Evet gittim.
Hayır gitmedim.
Görüşlerde buluşalım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet gittim ve boş sadece abartılıyor çok sıkıcı ve iğrenç verdikleri pipet kağıttı ve eridi zaten iceceğide beğenmedim kakolu süt gibi kaliteye hayran kaldım müsterilerine de ayrıdan çok ilgililer gercekten sonradan görme viyonsuz görgüsüzler toplanmış boş boş sohbetler hava atacağız diye lip balm koymalar çakma pandora bileklik koymalar telefonlarını özellikle gösterme çabaları zengin görünmeye uğraşıyorlar sadece 15 dk zor dayandım hayvan gibi toplamışlar sıkış depiş zor yürüdüm yürürken birinin kolu kasık bölgeme çarptı oturacak yer zor buldum herkes dip dibe ben öyle avamlık görmedim o kadar para söküldüm ortada kayda değer bir şey yok o para ile sinemeya gitseydim bowlinge falan daha cok eğlenirdim pişman oldum bulunduğum şehirden mi kaynaklı bilmiyorum ama asla elit ve modern falan değil benlik ortam değil
Alkışlıyorum seni harika bir yorum sanki ben yazdım 👏
@Derinmavi27 teşekkürler güzel yorumun için
🌷🌷
Gidiyorum starbucksa diyorum ki bana bir Latte yap ama üstünde kalp olsun. Yapamam diyor. Espressoyla sütü karıştırmayı biz de biliyoruz. Ben oraya kahveden tat almak için gitmiyorum ki, kahve sanatı görmek için gidiyorum. Yok abi bir de bardağı ısıtmadan espressoyu koyup buz gibi kahveyi vermeleri var. Aranızda barista arkadaşlar vardır belki. Kaç aylık eğitim veriliyor merak ediyorum. Gideyim ben de starbucksta çalışayım öyleyse. Yıllarca kahvenin ana vatanı olarak anılmış bir ülke olarak kahve kültürümüzün bu kadar vasat olması gerçekten üzücü.
Doğru ve samimi bir şekilde yorum yapmak gerekirse daha önce starbucks'a kahve içmeye hiç gitmedim Bir keresinde bir alışveriş merkezinde bir kızla çay içmiştim o da iş görüşmesi için gitmiştim Yani bu da bu sefer nasıl söyleyeyim sana saadet zinciri gibi bir olaydı daha sonra onu da kabul etmedim ve devam etmek istemedim.
O yüzden açıkçası şu anda ben Starbucks ürünlerine bakıyorum yani bir kahve dünyanın parası şahsen evde oturup annemle babamla kahve içmeyi tercih ederim.
Teşekkür ederim
Adımımı atmadım. Asla da gitmem. Tam amip yuvası. Şu mekana giden birisine sınırlı düzeyde saygu duyarım. Ciddiye almam, zerre önemsemem. Flört ettiğim kız burada bana kahve ısmarlayacak diye konuşmayı kestim.
Cevap
36Cevap
1 kez gittim sadece
Gittim. Gereksiz bir yer, Starbucksa gidelim diyerek plan yapılıp gidilecek bir yer değil. Popülist şahıslar tarafından yüceltilen amacın kahve içmek olduğu değil oturup dikkat çekmenin veya sağa sola bakmanın olduğu bir mekan diyebilirim.
Ben bir kere gittim arkadaslarla ve bir daha asla gitmedim. Çünkü oturacak yer bulamadık ve bahçesinde sigara dumanından göz gözü görmüyordu. Onlar hala gitmeye devam ediyorlar ama ordan çıkarken bile leş gibi sigara kokuyoduk. Ayrıca çok kalabalıktı. Aynı kahveleri yapan çok daha güzel sakin yerler var hiç sevmedim orayı
Eskiden giderdim. Artık hem çok pahalı hem de kalitede düşme var bence. Kahveleri eskisi kadar güzel değil. Çok nadir arkadaşlar giderim derse giderim onun dışında gitmiyorum.
