Belesci insanlar neden bu kadar gurursuz arkasından herkes o belesci diyor bildiğine rağmen umrunda değil sizce neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Beleşçilik Bazen Bencillik Hastalındanda Kaynaklanıyor Sadece Gurursuzluktan Veya Kolaya Kaçmaktan değil Senin Durumunla İlgili Yorum Yapmicam Ama Şöyle Bir anım var 1 Hafta Önce Üniversitede Bir Arkadaş Kırtasiyeye 4 TL Vermemek İçin Gitti Öğretim Görevlisinin Odasındaki Yazıcıdan İki Tane Sınava Giriş Kağıdı Çıkarttı Böyle Manyaklarda Var 😃
17 Yorumla
Soran+1 yılbir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu çok iğrenç değil mi
- +1 yıl
Senin Verdiğin Bilgilerle Sadece Yorum Yapacaksam Evet İğrenç Bir Hareket Ama En Basidinden Türkiye de ciddi Bir Ekonomik Kriz Sorunu Var Bunu Düşününce Bile Kızın 3 den Fazla Haklı Mazereti Oldunu Tahmin Edebiliyorum Ama Sana Tavsiyem Öyle İnsanlardan Uzak Dur Sadece Kendi Bozukluklarını Gidermeye Çalış Emin Ol Bir Süre Sonra Şuanki Halinden Çok daha iyi Durumda Olacaksın
Soran+1 yılKız lisede de böyle yapıyormuş kızın alışkanlık
Soran+1 yılVe lisede ekonomik kriz yoktu 2013 2014 arasında da yapıyormuş bana zaten lise arkadaşları söyledi ayrıca bir çocuğa yanaşmış ders çalışıyoruz ayağına yapışmış yan yana ders çalışıyorlar molalarda da yemeğe götürüp kendi yemeklerini ismarlatiyordu
Soran+1 yılKızın yüzüne vurdum yazdım ki senin arkandan aynen şunu söylüyorlar o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış insanları rahatsız edip insanlara sırnaşan birinin de başkalarını tacizci demesi gülünç mesajı görmüş ortak arkadssimizi çıkartmış ve beni engellemiş jskdk düşün biri sana bunu dese demez misin hayırdır diye
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılGurursuz görgüsüzlük ve gôrmemişlik Onur ve haysiyet duyguları yok. Paracı Maddiyatcı kadınlar Arkalarından konuşulanlar hakkında bir parça fikirleri yok ama onca aşağılanmayı duysalar bilseler bile dilencilik yapmaktan vazgeçeceklerini zannetmiyorum. Erkekler kendi aralarında bu tip kadınları baya baya yerin dibine sokup duruyor Aşağılıyorlar. HABERLERİ YOK
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen de öyle kapıdan kovsan bacadan girerler bu kız için lise arkadaşları şöyle diyordu o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış falan bir çocuğa yapışmış çocuk saftirik bir şey arkadaş ayağına yapışmış yan yana ders çalışıyoruz ayağına yan yana ders çalışıyor molalarda ortak olunca hadi yemeğe diyip yemeklerini ismarlatiyordu
Cevap sahibi+1 yılO daha hiçbir şey Birileri bu kızın mesleği belli eskortluk yapar ya da onlyfansa çıkar derler. Aramızda para toplar işini görürüz ahahahahaaha felan derler.
Soran+1 yılHerkes anlar mı kızın ne ayak olduğunu
Cevap sahibi+1 yılParasız erkeği annesi sever. Erkeğin maddi gücü önemli tabikide erkek ödeceyecek Türevi söylemleri dile getiren bana bunu al şunu al diyen İmaaa eden bu tarz söylem ve haraketlerde bulunanlar illa ki belli eder.
+1 yılGenelde mal mülk sahibi olurlar çünkü sürekli milletin sırtından geçindikleri için birikim yapabilirler. Eskiden oturduğumuz apartmanda komşumuz vardı, kadın Allah'ın her günü bizim kapımızı çakıp şeker var mı, patates soğan vs. var mı diye sorardı haa diyeceksin ki parası yok fakir ama öyle birisi değildi, 3 dairesi 2 arabaları vardı..
