bir kilo insan yağı (7000kcal) =26 kilo alırsın. Ben tuzlu fıstık ve bira kullanıyorum.
Dizi ya da film izlerken bile cips kola falan alıyorum ya da en basitinden çay koyuyorum ama maalesef olmuyor. yani birşeye konsantre olurken diğer birşeye konsantre olamıyorum. Bu yeme ve İçme bile olsa hep böyle oluyor.
5 dk da bir kalkıyorum mutfağa gidiyorum dolaba bakıp sonra geri dönüyorum can sıkntısından napcağımı bilmiyorum ya yemiyorum yani hiçbişey ölcem diye korkuyorum
En İyi Cevaplar