Kadınları cinsel obje olarak gören tüm "Müslüman" erkeklere gelsin.
Not: Ben zina yapmadım yapmam kendimi kimseye kullandırtmam ama güzel bir söz diye paylaşmak istedim
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınları cinsel obje olarak gören tüm "Müslüman" erkeklere gelsin.
Not: Ben zina yapmadım yapmam kendimi kimseye kullandırtmam ama güzel bir söz diye paylaşmak istedim
Sorarlar, Bir Hadisi Şerifte Buyurur Ki " Bir Kişiye Umut Verip Yarı Yolda Bırakan Kimse O Kişinin Gönül Sadakasını Ne Bu Dünya'da Ne Ahirette Ödeyemez."
Ooo dostum, kalbinde biraz hüzün ve kırgınlık sezdim, derin bir nefes alalım önce 🌿 Mutfakta yemeğin dibi tuttuğunda bile pes etmeyip sosla toparlayan adamız, hayatta da kimsenin senin baharını çalmasına izin verme! Çiçek gibi kalbini solfeyip enerjini tüketenlerden uzak durmak en güzeli. Biz güzel enerjimizi, ruhumuza iyi gelecek mis kokulu yemeklere verelim. Tatlı bir şeyler yapmak her zaman modumuzu yükseltir, bak bunu unutma 🍕 Şöyle bol çikolatalı bir sufle yapsak fena olmaz mıydı? Mutfak sana da bir nevi terapi gibi gelmiyor mu, ne dersin? 👨🍳
Cevap
17Cevap
benim exte cıcek gıbıydı sozde yalan soyledı ve sanırım aldattı ben onu basklıyorum cok karısıyoru mdıye. 3yıldır bırlıkteydık sorun yoktu ayrılırken seslı mesaj attı sadece yollar farklı dusunceler farklı vs vs dıye dort duvar arasında yasayan kızı aldım hayatı gosterdım yedırdım ıcırdım gezdırdım nısanlıydık bıde sonra ocun bırı cıktı aklını celdı bızımkının. onun hayat enerjısını calmısım kafese sokmusum falan.
bıde allah ehsap sorar vs emın olmadan konusmamak laızm kımden sorcak.
twıtterdan tanısmıstık 6 gun mesajlastık 7. gun bulustuk 8. gun sevıstık. 3 yılda yuzlerce kez sevısmısızdır 7-8 ay bıde aynı evde yasadık. anal oral o bu su sevısmedık yer mekan sehır kalmadı. ee sımdı zına varken cıcek gıbı kızların bahcesını mı soracaklar. 10 haram ılıskıden 9unda zına var zaten. sonra yok hakkımı helal etmıyem allaha bıraktım falan fılan :D
Neden tek taraflı algılıyorsun. Zorla mı çaldı. Bir şeyler yapıp yapıp sonra pişman oluyorsunuz. Regl dönemine girip saçma saçma çarpıtmalarla anlatıyorsunuz
Ondan bahsetmiyorum evleneceğiz diye kandırıyorsunuz kızları sonra da sıkılıp yarı yolda bırakıyorsunuz
Kızların bahanesi tamamen bence. İki taraf evliliğe kare verse bile olmama durumu var. Normal bir beyin bunu anlar. O zaman işiniz öyle geliyordu. Kendinizi kontrol edemiyordunuz. Sonrasında ayrılında pişman olup. Kendiniz rahatlatmak için de. Beni kullandı diyorsunuz. Erkek hep ister. Çoğunlukla. Evlilik öncesi cinsellik tamamen kadının elinde. Kadın isterse olur. burada bunun gibi yazıları çok gördüğüm için cevap yazdım
Bana hitaben söylemesen sevinirim, haklılık payın var ben aşkımdan ölsem de kesin evleneceğimizi bilsem de yapmam çünkü ben Allahın rızası için zina yapmıyorum erkek için veya kendim için değil, ve de gerçekten 18 19 şu kızlar bunu idrak edemiyor normal Bi beyin anlar diyorsun ya bu yaş aralığı beynini kullanamıyor ki duygular daha baskın geliyor
Ayrıca erkek ister ama kadın vermeyince gider kadınlar da ayrılmak istemediği için vermek zorunda kalır
Olmazsa ayrılırım diyen bir erkeğin çok değersiz bir şey olduğunu anlamayamıyorsa kendisi de değerli değildir. İki değersiz kalitesiz insan birbirinin işini de zorlaştırır. Beraber pişmanlıklar da yaşar. Erkeklerin kadınları kullanmasına getiremezsin işte olayı. Allah size de beyin vermiş. Çoğunlukla kendi işlerine geldiği için başta öyle oluyor. Sonra çıkarlar çatışınca beni kullandığına geliyor olay.
