AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bir kez gittim kanka
Abarttikları kadar değil merak etme o kadar para yatırmaya da değmiyor açıkçası dgjgks
Yolunacak kazları yoluyolar öyleyse. Shsj
Yani öyle demeyelim de🙃 , ben de bir kaç kere gittim bıraktım. Gösteriş için gidiyor çoğu 😏
Gösteriş için kazığa oturmaya değmez.🙂
Adam kaldırmış bekliyor sende gidip gösteriş için bir kahveye 50 TL bayiliyorsun.😄
Yani haklisinn💅
Biliyorum hep öyleyim.
Lütfen sen egolu olma😶🙏🏻tatlı ol 👍🐰
Yoo böyle iyi, olanı söyledim yalan bişey söylemedim ki.🙂Ben hep haklıyım.
Öyle olsn,, Söylesene birşeye mi sinirlendin acaba, sanki senle konuşmuyormuşum gibi hissettim jdkdrjg 🙂
Yoo asıl benle konuşuyorsun. Bir yanlışlık yok.🙂
Peki
Abaza ve Sap erkeklerin mekanı olarak biliniyor.
giderim canım isteyince neyi merak ediyorsun
Seni oraya çeken ne var peki. Sosyal medyaya bakıyorum çoğunun Starbucksta storyleri postları var.
post veya story atmam starbucks’a dair , beni oraya çeken şey soğuk içecekleri
Pahalı pek çok. Asagi yukarı fiyatlar ne kadar dan başlıyor.
en ucuzu sanırım filtre kahvesi ama emin değilim çünkü kahve hiç almadım oradan , en son cool lime içeceğine 49₺ ödemiştim sanırım orta boy
Anladım, görüş için teşekkür ediyorum.
onca kez starbucksa gittim bir kere bile starbucks bardağı elimde story mi hatırlamıyorum 😀 ben içecek bitince çöpe atıyorum valla bilmem ama orada ki kuyruğu görünce kimse pahalı demesin içeceklerine diye geçiyor içimden
Olabilir.🙂İnsanımız gösterişi seviyor.
Yok yani isminin yazılı olduğu Starbucks bardağını çekip storye atanlar var da bende dedim olay ne. Onu merak ettim.😄
ahahah evet geçen gün ismim yazılı bardağı buldum odamda çöp 😀😂 keşke çekip atsaydım story 😂😂😂😂😂
Evet sende herkesleşebilirdin böyle yaparak iyi ki yapmamissin.🙂🙏🏽Çok değerlisin.
teşekkürler :) ben sahip olduğum hiç bişeyi paylaşmam sokmam gözüne insanların instada falan belki yerimde olsa başkası neler yapardı
Yapmayın bence de.🙂Çünkü olan var olmayan var, yaşayabilen var biseyleri yaşayamayanlar var. Milletin ışıltılı hayatını görmemek için instada aktif değilim genelde.
kesinlikle öyle hatta bir kere bi yemeğimi paylaşmıştım seneler önce italyaya özgü bi makarnaydı bi restorandaydık neyse samimi arkadaşım mesaj attı o yemeğin adı ne? canım çekti? o gün kahroldum işte dedim sen napıyorsun pişmanlıktan ölecektim söz verdim kendime bir daha hiç bişeyi paylaşmayacaksın
Çok iyi birisiniz. Keske herkes sizin gibi ince düşünebilse.🙏🏽Ülkenin durumu malum bir tarafta çocuğuna mama almaya çalışanlar bir tarafta kedisine köpeğine onca para ödeyip mama alanlar. Ucurumları yaşıyoruz maalesef.😔
kesinlikle hergün lüks yaşıyor değilim yanlış anlaşılmasın sıradan herkes gibiyim zengin falan da değilim yani de hani insanlar her yediğini atıyor ya ondan verdim bu örneği
Mesleğiniz ne sormam çok saygısızlık olmazsa. Cünkü orta seviye yok oldu gibi bişey. Ya zenginsin ya fakir. Mesela kızların profiline bakıyorum tatlı bulup. Farkli mekanlar, farklı şehirlerde tatiller. İnsan sormuyor değil kendi kendine ya siz hiç mi calismiyorsunuz, hiç mi geçim sıkıntınız yok diye.😄
Hayatımda hiç gitmedim
Ağrı da mı
Çanakkale de ve Balıkesirde vardi ama hiç gitmedim ondan soruyorum.
Arasıra