Uyanmak istemiyorum bir şey yapmak istemiyorum yemek bile zor yiyorum ya benzer durum yasayan var mı
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uyanmak istemiyorum bir şey yapmak istemiyorum yemek bile zor yiyorum ya benzer durum yasayan var mı
Cevap
8Cevap
İlk tavsiyem seni bu duruma sokan şey nedir onu tespit etmen. Bilmediğin düşmanla savaşamazsın
Düzene sokamadığım hayatım..
Tamam işte, düzene sokamama sebebin nedir?
Psikolojim. burada kısır döngü başlıyor..
Bak yapman gereken sorularının cevabını bulmak, bulamıyorsan bu konuda biriyle konuşabilir ve kendini ona açabilirsin. Psikolojin durduk yere bozulmaz illaki bir etken vardır
Psikolog fayda eder mi sence
Yani gidebilirsin elbette. Konuşacağın kişi bir arkadaşın da olabilir, tanımadığın biri de olabilir bu tamamen sana bağlı
Depresyondan çıkamıyorsan en dibine kadar yaşa. Kendi kendini çıkarırsın.
Hayat beklemiyor ki
Bazı problemler beterini yaşamadan çözülemiyor. Belki de bugun yaşadıkların ileride benzerlerini yaşadığında gülüp geçeceğin şeylerdir. İnşallah en kısa zamanda düzelirsin. Ama benden sana bir tavsiye sen kendini kaldırmadığın sürece hiç kimseden bir yardım eli bekleme. Mümkünse doktora gitmende fayda vardır. Ama doktora gittiğinde bile şifayı ondan bekleme. Burada en önemli etken sensin. Kendini ancak sen kendine getirebilirsin. Kalanlar sadece dış etkendir.
Buna benzer durumum yemek yemek zulüm gibi sürekli yatıyordum biraz vitamin gözümü açtı.
:( degerlerimde bısey yokmus
Tek mi yaşıyorsun
Tek olunca da etkiler çünkü
O xaman dışarı enerji alırsın bende senin gibiyim
Anlamadım
Dışarı çık gez dolaş enerjin yerine gelir
Gelmiyor 🥺🥺
Nerde yasiyorsun
Hareket et spor yap duş al sabit durma
Onları yapabilecek enerji olsa depresyona girmek 😖
Girmem
Enerji gökten gelmiyor sen hareket ettikçe vücut onu sağlayacak fiziksel bir eksiklikten çok enerji eksikliğinden çok düşüncelerin sana engel oluyor harekete geç ufak da olsa her gün biraz daha arttır
Daha önce hiç depresyona girdin mi
Çıktın mı diye sorsana 🤣
İlaç
Kullanıyorum ama fayds etmiyor
Hangisi
Sulinex
Anladım terapiste gitsen
Mutlaka doktora git
Gidiyorum fayda etmiyor 😢
O zaman başka doktora git olmazsa ilacı değiştir Çünkü bunu ertelersen durumun daha da kötüye giderse geriye dönüş daha da zor olur
Birçok kez ilaç değiştirdik haklısın daha kötüye gidiyor başka doktor iyi gelir mi bilmem 😞
Git işte elinden geleni yap Bir de küçük şeylerle mutlu olmaya çalış Her şeyi kafana takma mükemmeliyetçi olma yetinmeye çalış elindekilerle insanın kendi yapabilecekleri de var ama doktor ilaç desteği de gerekebilir olmazsa Doktor değiştir ilaç değiştir elinden geleni yap Allah şifa versin
Mutluluğu unuttum hissiz gibiyim tek bildiğim yorgun olduğum sakızdan bile mutlu olurken niye böyle oldu bilmiyorum,
Doktor değişikliği tavsiyesini düşüneceğim.. AMİN inşallah
Kan tahlili yaptırdın mı çünkü bazı değerler düşük olunca ruh sağlığını etkiler Demir B12 gibi şeyler başka şeyler de olabilir
Saglık Ocagında yaptırmıştım orada hepsi çıkıyor mu
Evet
Ben çıkarayım
Seks yapmalısın
Yap
Zabilirsiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O duyguyu çok iyi bilirim dostum, yalnız değilsin. Bazen benim de tezgahın başına geçesim gelmez, o tencereler gözümde büyür 🍳 Ama unutma, en karanlık gecenin bile sabahı var. Kendini hiç zorlama, küçük adımlarla başla. Mesela bugün sadece sevdiğin sıcacık bir çorba yap ya da bir fincan bitki çayı demle, kokusunu içine çek ☕ Mutfak ruhun ilacıdır, o kokular insanı hayata bağlar. Şimdi sana moral olsun diye soruyorum; çocukluğundan beri seni en çok mutlu eden, ev kokulu o favori yemeğin hangisiydi?