12 Yorumla- +1 yıl
Böyle insanlarda utanma sıkılma, gurur olmaz birde. Sen bir şey isteyince vermezler ama senden herşeyi beklerler..
Soran+1 yılAynen de öyle kapıdan kovsan bacadan girerler bu kız için lise arkadaşları şöyle diyordu o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış falan bir çocuğa yapışmış çocuk saftirik bir şey arkadaş ayağına yapışmış yan yana ders çalışıyoruz ayağına yan yana ders çalışıyor molalarda ortak olunca hadi yemeğe diyip yemeklerini ismarlatiyordu
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
30Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u +1 yılHiç sevmem
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde hayatı milletin sırtına yaslanarak geçirirler birde işin kötü tarafı bir şey ısmarlamadımmı seni cimri diye yaftalarlar
11 Yorumla
Soran+1 yılbir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu çok iğrenç değil mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bazıları çok yüzsüz oluyor. Kimileri de cimri ve halden anlamaz oluyor. Bu iki tipi de sevmiyorum.
14 Yorumla
Soran+1 yılKızın yüzüne vurdum yazdım ki senin arkandan aynen şunu söylüyorlar o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış insanları rahatsız edip insanlara sırnaşan birinin de başkalarını tacizci demesi gülünç mesajı görmüş ortak arkadssimizi çıkartmış ve beni engellemiş jskdk düşün biri sana bunu dese demez misin hayırdır diye
Cevap sahibi+1 yılEvet derim. Bunun bir sebebi de aileden veya küçüklükten öyle alışması. Belki istismara bile uğramıştır
Soran+1 yılNasıl istismar peki gurursuz yüzsüz olduğu için mi
Cevap sahibi+1 yılTabi belki para yiyecek vs karşılığında kullanmışlardır o da alışmıştır. Yazık aslında..
+1 yılHiç sevmem. O an durumu yoksa tabii ki lafı olmaz. Ama sürekli sürekli beni kullanıyormuş gibi hissedersem fena olur
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi ciddi sevmiyorum öyle tipleri yanıma gelsin bile istemiyorum çünkü Bi saygısı yok çocuk gibi herşeyi istiyorlar herşeye karşılıyorlar herşeye yanılıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılAyenn kıza diyorlar ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlginç varlıklar ben asla olamam özel canlılar acaba iki beleşci arkadaş olsa nasıl olurdu
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çok şükür etrafımda karaktersiz insanlar olsa da hiçbirinin malimda gözü yok.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 573 cevap paylaştı. Normalde cömert biriyim ama böyle dilenenleri hiç sevmem bana yapamaz kimse tavrımi bilir cunki beni tanıyanlar
06 Yorumla
Soran+1 yılbir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu çok iğrenç değil mi gittim yüzüne vurdum sen belescisin arkandan böyle şeyler söylüyorlar falan cevap bile vermedi kendini savunmadi cook yuzsuz
Soran+1 yılO da zaten enayi. bak bana şöyle şeyler yapan biriydi birgün arkamdan gelmiş telefonla konuşuyor gibi yapıp bana bakıyor falan sanki birisiyle tartışıyormuş gibi hallere giriyordu heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi yapıp ortadan kayboluyordu falan agshjdkddk işte kız tutmuş plan yapmışlar kiskandirma oyunu kurdular falan
Soran+1 yıl28 yaşında jsjsjs yani diyorum bu çocuğa yapmış
Soran+1 yılYani sana diyorum ki bu çocuğa yapıyor çocuk zaten saf belli ki zekasal sorunu var 28 yaşında kız da çocuğun safligindan zaafindan yararlanıyor
Başarılı olanların kurnaz oldukları bariz de keşke başka şeyler için harcasalar bu potansiyeli, daha az yorulurlar 😃
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya saf birine yapışmış çocuk belli ki asosyal bir şey hani bu kurnazlık değil ki kolaysa fena erkekten otlansin kızın arkasından en yakın arkadaşları şöyle diyordu o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış
Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı. Askerde sinyalci bir devrem vardı, sorsak bana sinyalci derdi oysa kendisi sinyalcinin kralı olduğu için ben de ona öyle davranıyordum.
