Ben başlıyorum;
Ne mutluluk, ne de keder kalıcı değildir.
Ben başlıyorum;
Ne mutluluk, ne de keder kalıcı değildir.
Depresyondaki bir kişiye yardım etmek için, onun kendini ifade etmesine izin vermek, neyin yanlış olduğunu bulmak için onu yargılamadan konuşturmaya çalışmak gerekir. Sevilen kişi, ona yardım etmek için orada olduğunu hatırlatabilir ve çözümler bulmak için kendisini teslim etmeye davet edebilir ;)
Bu kısacık ömrümüzde böyle kötü şeyleri düşünerek, dert edinerek vaktini harcamamasını tavsiye ederim. Tabi bunu ancak o psikolojideki insanlar bilebilir, söylemesi kolay, onu bu hale getiren etmenleri yok etmesini sağlamak veya yol göstermek daha doğru olacaktır.
Düne takıldıysan yapma bu günü heba etme , yarın için endişeliysen bu günü dün etmemek için bu güne bak yarın yaşayacağın meçhul..
Anı yaşa ki pişman olmayasın
Tabi ki seve seve ama terzi kendi söküğünü dikemez 😁😁😂😂
Cevap
22Cevap
Her duygu gibi buda sonuna kadar yaşanmalıdır. Acele etmeden, panik yapmadan ve korkmadan.
Ne kadar mantıklı bir yaklaşım 🎯
Kişisel gelişim kitapları felsefe psikoloji Kitaplarını turuz sitesinden PDF indir bide marcus aurelius düşünceler kitabını oku PDF indir tamam portal Beyhan Budak izle YouTube dan
Her can sıkıntısı depresyon değildir derim.😁
Hayatta simarikliga yer yok. Kalk, yürü ve şükret.
Üzüntüler de geçer gider. Kader sana yazılan değil, senin yaşayacağındır. Bakış açısını feğiştiremeyen acosını gideremez.
Başı olan herşeyin sonu da vardır. Yani her şey geçicidir bu kadar kafaya takmaya değmez. Derim
Gelirken o dertle mi geldi ki giderken o dertle gitsin? Dünya Sultan Sülaymana kalmadı nedir bu endişe
Bu dünyada misafiriz geldik gidiyoruz bırak anın tadını çıkar
3 günlük dünyada takma kafana hayata sen güzel bakarsan güzel olur.
Bol bol çikolata yesin, sevgili yapsın ve doğada bolca zaman geçirsin.
Hersey gecici oldugu gibi deprayonda gecicidir sabir lazim
Doktora gidip antidepresan almasını tavsiye ederdim.
Veremem çünkü kendimde depresyondayım her gün ölmek istiyorum, ne hayalim kaldı, ne umudum, nede hevesim
Her zaman bir umut vardır...
sabrın sonu selamettir
Bazen dip iyidir dinlenme fırsatı verir
Geçer, geçer... Neler geçmedi ki.!
Olmayanlarımız hep olacak, olanlarımıza bakalım.
Ne halin varsa gör derim.
Stres ve sinirden uzak durmalı, yoksa yenemez
Hiçbir şey yüzde yüz ve garanti değil ölüm hariç.
Lunaparka git derim😄
Geçer geçer çok da takılmasın
Sık kafana kanka bu hayat yaşanmaz öl daha iyi
güçlü ol kimseye değmez
Kelin ilacı olsa önce kendi başına sürer
Duloksetin.
Çabuk çık derim
Girme
buda geçer
Çikolata ye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?