Demet Akalın "İbrahim Tatlıses'i ziyaret etmem, eşim yanımdayken sormayın" demiş, ne düşünüyorsunuz?

Demet Akalın "İbrahim Tatlıses'i ziyaret etmem, eşim yanımdayken sormayın" demiş, ne düşünüyorsunuz?
Bekaretimi İbrahim Tatlıses'e verdim açıklamasıyla ilgili olabilir mi?
Demet kendince öyle düşünmekte haklı olabilir.. Çünkü, eşinin başka şeyler düşünme ihtimalini göz önüne almıştır.. Eşinin, "Acaba, Demet de Tatlıses'in eski sevgililerinden olabilir mi.? Bütün eski-yeni eşleri ve sevgilileri ziyaretine gidiyorlar.. Acaba.." şeklinde düşünebileceğini, düşünmüş olabilir.. Ya da, geçekten öyle bir şey olma ihtimalini de varsaymak gerekir.. Olmaz olmaz deme, o camiada her şey olabilir.. Ayrıca Demet Akalın'ın bir açıklaması var.
Demet Akalın yıllar önce Tempo dergisine yaptığı bir itirafla önümüze geldi. Konunun diğer öznesi ise İbrahim Tatlıses... İtirafı onunla ilgili.
Demet Akalın'ın, İbrahim Tatlıses açıklaması şöyle;
Bak ben demiştim işte.. Bu sözü söylemeyi bazen o kadar seviyorum ki.. :))
Kız, ben eski sevgilisi olduğunu unutmuşum.. Sen de baştan niye söylemiyorsun ki, beni düşüncelere salıyorsun.. Bu defalık affettim.. Ben de seni seviyorum.. :)))
vardır bir husumet ama yanlış bir husumet nasıl doğum var ise ölümde var husumet varsa eğer halellik alınmalı ben hergün evden çıktığımda annemden helallik alıyorum ne olacağı belli olmaz. teşekkürler bu arada fenerlisin cevabı verirken resmine bakmadan verdim
o da mı İbrahim Tatlıses ile birlikte olmuş? neyse yanıta gelirsek eşi yanında değilken sorabilirler miymiş? daha sonra mı sorun demiş? bu ne farkeder? baştan sona saçma .
Cevap
6Cevap
Bence cevabından çok cevabı veriş tarzı çirkin. Televizyonda izledim, yakıştıramadım doğrusu.
saçma! beyin yok bu kadında. ibrahim tatlıses yataktan kalkıp atlayacak mı üstüne. arkadaşlar kötü günde belli olur..
Atlar onun işi belli olmaz
Ben sadece İbrahim TATLISES'ten artık gına geldiğini düşünürüm :)
Konuşulan konuların ne olduğuna göre değişir haklılık meselesi. Benim sitemim sizin sorunuza değil. Aslında sitem bile değil bu, sadece sizin sorunuza olan yanıtım. Yani Demet hanımın bu yorumunu tvde görünce gına geldiğini düşünürüm. Sanatçımızın sağlık durumu ile ilgili haberi duyunca "Allah acil şifa versin" diye düşünürüm.
Diana ölünce onun Dodi Fayet ile olan ilişkisi Türkiye'de İngiltere, Fransa ve Hindistan'dan daha uzun süre manşetlerde kalmıştı. Benim sitemim bu konulara...
Ben İbrahim TATLISES vurulduğunda, ya da benzer bir olay olduğunda, sadece vurulması ve soruşturma ile ilgili konuların haber olması gerektiğini düşünüyorum. Demet AKALIN'ın söylediği lafların veya benzer şeylerin medyada bilgi kirliliği anlamına geldiğini ve insanların dikkatini güncel ve daha önemli konulardan uzaklaştırılması, birşeylerin unutturulması amacıyla bazı odaklar tarafından bilinçli olarak yönlendirildiğini düşünüyorum. Demet konuşulmasın.
Fakat bütün dünyada ünlü kişiler magazin kahramanlarıdır. Bu tür bir karşı çıkışın karşılığı yok ki! Michael Jackson öldüğünde bile onun çocuk tacizcisi olduğu ya da Prenses Diana'nın Dodi El Fayed'le neler yaşadığı konuşuldu.
Ayrıca şu bir gerçektir ki bu insanların bazen işlerinden çok merak edilir özel yaşamları ver bizler de zevkle takip ederiz.
Sizin etmemeniz sizin seçiminizdir saygı duyarım ama olmasın demek biraz faşizanca bir yaklaşım gibi geliyor bana...
Kendimi tam olarak ifade edemiyorum sanırım. Ben sorunuza karşı değilim ve sorduğunuz şeyin cevabını verdim. Benim düşüncem bu yönde. Medya ile ilgili olarak da; konunun gereğinden fazla gündemde tutulması ve sündürülmesinin maksatlı olduğunu, insanların bazı şeylerin farkına varmamalarını istediklerini düşünüyorum. Faşistlik ile alakası yok.
En basitinden bir örnek vereyim size: Bu hafta içerisinde 3 terörist ölü olarak ele geçirildi duydunuz mu? Hangi medya kuruluşunda yer aldı bu haber
Ben de bu konuları takip etmeyerek reytinglerinin yükselmesine katkıda bulunmuyorum. Yapabileceğim sadece bu. ideal olan hangisidir bunu bilemem ama siz sordunuz ben de fikrimi söyledim, bence böyle. Bana haksız olduğumu ve düşüncemin faşizanca olduğunu söylediniz ama zaten benim haklı olduğum gibi bir iddiam yoktur ve asla olmaz. 8 kelimelik cevap oldukça uzun bir mülakata vesile oldu. Cevabımı dikkate alıp yorum yapma gereği hissetmeniz bile bana yeter. Teşekkürler.
Estağfurullah. Ortada hata falan yok. :))
vay anasını demek ibo onuda dıdıklamış :D yarasın kendileri kaşınıyorlar ne yapcak o da erkek işte zımbalayacak. burada sorun kroya kendini veren kaşarın...
Adam ölürken bile konu uçkuru ama kadınlar bu konuda nedense sessiz.
Demek ki bu tipler yaranıyor kadınlara
şımarıkça ve cahilce bir düşünce sonuçta o büyüğü...
Anlamıyorum ben böyle trip yapan bayanları. Ne olur yani ziyaret edip gönlünü alsan ne olur ki! Anlayış yok valla.
Demet Akalın işte ne bekleyebiliriz ki onun gibi gurursuz bi insandan başka :d
demet akalın hangisiydi?
hmm anımsadım...ibo ölmedi mi peki daha?
iyi bari..arada gelir bakarım buraya son durumu ogrenmek icin:)
iyi binicidir...
En İyi Cevap