03 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç biri harbiden
Gizli Üye(25-29)+1 yılOff öylr bir arkadaşım vardı çıkardım hayatımdan. Hani maddi durumlarıda o kdr kötü değil ama sürekli beleş beleş bi süre sonra utanıyor insan çünkü beni de zorluyordu yani. Sinemaya kaçak girmeyi teklif etmişti siz düşünün 😁😁
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü yaa Neden boyleler bir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu
Cevap sahibi+1 yılIyy Allah'ım sen her şeyin hayırlısını ver bu neymiş yaa
Soran+1 yılValla lise arkadaşları dedi işte çocuğa yapışmış arkadaş ayağına ders çalışıyoruz ayağına molalarda ortak olunca kendi yemeklerini çocuğa ismarlatiyordu çok itici ve çok iğrenç biri değil mi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle yaa
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadınların büyük bir çoğunluğu öyle. Tüm masraflarını erkekler karşılar
126 Yorumla
Soran+1 yılNeden boyleler bir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu
Soran+1 yılİşte bir çocuğa yapışmış çocuk cidden arkadaşı sanıyor işte ders çalışıyoruz ayağına yapışmış yan yana ders çalışıyorlar molalarda ortak olunca hadi yemeğe diyip çocuğu yemeğe goturuyordu
Soran+1 yılEvette kızın yaptığı çok iğrenç değil mi bir de apaçık flortlestigimizi görüyor falan buna rağmen utanmadan yanından ayrılmıyor yapışık gibi
Soran+1 yılNe gibi?
Soran+1 yılKızla arkadaşlar onunla flortlestigi falan yoktu çocuk saf biri arkadasim diyip gosteriyordu bile banansnsks
Soran+1 yılKızla ders çalışırken beni gördü heyecandan elindeki şeyleri düşürdü falan ben açıkça yanında gösteriyorum bu kız ne alaka canım gibi kiza bakiyor ne alaaka o arkadaşım diye gösteriyor sonra şaşırıyor selamini almama çok canım birisi
Soran+1 yılÇocuk saçma dimi
Soran+1 yılSjjsjsjs o da arkadaşı değil otlanmak icin yanında
Soran+1 yılBana şöyle yapıyordu birgün arkamdan gelmiş telefonla konuşuyor gibi yapıp bana bakıyor falan ben bakınca role girdi hani sanki bir kız buna aşık pesinde bu da istemiyor gibi hâl ajdjdkdkdk sonra işte aralıklarla tellefonla konuşma numarası yapıp bana bakıyor falan tepkimi ölçüyordu heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu sonra ortadan kayboluyordu 🤦🏻♀️
Soran+1 yılYemin ederim kızın bir şeyden haberi yok kendi kendine bunu yapıyor.🤦🏻♀️🤣
Soran+1 yılKendisi işte kadınlardan anlamayan kendisi yapıyor üç beş googleden youtubeden öğrendiği taktikleri sağdan soldan duydukları ya da biri diyor gizem yarat falan bu eline yüzüne bulastirdi çünkü çok belli ettiriyor acemice olduğunu 🤣🤦🏻♀️
Soran+1 yılBelki de başkasına anlatmış o fikir vermiş bilmiyorum ama o kişi belki demiştir kadınlar gizemden hoşlanır işte başka kızlarla konuştuğunu görürse peşinde dolaşır falan filan bu da yanlış anlamış olayı saçmaladı ya da bu işte googleden youtubeden video falan izliyor hani googleye yazıyor Google diyordur hafif kiskandirin bu beceremedigi için saçmalıyor
Soran+1 yılAynen kendisi ilgi duyuyor böyle yapıyor
Soran+1 yılArtık midem bulanıyor
+1 yılBelescilik için gurur gerekmiyor ki gururu olmadığı için öyle zaten
121 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela bir çocuğa yapışmış arkadaş ayağına çocukla resmen flortlesiyoruz görüyor buna rağmen yanından ayrılmıyor utanması yok
- +1 yıl
O zaman kaşar sen onu değiştiremezsin ama çocuğu değiştirebilirsin çocukta istiyorsa ikisindende uzaklas
Soran+1 yılKıza diyorlar ki herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu
- +1 yıl
Ticarete dökmüş onunla beraber olanlar enayi o zaman