Gitmedim öve öve bitiremiyorlar sanki beyaz saray mübarek adı büyük
Satırbaksa hiç gitmedim, ama bir arkadaşımın almış olduğu kahveyi içtim
güzeldi fiyatlarını bilmiyorum

hergün
Bir defa arkadaş zoruyla gittik kazıklandık geldik vesselam
Gittim çok eskiden çok eskiden.. Ekonomi malum fjkm
Az gittim arkadaşlarımla işte nadir o da sen hiç gitmedim mi peki
Hayır gitmedim hiç. Evde kendi kahvemi kendim yaparım.
ben bu kızla evlenirim ya söz kız kahveleride ben yaparım kahve dünyası ya da novada coffee ye gtürürüm seni:)
@hayatakıyor34 tamam ama isteme kahvesini sen yapıcaksın söz verdin sonuçta
onada okey be :P alıcam seni:)
Hayır gitmedim. Gitmeyide düşünmüyorum çünkü hiç cazip gelmiyor..
Tek başına gideceğim bir yer değil ama gidelim diğer arkadaşlar olunca bazen gidiyorum
.. diyen*...
Sade filtre kahvelerini seviyorum , lakin mekanları aşırı kalabalık ve uğultu bombardımanı.
Gittim ama orada vakit geçirmedim aldım kahveyi çıktım.
😆 gidin, gidin.
Filistine ve binimum islam ülkelerine atacak bomba bulamazlar. 👍
Böyle devam sonrada sınırlarınızdan içeri doldurursunuz.
Bu kafayla tam gaz devam.
Ülke yeterince bombalanmış ve sınırımızda yok olan olmuş yani 👍🏼
Siz savaşı oyunmu zannediyorsunuz.
Git gerçek savaşı yaşamış bir kadınla konuş, korku taciz tecavüz ne kadar iğrençlik varsa yaşıyorlar.
Öyle kolay değil oturdugun yerden konuşmaya benzemez. Ukraynada tecavüze uğrayan kadınlarla konuş.
Tekrar konuşalım sonra...
Yakında aynı oluruz hatta daha beter oluruz ama bu konuda fırsat verenler düşünsün ben oyun sanmıyorum sananlar suçlu olanlar belli benim vicdanım rahat bana demeyin yani
Bir savaş başlamış değil henüz başlamamış bir savaşı engellemek daha kolaydır. Eğer sistem birkez yıkılırsa o savaşı bitirmek çok zor.
Bakın suriyeye 14 yıl oldu hala bitiremediler.
Kendimizi böyle avuturuz ancak
Hadi o kısmı okey diyelim sizi ilgilendirmiyor. Paranızın bu kadar değersiz olduğu bir dönemde içeride kalması için neden çaba göstermezsiniz?
Türk firmaları tercih edin, hem paranız içerde kalsın hemde kendi vatandaşınız kazansın.
Devletcilik, milliyetçilik, halkçılık nerede bunlar.
Aman neyse nasılsa ben konuşup ben duyuyorum. Herkes bildiği gibi yapsın nasılsa sonuçlarına beraber katlanacağız.
Bir canım var onuda zamanı gelince veririm olur biter.
Surekli giderim favorim ice americano ve berry hibiscus

tatil modu
Gitmedim ve gitmeyi de düşünmüyorum. Tamamen bir balon. 80 100 TL'ye kahve mi olur mk.
çoook gittim. haşırtdıblekbort. iyi yanı,1 kave iç,3 saat otur, kimse kalk demez.
Bir kaç kere sırf tadını merak ettiğim için gittim sonra pahalanmaya başladığında bıraktım
Çok gittim ama kahve konusunda daha lezzetli yerler var
Arkadaşlar vasıtasıyla 3-5 kere gittim.
Aynen bende öyle
Balbucks > Starbucks
Gittim
Hayır biz kahve alarak evde Starbucks kurduk. :)
son gidişim herhlade 6-7 sene öncedir
inanır mısınız hiç gitmedim la
Gittim ve sürekli de gidiyorum.
Hayır gitmedim henüz o kadar kültürlü olamadım
Hiç gitmedim ve halâ yaşıyorum..
Geçen gün ilk defa önünden geçtim 😅
Arada gidiyorum
Daha gitmedim günün birinde giderim.
evet gittim, hala da giderim.
Gittm ama bir numarası yok
Hayır enayi ve özenti değilim
Yalnızca bir defa