Kahveyi çok sevmeme rağmen nedense içim ısınmadı tek marka diyebilirim.

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kahveyi çok sevmeme rağmen nedense içim ısınmadı tek marka diyebilirim.

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Evde ya da bildiğim yerler var onun dişin da pek tercih etmem
Gerçek hikâyesini duysanız bir daha almazsınız.
Nedir gerçek hikayesi
Kahvenin fil dışkısından yapıldığını biliyorum
Iyyy
Ciddi mi yaaa
Yıllar oldu gitmiyorum
Boykot ediyorum aynen
Evet Starbucksa gitmiştim. yanımda arkadaşım varsa giderim yoksa gerek yok. markette ki satılan kahvelerle aynı zaten. aslında mekana para veriyorlar ya da markaya.
Evet gidiyorum özellikle Cold Brew: bunun için
Benim için kahve ancak; bu milletin aklını iyi şeylerle yorması ve bunuda yaparken, başka insanların geleceğini yıkacak bir işletmenin yaptığı, sözde ticaret adı altında insan hakları ihlaline göz yumarak, bunu normallestirmek için masum insanların kanını akıtma dan yapması uygun olacaktır. O sebeple benim içtiğim kahve kendi öz işletmelerimizden biri olan Kahve dünyası'dır.
Evet, ama genellikle arkadaşlarımla birlikteyken giderim. Tek başıma Starbucks’a gitmektense arkadaşlarla buluşup bir şeyler içmeyi ve sohbet etmeyi daha çok seviyorum. Özellikle uzun zamandır görüşmediğimiz arkadaşlarla oturup sohbet etmek için güzel bir ortam oluyor. Çok sık gitmesem de arkadaşlarım teklif ettiğinde veya birlikte vakit geçirmek istediğimizde Starbucks’a gidebiliyorum.
Gidiyorum Starbucks'a diyorum ki bana bir Latte yap ama üstünde kalp olsun. Yapamam diyor. Espressoyla sütü karıştırmayı biz de biliyoruz. Ben oraya kahveden tat almak için gitmiyorum ki, kahve sanatı görmek için gidiyorum. Yok abi bir de bardağı ısıtmadan espressoyu koyup buz gibi kahveyi vermeleri var. Aranızda barista arkadaşlar vardır belki. Kaç aylık eğitim veriliyor merak ediyorum. Gideyim ben de Starbucks'ta çalışayım öyleyse. Yıllarca kahvenin ana vatanı olarak anılmış bir ülke olarak kahve kültürümüzün bu kadar vasat olması gerçekten üzücü.
Ben dısarida bir kahveye 250lira verecek kadar şey degilim yaa benim param kiymetli 😅 bir de makarna yemem jajsjs
Yaşasın tavuk döner 😅
Evet ama eski usul agiz kenarlarini acitan taze ekmek doner marul sogan domates oysss
Sos olmayan tabii
Hayır bütün arkadaşlarım çevrem gitmesine rağmen bir kere kahve bile almadım oradan destek olduğu yerlerden de kaynaklı biraz
Caffè Nero , espressolab ve kahve dünyasını daha çok severim
Espressolab'ın destek oldu yer de çok farklı değil bu arada :d
@Canflow evet oradan da almıyorum artık zaten kendim yapıyorum daha çok ben sadece alışkanlığı mi dedim
Valla sana bir şey diyim mi? Starbuckstan al ondan alma starbucks hani gene iyi kötü çok bağlamıyor seni ama öteki direkt seninle alakalı adsjkdsa
@Canflow ben hiç bir yerden almıyorum çevrem arkadaşlarım o kadar karışık ki bir araya gelseler kavga ederler
Oradan alıyordum yalan yok eskiden bilmiyordum çünkü sonra annem kızdı bana daha almıyorum
Çok tatlısın son cümlende yani annem kızdı almıyorum olayına bittim asdjkas Annem dövdü gitmiom artık adsjkdas Anladım ya gitmedini merak etme bu arada sadece genel uyardım bende.