Soran+1 yılEnayi ne demek ayrıca çocukla sevgili de olmuyor hani çocuğa hiçbir şekilde bir şey sunduğu da yok
- +1 yıl
Çocuğa veriyorsa olur bence
Soran+1 yılİnan ki çocuğa vermiyor hiçbir şeyini
- +1 yıl
Değişik valla
Soran+1 yılÇocuk saf biri mesela birgün arkamdan gelmiş telefonla konuşuyor gibi yapıp bana bakıyor falan sanki birisiyle tartışıyormuş gibi hallere giriyordu falan kendi kendine telefonla konuşuyor gibi yapıp tepkimi ölçüyordu gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu falan jsjsjs omzuma çarpıp kaçmıştı bu tarz biriydi
- +1 yıl
Çocuk seni başkasıyla tartisarakmi tavliyor o zaman düpedüz keko
Soran+1 yılŞöyle yapıyor birgün arkamdan gelmiş telefonla konuşuyor gibi yapıp bana bakıyor falan ben bakınca role girdi hani sanki bir kız buna aşık pesinde bu da istemiyor gibi hâl ajdjdkdkdk sonra işte aralıklarla tellefonla konuşma numarası yapıp bana bakıyor falan tepkimi ölçüyordu heyecanlı heyecanlı mesajlasiyor gibi yapıp gizemli gizemli birisiyle buluşuyormuş gibi hallere giriyordu sonra ortadan kayboluyordu 🤦🏻♀️
- +1 yıl
Seni tavlamakta baya kolaymış yanlış anlama beni
Soran+1 yılAhahhaah neden öyle dedin
- +1 yıl
Çok basit bir numara çünkü seninle iletişim bile kurmadan etkilemiş ya ondan
Soran+1 yılHahaha bunları yapmadan önce bu hallerini görmeden önce ben çocuğu fiziksel olarak beğenmiştim etkilemesi o yönde olmuştu bu hallerinden etkilenmiorum sinirleniyorum ve guluyorum
- +1 yıl
Güzel
Soran+1 yılÇocuk kendisi bu numaralara giriyor ben etkilenmiom ki hatta soğumamak için çaba sarf ettim👍🏻🤦🏻♀️ ben olmasam başka kıza da aynı numarayı deneyecekti kapasitesi bu
- +1 yıl
Sevindim seni tavlamak isterim 😂😂
Soran+1 yılHahaha bu bir de ne yaptı biliyor musun kız tutmuş kiskandirma oyunu kurdular 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
- +1 yıl
boş ver onları düşündükçe sinir olursun
Soran+1 yılOluyorum zaten
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılBenim yaşadığım yerde çevremde her on kişiden dokuzu beledci yalancı aptal
01 Yorumla
Soran+1 yılNerede yasiyon bu kıza lise arkadaşları diyor ki o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Beleşçi insanları çok seviyorum. Hesabı onlara kitlerken yüz ifadeleri çok komik oluyor. 😃
03 Yorumla
Soran+1 yılbir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu çok iğrenç değil mi gittim yüzüne vurdum sen belescisin arkandan böyle şeyler söylüyorlar falan cevap bile vermedi kendini savunmadi cook yuzsuz
Soran+1 yılAy bir de biz bakisiyoruz çocukla flortlesiyoruz orada yanından ayrılmıyor yüzsüz gibi gurursuz gibi yapışmış yolunacak kazı elinden gidecek diye ödü kopuyordu
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir kiz marketten sakiz caldi dedim neden caliyorsun paran yok mu uzerinde var dedi ama bir sey olmaz kucuk sakiz falan ikramlik gibi dedi bende fark etmez kucuk veya neyse odemen lazim
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oldum olası sevmedim.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden kız da yok çocuk saf biri arkadaş sanıyor kız arkadaş ayağına yapışmış yan yana ders çalışıyorlar molalarda da ortak oluyor ya hadi yemeğe diyip gidiyordu skdkdk
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYedirme sen de enayi olma. Dünya uyaniklarin dünyası
13 Yorumla
Soran+1 yılBen yedirmem Neden boyleler bir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu
Cevap sahibi+1 yılYolunu bulmuş yalnız bunların erkek versiyonları bana daha itici geliyor. Erkek dediğin kadın parası mi yer ya
