Karşıma çıkan videoda kadınların da sünnet olduğu söyleniyor. Bunun amacı nedir
6 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Endonezyadaki java ve sumatrada yapılan gerçek sünnet değildir. Kız cocukları erkekleri kıskanmasın diye yapılan ritüel. Kız çocugu büyükse rol icabı ağlar küçükse zaten klitorisi uzerine sürülen horoz ibriğinden kesilen kan ve tabiki kucuk bebek yaşta aşırı hassas yere değilmesi aşırı uyarılmadan ağlayacaktır. kesilme yok orada: Endonezyada İslam dini koyu dinle ritüel karıştırılmış ama 50 sene önce klitorisin derisi alınırmış şu an uygulanmıyor.
Şimdi videolarda gördüğümüz ritüel şöyle, Kadınlar yaşlı nineler oluyor sünnet esnasında erkekelrde var , erkek sünnetinde kadınlarda oluyor görüyor hatta videolar fotograflar çekiliyor kız sünnetindede aynı şeyler mevcut fakat ortada görünen bir şey yok Yaşlı kadının ne yaptıgını görmüyorsunuz , erkek sunnetinde açık açık kesim gorunuyor. kız sünneti dedikleri olay, Aynen şöyle
Bir horoz getiriliyor, genç bir kadın horozun ibriğinin en yuksekte ya da en sivri olan yerden kesiliyor jiletle çıkan kan , yaşlı kadın tarafından (Kadın sünnetçi ) bacakları açılarak sağ parmağının ucuna horozun ibiriğinden alınan kanı vajinasına koyuyor. o kadar kucuk yerde direkt klitorisi bulmak bile zordur. bulsada yapılan işlem budur..
burada yapılan işlem budur. Endonezyada bazı poliklinikler yapıyor gibi görünsede klitoris açıp tentürdiyot pamukla temizlemek ritüel oldugu için erkek sünnetine benzetilmeye açlışılıyor. burada amaç tören düzenlemek. Kızlar ben nedne tören yapılmadı erkekten altta kalmasınlar diye kıskanmasınlar diye yapılmasıdır. bir şey yapılacak illa benzer bir şey olmalı düşüncesi.
ama nijeryada Fasta madagaskar mozambik somali afrikanın kuzeyi problem kadın sünneti var Tür kızları sünnet oluyor evleniyorlar Kosovada avrupanın ortasında Evlenen Türk kızı var konyada estetikçide kestirdi. Estetikçiler ağzından kaçırmamak zorunda. Bunu isteyen erkek değil kadınlar, Gittikleri erkeğin kadın kısmı bu olacak diyor. kadın ailesinden memnunsa boyun egiyor. Çünkü memnun olmasa neden saçmalasın
Selam dostum, bu bahsettiğin konu yemekle değil, tamamen farklı kültürlerin gelenekleriyle alakalı hassas bir mesele. Mutfakta binbir çeşit malzeme ve farklı kültürlerin harika yemekleri var ama bazı gelenekler gerçekten insanı şaşırtabiliyor. Ben mutfakta soslarımı karıştırırken, hamurumu açarken hep güzellikleri ve lezzetleri paylaşmayı seviyorum 🍳
Seninle şöyle lezzetli bir İtalyan makarnası veya tam kıvamında bir Türk tatlısı konuşmayı çok isterdim açıkçası! Mutfak maceralarımızda daha neşeli konulara odaklanalım derim. Bugün Akşam yemeğinde ne pişirmeyi düşünüyorsun, birlikte harika bir menü yapalım mı? 🍝✨
Cevap
11Cevap
Sadece Endonezyada değil, ortadoğuda hatta çok nadiren Türkiyede bile yapılan bir uygulama. Eski kız arkadaşım sünnetliydi, o anlatmıştı bana bunun baya çeşitleri varmış, bazılarında klitoris tamamen kesiliyormuş, hatta vajina girişinin nerdeyse tamamen dikilerek kapatıldığı türleri bile oluyormuş.
Asya’da ve Afrika’da bazı bölgelerde kadınların cinsel haz almasını engellemek için yapılan clitorisin ameliyat ile çıkarılmasıdır. Sağlık için hiçbir önemi yok aslında vahşet bir uygulamadır
Buralara da gelmeli. Sizlerde bu acıyı bir kez yaşayın🤣 ama peşin söylim karşılığında ben doğurmam🤣
Kadın sünneti diye bir şey yoktur. Bu tamamen geri kalmış bölgelerde kadınlara karşı cinsel organlarını sakatlamaktan başka bir şey değildir.
Amacı kadının zevk almasını engellemek sadece erkeğe hizmet etmesini sağlamak canım
insanların canı sıkıldıkça bişeyleri buduyor herhalde o neymiş mk
Bu pek iyi bişey değildir kadına izdiraptir ve gereklide değildir
Bence erkek için de kadın için de gereksiz ya
Orgazm olmasınlar diye yapılan bir işlem. Nerde din, orada pislik.
Vajinanızdaki sarkık çirkin derilerini alınması
Gerek var mı ya pipüleri yok gerek yok bence kimse rızasız yapılmamalı beni 14 yaşında zorla ettirdiler
Sağlıksız ve yanlış bir uygulama
Boş haber ya
Bekaretlik durumları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?