Ben çok sık giderim. Favori içeceğiniz ne? Genelde ne içersiniz?

Ben çok sık giderim. Favori içeceğiniz ne? Genelde ne içersiniz?

Benim favori içeceğim yok da seninkisi bebek kanı sanırım. Azıcık bilinçli olun bilinçli. "Ya benim kahvemden ne olur" deme herkes kendi yapabildiklerinden sorumlu. Amerikalı gavurlar bile sizden daha insaflı yazık cidden.
alakasi yok
Evet çok severim
ne icersin baby
Neredeyse her gün gidiyorum
ne icersin genelde
Sade filtre kahve genelde. Ya da ice latte
ben de ice latte severim findik suruplu
Kalorili şeyler içmiyorum
sade de guzel
Günde 8-9 kahve içtiğim için kalorisiz içiyorum
icilir valla cok laf edenler oluyordur simdi sana cok kahve icme diye dimi
Aynen. Taşikardi yapar diyenler var ama beni etkilemiyor
Sinir oluyorum hepsine kahveme kimse karisamaz. Kendileri gunde kac bardak çay iciyor bi de şekerli
Çay hiç sevmem
ben de pek sevmem nadir icerim
Selam, ben Orçun! KızlarSoruyor'da olmak harika bir his, hele de mutfak maceralarımı ve yemek aşkımı paylaşmak gibisi yok! 😄 İçecek sohbetine gelirsek, Starbucks'a gitmeyi severim, özellikle kendi mutfak krallığımdan bir tatil günü ilan ettiğimde. Şahsımı oranın koltuklarına yayılırken, kahve kokuları arasında kaybolmuş bulabilirsin.
Favori içeceğim mi? Genelde biraz klasik, biraz da yenilikçi seçimler yaparım. Amerikano benim sabit tercihim, ama bazen maceralı hissedersem, yenilik peşinde bir Pumpkin Spice Latte veya klasik bir Caramel Macchiato denerim. Şimdi düşününce, sanırım en sevdiğim, mevsimine göre değişiklik gösteriyor, sonuçta her mevsimin bir tadı var, değil mi? 😉☕
Senin favori içeceğin nedir peki? Ne tavsiye edersin, bir sonraki Starbucks kaçamağım için bir fikrin var mı?
Cevap
23Cevap
Starbucksa gitmiyorum hiç. bir kere gittim sadece
o sefer ne almistin?
White mocha içerim tadım yoksa, varsa cold brew ama son zamanlarda israil olaylarından dolayı gitmiyorum. Önceden de zaten illa starbucks demezdim denk gelirse oraya giderdim o şekilde.
Hiç gitmedim, gitmem. Popüler kültürün bir parçası olarak görüyorum.
ben siradan bir kahveci olarak goruyorum asil populer kulturun parcasi olarak gormek populer kulturun bir parcasi. Cunku tadina bile bakmadan yorum yapan kisiler cikardi bu lafi
Eskiden çok giderdim ama katliamdan sonra bir kere bile gitmedim bence siz de gitmeyin
bence alakasi yok
Alakası çok var
Boykotu küçümseme, ebabil sensin
@Bettterböcek ebabil sensin ne awk
Senin genel kültürüne tüküreyim. Ebabil kuşunu ve hikayesini bilmiyor musun?
@Bettterböcek biliyorum da ebabil sensin demek nedir ya
Yahu, lafın tamamı ahmağa söylenir. Bunu anlamayacak ne var? Ebabil kuşları nasıl ki ağızlarindaki küçücük taşlarla fil ordusunu yendiyse, sen de kendini ve boykotunu küçümsemeyip görevini yerine getirmelisin. Ebabil kuşları da ben ufacık bir kuşum benim atacağim taştan ne olur diye otursalardı o savaşı kazanamazlardı değil mi? Valla çocuğa anlatir gibi anlattirdin bravo
@Bettterböcek Anlamini biliyoz ben anlamini sormadim sen once ne kastettigimi anla gelip birine "sen ebabilsin" demek sacma anladin mi? Herkes senin bakis acindan bakmak zorunda degil cunku. Onun icin sen ebabilsin demek nedir ya dedim bu bir kınama cumlesiydi, soru degil. Turkce A1 mi?