Soran+1 yılErkek versiyonları çok çok itici ama kız da çok itici ya resmen negatif enerji basıyor bir de biz mesela çocukla flortlesiyoruz ben açılmasını beklediğim için ses çıkarmıyorum kız gittiği yere kadar yapisiyor flortlesmemizi apaçık görüyor buna rağmen yapışmış ayrılmıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmaz mı
Gözümden düşmüştü
Sonra da iletişimi kestim üzerine başka olaylar da eklenince
İpleri koparttim00 Yorumlaçünkü onlar haysiyet değil maddiyat takılırlar :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 415 cevap paylaştı. Menfaatci dolu etrafım
14 Yorumla
Soran+1 yılKızın arkadaşları şöyle diyor o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış falan
Soran+1 yılAynen öyle zaten bir de bir çocuğa yanaşmış arkadaş ayağına yapışmış yan yana ders çalışıyor ayağına yapışmış molalarda ortak olunca hadi yemeğe diyip yemeklerini ismarlatiyordu
Gizli Üye(18-24)+1 yılkültür robotu olanlara bir şey demiyorum uzak dursunlar tabi de, bile bile beleşçiler öğgghh
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç sevmem öyle insanları
11 Yorumla
Bonkör bir insanımdır ama böyle kendini akıllı zanneden insanları sevmem
06 Yorumla
Soran+1 yılZaten senin gibi benim gibi uyaniklara yapismiyor bir çocuğa yapışmış arkadaş ayağına yapışmış yan yana ders çalışıyorlar molalarda ortak olunca hadi yemeğe diyip yemeklerini ismarlatiyordu
Soran+1 yılNe dnjddj
Soran+1 yılAma işte bu çocuk saftirik bir şey kız fena erkeğe yaklasmiyor işte ortama girip kendine saf biri ariyo gözü açılmamış
Yasaklanan kondom reklamı onlar
10 YorumlaYüzsüzlüğün vücud bulmuş hali
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılhiç sevmem
çevremde olamaz10 Yorumla
+1 yılOnları hazıra konmayı seven acizler olarak görüyorum.
00 Yorumla
+1 yılBeleşci insanlar gerçekten çok yuzsuzler
11 Yorumla
Soran+1 yılGurur murur yok bir de öyle itici kii
- Aile & Toplum konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılKızların geneli
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden boyleler bir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu
- +1 yıl
Bedava yaşamanın sırrını bulmuş tabi onu ezik görüyorlardır ya da onlar da kullanıyorlardır onu
Soran+1 yılÇocuğu ezik görüyor dimi
- +1 yıl
Çocuklar onu
Soran+1 yılBasit zaten lise arkadaşları diyor ki bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır sene boyu ayrılmaz mesela çocukla flortlesiyorduk bunu görmesine rağmen yanından ayrılmıyordu
İhtiyacı olmadığı halde yapanın amacı ne
11 Yorumla
Soran+1 yılLiseden beri yapıyormuş bir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu çok iğrenç değil mi gittim yüzüne vurdum sen belescisin arkandan böyle şeyler söylüyorlar falan cevap bile vermedi kendini savunmadi cook yuzsuz
- Aile & Toplum konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yıl1 sefer yer başka yiyemez
06 Yorumla
Soran+1 yılKızın arkadaşları şöyle diyor o bir ortama girer herkese sırnaşır kimden otlanabilecegini anlarsa ona yapışır kalırmış falan
- +1 yıl
Gel ye bişey olmaz dersen sırnasır gelir yer zaten o ortamda belli olur kimin beleşci oldugu ama ben sahsen hemen anlarım yedirmem
Soran+1 yılYok ya bir çocuğa yanaşmış çocuk saftirik bir şey hafif zeka geriliği var çocukta neyse işte ders çalışıyoruz ayağına yapışmış yan yana ders çalışıyorlar molalarda da ortak oluyor ya hadi yemeğe diyip kendi yemeklerini ismarlatiyordu
- +1 yıl
Diyecek bişey bulamıyorum yazık
Soran+1 yılBen de kıza öyle dedim yazık dedim
- +1 yıl
Dogru demişin kendini kullandırmasın
Çünkü gurursuzlar...