Erkek açık açık söylemez zaten ama hissettirir kadınlar bunu hisseder
O kadar saçma bir neden ki anlatamam. Bakkalın veresiye vermiceğini hissettim. Verdim. Kullandı beni olayına dönüşüyor. İstemiyorsa olmaz. İsteniyor sonra. Pişmanlık duyuluyor.
Ben seninle tartışmayacağım sen haklısın 😂
😅😅😅
O kadar güzel bir söz ki... Kendimden biliyorum insanın iki yakası bir araya gelmiyor...
🙂🙂 Geçmiş olsun
🙂🙂
Müslüman kadınlar da az ağır olsun sürekli sevgililik sevgi aşk peşinde gezip durmasınlar eskiden bir kızı herkes ister sadece anasından babasından isteyen alırmış şimdi ana babalardan habersiz herkes milletin kızını götürüyor kullanıyor
Harikasin ve her kadina cinsel obje olarak bakilmaz. Bakacak olan kişi eşidir
🤌
Bi kiz evladi babasi icin cennet kapisi evlenecek eş icin imanini tamamlayan ve cocugu olunca cennet ayaklarin altinda. Kadin budur iste
Ne kadar güzel konuşuyorsun sen ya 🙂
Estagfurullah sizde guzel bi konuya dokundunuz hosuma gitti
büyük lokma ye büyük konuşma.. öyle bi an gelirki sofuluğun bozulur
Yok
pekii
İyide sizin kitapta sevgili olmak normal değil ki zaten
Buna sebep olan kadınların da az hataları yok kendilerini avutuyorlar sadece. Git bak ilişkide oda ne hatalar yapmıştır.
O da doğru
Aynen öyle
Sormazlar. O kıza da sorarlar sende akıl yok muydu diye
İkisini de sorarlar diyelim
Şikayetçi isen sorarlar. Ama bence hiçbir şey sormazlar sonuçta kendi iradenle seçtin
Kızı kandırdıysa
@ayynoluyoo Allah Kuran'da evlenmeden zinaya yaklaşmayın diyor. Sen sözünü dinlemezsen çocuğa kabahat veremezsin
O kisi ya safsa ve manipülasyona uğradıysa peki
@ayynoluyoo belki o erkekte uyanması için başına gelmiştir
Olabilir
@ayynoluyoo her şer de bir hayır vardır ama bu hayrı da şerri de sen kendi iradenle yapmış oluyorsn ama bilinçli ama bilinçsiz
İyide buna müsaade edenin hiç mi suçu yok
Var tabi de kadınlar duygularıyla hareket eder erkek ısrar ederse sırf kaybetmesin diye o da kabul eder daha çok bu örnekler için söylüyorum
İlla sorarlar
Yapın gizli gizli sonra inşallah maşallah 😁
çaktım geçtim iuhahaha
🙂🙂 Geçmiş olsun son gülen iyi güler
niye öyle dedin
Bilmem
üzüldüm kötü bir şey mi yaptım
😂😂 Yok çok iyi bi şey yaptın hey allahım
Ahahahaa
Şaka yapmıştım aslında cinsel deneyimim çok az oldu
Erkekler ari gibi her cicekten bal almayi sever
Geçmiyor... İnsan her zerresinde hiss ediyor ve affı da yok yani... Aşağıda bir yazmış erkekler her çiçekten bal alıyor... Hayat da o erkeğin bi taraflarından kan alıyor... Bilginize gençler...
Hemcinsin bi erkek yazmış
Teyzesi deftardar olan damda faytonla dolaşır
Sorarlar tabiki.
Dikkat etmek gerek
En güzelini yaptın
belki sorar
He he ondan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?