@Canflow yok be daha neler annem biraz otoriter biri bilemediğimi anladı uyardı beni anlattı yani
Şiddet vs yok tövbe tövbe
Soru sahibini fazla rahatsız etmek de istemiyorum bildirim gidiyor sonuçta
Yok yok anladım teşekkür ederim uyarın için 🙏
Sakin ol be şaka yaptım sadece aa asdjkasdjkdsa
tebrikler
Antrenman öncesi bazen hızlıca sade filtre kahve veya americano almak dışında pek uğramıyorum. Fotoğraftaki gibi yeşilli pembeli bol şuruplu içecekler kahveden çok şeker bombasına dönmüş durumda, o yüzden ısınamamakta haklısın.
6 sene kadar haftada 5 gün gittim sayılır mı? adskldsaklds
Azmis
Az ama öz idi geleyim diye para veriyorlardı bana adskjsda
Benlik değil… İşleri kahve olmasına rağmen çok baştan savma yapıyorlar… Kahvenin içine her türlü şeyi karıştırdıkları için kahve tadı alınmıyor artık…
Sehrimde yok iyi ki yokkk gitmezdim zaten ben kahveeee icmem nefret ederim bide boykot yer zaten insallah kapanir
Sadece bir defa gittim, marka ya da mekân takıntım yoktur. Daha güzel, daha hoş ve gerçekten bana hitap eden yerleri tercih ediyorum.
kahve almışlığım oldu ancak oturmadım. O kafenin ortamını sevmiyorum. Daha çok vakko gibi nezih ve sakin yerleri seviyorum ben
Bir kahveye dünyanın parasını verecek biri olmadığım için gitmem.😄
Seneler oldu gitmiyorum. Türk kahvesi tercihim her zaman.
üniversite arkadaşlarım girdi diye bende orada oturdum ama içmedim hiç
Hayır, orayı sevmiyorum. Kendi yaptığım kahve daha güzel ve ayrıca içine ne koyduğumu biliyorum.
Kafama estikçe giderim, çok tercih ettiğim bir mekan değil.
Gidiyorum ama bana soğuk geliyor ben ısınamadım
Öncelerden iki kere gitmiştim boykot marka diye artık kahve dünyasına giderim
tebrikler
Koca senede bir kere gittim o da benim isteğim ile değildi dkfkf * sene uğramam artık
Orada oturup da içmem, eve sipariş veriyorum genelde.
Arada sırada arkadaşlarla kahve içmelik ortam işte :D
Bir kere gittim bir daha da tövbe ettim son oldu...
Bende kahve çok severim ama Starbucks'a hiç gitmedim, gitmekte istemedim.
Starbucks'ta kahve içerken felsefe konuşmayı severim
Türkiyede de yurtdışında da espressolabı tercih ediyorum sadece
Gittiğim ve gidemediğim zamanlarda bile sipariş verdiğim tek kahveci
Ben de yıllar önce herkes gidiyor diye asla gitmiyordum inst etmiştim. Şimdiyse hoşuma gidiyor müdavimi değilim ama beğeniyorum kahvelerini
Boykot olduğu için değil, tarzım olmadığı için gitmem , self servis tercihim değil, para veriyorsam ayağıma gelsin isterim
Hayır gitmem boykot
Evimin karsisinda olmasına rağmen gidip almadım hiç. Mackbear daha güzel.
İzin günlerimizde bazen eşimle ya da arkadaşlarımla sahil tarafındakine gidiyorum. 🙂
Boykot ediyorum. Gitmedim, gitmeyi de düşünmedim hiç
tebrikler
Starbucks ve ben yollarımızı çoktan ayırdık.
Kahveleri cok güzel evet
Gitmem, gideni de sevmem
Bir kaç aydır gitmiyor ki
Seneler olmuştur gitmeyeli
Hayır gitmem, daha öncede hiç gitmedim
Hiç gitmedim bugüne kadar
gitmedim
Uzun süredir gitmedim.
Hayır zaten pek kahve aramıyorum
Tabi her gün oradayım
Hayatın boyunca hiç gitmedim
Çok önceden giderdim artık gitmiyorum
Bir kez gitmiştim beğenmedim
Yok ya kahve dünyasına gidiyorum
Bende çok seviyorum ama hiç gitmedim 😬
Bayadır gitmiyorum
Git gitmedim. Değişik kahveleri sevmiyorum
Strabucks bize gelsin 😄
Biz kahve dünyasından devam djdjdj
Çok tercih etmiyorum
Kahve dünyasına gidiyorum. Bazen de Kolibri'ye.
Yok gitmiyorum