Diyet aşamasına gece başlarım, bir su bardağı suyun içine; 2 adet gün kurusu meyvesini koyar üzerini peçete ile kapatır sabah uyanir uyanmaz ilk işim onu içerim, içinizi temizlemeye, bağırsak probiyotiklerinizi canlandırmaya, karaciğerde birikmiş toksinleri atmaya birebirdir. Kahvaltı öğünümü zengin içerikli tüketirim tatlı tuzlu ne varsa çekinmeden yerim, 2 adet esmer çavdar ekmeği mutlaka yerim, öğlen vakti yani akşam üzerine doğru 1 büyük kase yoğurt içine meyve doğrarım açlığımı onunla kırarım ki akşam yemeğinde fazla tüketmeyeyim, ardından akşam yemeği öğününde ekmek asla tüketmem, ilk çorba içerim mutlaka, ardından tabağın yarısına sulu yemek varsa 1 kaşık makarna veyahutta pilav koyarım, çayımı kahvemi esirgemem fakat şekeri hayatımdan kesmiş bulunuyorum, uyumadan önce de; rezene, ıhlamur papatya, nane limon, yeşilçay türlerinden birini mutlaka içer keyifli bir uykuya dalarım, eğer hiç biri mevcut değil ise keçi boynuzu pekmezli küçuk kase yoğurt tüketirim, akşam yemeklerinde kola fantayı kesmenizi rica ediyorum, çünkü bir su bardaği kolanin içerisinde 10 küp şeker değerinde kalori mevcut, evvela mayonez, cips, pıtpıt mısırı, çekirdek, jelibon ve yağlı sütlü çikolatalardan uzak durun, boğazınıza hakim olun, takviye olarak ek vitaminler alabilirsiniz (eksikliğiniz var ise) ben kullanıyorum çünkü etin hiçbir çeşidini tüketmem, bu da vücut dengemi bozup açlığa sevk ediyor, eksikliği kapatmak için Benexol tavsiye ederim. Herkede iyi diyetler. Mutlu sonuçlar.
En İyi Cevaplar