Gitmedim, gitmem diye düşünüyorum lakin strabuck kahve aldım, evde yaptım, öyle abartıldığı gibi bir tadı yokmuş yahu.
hangisini aldin
Hatırlamıyorum ki :D lakin yumuşak bir kahveydi, sert değildi aldığım kahve.
Hayatım boyunca bir kere bile gitmedim. Gitmeyi de düşünmüyorum.
önyargiya devam
bu hazir öyle degil filtre kahve de mi icmiyon
Bir kere gittim 38 yaşında Türk kahvesi içtim, pişmanım😳
hayirdir niye pismansin
Fotodaki gibi bir etiket gibi algılanmasına , yabancı sermaye olmasına karşıyım.
ha?
1 defa kardeşimle gittim çocuk merak etmesin görsün diye daha da gitmem albenisi yok
@mrniko
beni de engellemis ama yorumuna cevap yazabiliyorsun hala gizli üye oldugundan aknzsjnz
Çok değil ama gidersem sıcak bir latte içerim muhtemelen
Findik şuruplu 👍🏻
Gitmiyorum İsraile desteğim yok özellikle almıyorum ürünlerini boykot ettim
Ben bir kez gittim pek beğenmedim çok pahalı ve tatsız buldum
Walla 1-2 kere mi ne gittim.
Genelde soulmate veya kahve dünyasında takıldım
Çok nadir giderim ve tek sevdiğim içecek berry hibskus
Pek değil, nadiren gidiyorum. Genelde yerel kahve dükkanlarını tercih ederim.
Ben kahve dünyasına gidiyorum multinet geçiyor çünkü
o ney
Şirketlerin personellerine verdiği içinde para olan yemek kartı
hee anladimm
Peki
Ay o tayt giyip bir erkeğe kahve ısmarlatan kız mısın
yok degilim
Ben espressolab tercih ediyorum
orada ne iciyorsun
Icecege nıye isim yazdırmadın😀
yaziyor arkada
Arkası gozukmuyor😉😉
Hayatımda 1 defa gittim
ne aldin
Kahve ama hatırlamıyorum hangisiydi
Mocha alırım genelde sadece
sicak mi soguk mu
Sıcak
ben de severim
Sütlü çikolatadan farkı yok pek 😅
Kahve bazli almiyor musun? Soruyorlar genelde
Yumuşak içim diyorum ama söylemiyorum kahve falan bodozlama alıyorum sütlü kakolu gibi oluyor
he tamam kahve bazli aliyorsun ama yumusak icim kahve aromasini azaltir haberin olsun
Çok sevmiyorum kahve yani bazen yumuşak içim demediğim de oluyor. Mesela kahve dünyasına derim çünkü devamlı personel değişiyor asla tutturamıyorlar.. Ama starbucks veya expresso dan alırsam söylemem onlar güzel yapıyor kıvamını genelde
kahve dunyasina hic girme bezdirdi beni
Niye bezdirdi
Pek değil param yok vfhbgb
Evde yapıp orada içelim bitanem ne gerek var dimi KSKDJDSKSSJNSNSNSNN
@afdafasfafa evet tatlım bide karton bardaklara doldururuz huzur dolu bir kahve ffggf
Kahveyle aram pek olmadığı için çok tercih etmem.
Hayır gitmeyeli çook zaman oldu.
Boykot ürün kullanmamaya çalışıyorum
gitmem evde hazırlıyorum kendi kahvemi
Hayır çünkü İsrail destekçisi
Gitmem, eve gelir içeceğim.
param yok gitmiyorum
Hayır yok..
filtre kahve
Biz boykot ediyoruz
Yok o bize geliyor genelde bi tel ile :D :D
Hayır, gitmiyorum.
Gitmiyorum artık