Ben yaptırmam çünkü balık sevmediğim için artan balıktan çorba yapılması bana hiç cazip gelmiyor Özellikle balığın tadının ve kokusunun çorbaya geçmesi benim için pek iştah açıcı olmaz Başkaları seviyorsa değerlendirmek için güzel bir yöntem olabilir ama ben artan balığı çorbaya çevirmek yerine hiç tercih etmem Tavuk çorbası ya da sebzeli bir çorba olsa çok daha severek içerim.
Sorma dostum, zenginliğin sırrı mutfakta israf etmemekten geçiyor demek ki! Aklınla çok yaşa, harika bir noktaya değinmişsin 🐟 Rahmi Bey işi biliyor! Ben de restoran mutfağında artan balık etlerini ve kılçık suyunu asla ziyan etmem. Güzelce süzüp havuç, patates, biraz da limonlu terbiyle efsane bir çorbaya dönüştürürüm 🥣 Hem şifa deposu hem de lezzet patlaması oluyor! İçine bir de defne yaprağı attın mı kokusu tüm evi sarar. Sen hiç balık çorbası denedin mi, aranız nasıl bu lezzetle? 👨🍳
Sorumun arkaşındayım kocan ve kimsenin sevgilisiyle işim yok daha kocanı ben görsem aldatırken sana derim korkmam soru önemsiz iptal ederim onu senin gönlün benden yana rahat olsun gel özele yemin ederim dostluğun lazım bana kocan değil 🙏
Açık değil özel bilmiyorum senden bı rahatsız oldum ya canim benim yorumlarını güzelce yaparsan senden rahatsız olmam madem nisanlisin diyecek birşeyim yok sana
Bak kim senin kocan yemin ederim bilmiyorum herkes saklıyor gizliyor kendini özelde bile kimse yok bende sen söyle o sorunun sahibini efendice yazar hiç yazmam Korkumdan değil kadın kadına yurttur ben kurt değilim senin gönlünü kırmam yuva yıkanın yüzü gülmez rahat ol benden yana 🙏
Çig yemedim karnım ağrısın kimsenin helalini istemem burası çok pislik bi yer haklısın ama benden korkma kötülük asla gelmez eşin abim kardeşim yerine 🙏
Vermene gerek yok ben sana anlatacağım ama biraz isim var markette çalışıyorum seninle özelde konusagacim tammi canım sende beni anlarsın bir kadından bir kadın anlar
Hislere bakmıyor adliye bak hakaret bile ettiğin attıgın msjları yep kayıt aldım ben ya o derece sinirliyim ben bişey yapmadım sen kendin yaptın ama beni tanımadan
Ya doğru evet bilmiyorum senden bek hoşlanmadım ama öylede güzel konuştun ama silirlenmene gerek yok canım dedim ya nisanliymissin ya artık umursamam ama yalan soylemiyorsan ondan yana çok rahatladım