Yeme & İçme Balut yiyen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sağlıklı_küfür Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Balut, döllenmiş ördek yumurtasından yapılan bir yemek. Yani içerisinde canlı bir ördek yavrusunun bulunduğu yumurtalar kaynatılıyor ve servis ediliyor. 17 günlük yumurtadan hazırlanan bu yemek Filipinler'i ziyaret ettiğinizde karşınıza çıkabilir.Diyecek bir şey bulamıyorum. Balut yiyen insanlar hakkında ne düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Immortalturk11 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl Allah ıslah etsin yani mis gibi yemekler varken bunlar neyin kafasını yaşıyor. 2 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı. i.sabah.com.tr/.../8.jpg 2 1 Yorumla Sağlıklı_küfür +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
LucyRuse Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Midem altüst oldu.. Nasıl yiyebiliyorlar anlamıyorum , birde vıcık vıcık 😷😭 1 0 Yorumla
füruzann Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Bunu ilk gördüğüm de az kalsın kusacaktim ama artik alıştım ve herkesin kendi damak zevki , bir şey diyemiyorum. 1 0 Yorumla
Tatlisevenkizz Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Onlarin da yemek zevki böyle demekki Ama Ben yemezdim🙊 1 0 Yorumla
GizeminSoruları Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl İğrenç ve yazık gerçekten insanlar kafayı yemiş 1 0 Yorumla
Alex__Mercer Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Ben yedim lezzetli 0 1 Yorumla Esila45 +1 yıl Ney Yorumla
En İyi Cevaplar