Karsinizda otururken bütün dünyayi yiyebilecegi izlenimi birakan bir kadin itici midir? "Ye ye beni de ye" diye isyan eder misiniz?
Ya sürekli istahsiz gibi görünen, bir sey ikram ettiginizde "yok ben ac degilim" diyen bir kadin itici midir? Yemege cikarken tabagindakini hicbir zaman bitirmez.
İştahlı kadın itici midir? Ya da iştahsız kadın itici midir?
İştahlı erkek çekici midir diye cevaplayayım bende :D Evet çekicidir :D Ama kilo almadığı abartmadığı sürece iştahlı yemek yiyen insanı severim. Mıy mıy, tabakta yemek bırakan, ikram edileni almayan insan sevmem :D
az yemek peygamber sünnetidir ben de tabagımdakı bıtımeden kalkarım doymadan sağlık için önemli tıkınarak yiyen erkekte kadında iticidir dunyada o kadar aç ınsan varken aç gözlü gibi yerler patlayasıcalar
İştahsız kadın itici değildir ama bana kalırsa iştahlı kadın çok çekicidir böyle beraber oturup bütün bir kuzuyu bitirmek isterdim sonra da iyi yedik ha deyip uzanıp karnımı okşasa falan çok romantik :D
Salatada su olsun bu olsun deyip, gelen salatada hazine arar gibi kusur arayip, buluncada ben bunu yemem diyen tipler varya, Allah cezasini versin o tiplerin !
En İyi Cevaplar