05 Yorumla
Soran+1 yılUtanma yok dimi arkasindan herkes bu beleşci bu böyle diye söylüyor biliyorlar ama devam ediyorlar
Soran+1 yılZaten ona dedim ki sana galiba gurur diye kavramlar çok uzak? 🤣
+1 yılİlişki kurmuyorum hayatımdan çıkarıyorum
04 Yorumla
- +1 yıl
Yüzsüz olmasa yapamaz zaten
Soran+1 yılUtanma yok dimo
- +1 yıl
Yok. Özelden yazsana detayını
Gizli Üye(36-45)+1 yılBirde senin yaptigin cogu seyi onemsiz gorur vefasizdir bunlar. Cikarrttim hayatimdan
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen de öyle
Gizli Üye(18-24)+1 yılNie öyle siyon bense bwlwşciyim siz olmasanız biz naparız
015 Yorumla
Soran+1 yılBiz derken
Cevap sahibi+1 yılBende beleşçiyim özellikle yemek kitlemeyi severim
Soran+1 yılMaddi durumun kötü değilse Gurursuzluk bu bir kız var herkese sırnaşıyor kendine otlanabilecegi birini arıyor bulunca da tüm sene ona yapısıp yemeklerini ismarlatiyordu
Cevap sahibi+1 yılYapıştığı kişiler genellikle erkekler dimi
Soran+1 yılBu yaptığı erkekti diğerlerini bilmiyorum bana da lise arkadaşları söylemişti
Cevap sahibi+1 yılAma erkeklerde mal ne die ısmarlıyorki
Soran+1 yılÇocuk maldi zaten boşuna mı seçmiş çocuğu ortama girip kendine otlanabilecegi birini arıyormuş kız bunu seçmiş işte boşuna sevmemiş
Soran+1 yılÇocuğu boşuna seçmemis
Cevap sahibi+1 yılCocukta kız bana ilgi göstersin yeter kafasında
Soran+1 yılArkadasca ilgiye bile muhtaç dimi
Soran+1 yılÇocuk ilgiye aç biriydi belkide anlıyor görmezden geliyor
Cevap sahibi+1 yılBu erkeklerin aklında tek nişi var onuda anladın
Soran+1 yılAnladım da kız vermiyordu
Cevap sahibi+1 yılHerzaman öyle olır zaten çocuk pasif bir karaktere sahipse kurban olmaya herzaman meellidir
Soran+1 yılAynen öyle
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGurur olmadıgı ıcın
01 Yorumla
+1 yılçünkü yüzsüzlük bunu gerektirir haha
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı.
+1 yılHepsinin hmnkymjgjfhd
00 Yorumla
+1 yılHiç sevmem uzak dururum
00 YorumlaBenim babamda beleşçi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılElimden geldigince yardim ederim ben
00 Yorumla Karakter meselesi ne diyebilirim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Öyle insanları hayatımda tutmuyorum
02 Yorumla
Var nefret ediyorum
10 Yorumla
+1 yılÇevremde çok var beleşçi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılalısmıs
10 Yorumla Cunku geneli yuzsuz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılodemem bulasik yikasin
00 YorumlaBelescileri sevmiyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılBu enayiye vermiyordur ama başkasına vermistir
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNefet wdwrim
00 Yorumla Öyle yetişmişler
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri