Ben de anlamiyorum. Bi rahibe o oyle nasil dinine uygun dinine gore yasarken kimse bisey diyemiyorsa bu islam fobi nedne anlamiyoeum. Herkes istedigini giyer. Mini eteklilerde turbanlilarda istediklerini yapar.
Senin tipini skym ben mk dl israfı gözünde bile fer kalmamış mk kara cahili keli avradında denerim nasıldı diye sorarsın. Sana gelince seviyesiz kadın müsvettesi, papağan gibi dediğimi tekrarlama üret sana kim verdi o hakkı dırırmun altında bana ataryapma hakkını kara cahil. Kaybol tokmakçınıda al. Djdhddrr
Yorumun olması benim sana cevap veremeyeceğim anlamına gelmez yazmayı öğren öyle konuş ve seviyesizleşme gerçi seviyesizsin de az da olsa haddini bil ve defol bizim ismimizim altından küçük beynin anladı mı
Çekiniyor olabilirler bilemiyorum çevrem genellikle bana benzeyen insanlar o yüzden çok sıkıntı yaşamıyorum he arada oluyor düşmanlarımız ama hiç sorun değil #imamhatipliolmakayrıcalıktır asla takmam yani tavsiyem sende takma salla geç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de anlamiyorum. Bi rahibe o oyle nasil dinine uygun dinine gore yasarken kimse bisey diyemiyorsa bu islam fobi nedne anlamiyoeum. Herkes istedigini giyer. Mini eteklilerde turbanlilarda istediklerini yapar.
Yapamiyor ama her gun agliyom ya yatamaz oldum
Herkez yadırgıyor ama. Yobazlar devam ediyorlar 👌🥳
Kel olduğumu nereden çıkardın. Yabik 🥳 skdkd
Topik kel seni
Senden daha iyi top mu var güzel kardeşim. Kafasını sktğm seni
Senin avradını skym güzel kardeşim.
Senin avradını skym gvt güzel kardeşim.
Bu tamamdir kudurdu 😃
İkinizide üst üste koyar skrm sk pembeleri. Dkdjdjd mk kara cahilleri.
Niye gizlendi anlamadi ben
S*ik lan sıkıyorsa çıksana gizliden bir yerlerin yiyorsa
Nickini biliym ki zaten 😃
Guncellerim bunu ben az daha otsun tavuk
Sen kendini güncelle önce kafasını sktğmn salağııı zkdjdhdhd
Sende kendine gel zihniyetini sik*tiğim
KS cok seveyrum arteme gibi ac kapa 😃
@Sakinvetatlikiz sana giren ççkn ne senin seviyesizliğine mi dşym istiyorsun kaybol durumum altından yobazzz al tokkkmakkkkçınıda kaybol dkdkkd
Düşmen için yüksekte olman lazım be çocuk saygı ve haddi olmayan bana seviyeden bahsediyor pardon? Hangi seviye
Dusecek zeminin kaldigini hayal etmekte gozel ve be kel 😃
Senin tipini skym ben mk dl israfı gözünde bile fer kalmamış mk kara cahili keli avradında denerim nasıldı diye sorarsın. Sana gelince seviyesiz kadın müsvettesi, papağan gibi dediğimi tekrarlama üret sana kim verdi o hakkı dırırmun altında bana ataryapma hakkını kara cahil. Kaybol tokmakçınıda al. Djdhddrr
Dedi korkak 😃
Yorumun olması benim sana cevap veremeyeceğim anlamına gelmez yazmayı öğren öyle konuş ve seviyesizleşme gerçi seviyesizsin de az da olsa haddini bil ve defol bizim ismimizim altından küçük beynin anladı mı
Cehenneme bilet almak için tek yol bu olduğu için
Kara borsaya duserse sıkerler ama adami imam hatiplide vermezler eline dayar durur
Böyle bir muamele ile karşılaşmadım
O zaman kulak sikinti deyim sana
Hayır kulağımda sıkıntı yok hatta gayet iyi duyuyor
Senden cekiniyolar demek benim yanimda hep bunlarin orusbulupu konusuluyo niye
Çekiniyor olabilirler bilemiyorum çevrem genellikle bana benzeyen insanlar o yüzden çok sıkıntı yaşamıyorum he arada oluyor düşmanlarımız ama hiç sorun değil #imamhatipliolmakayrıcalıktır asla takmam yani tavsiyem sende takma salla geç
Takmamak elde degil ama muhabbet bundan ibaret imam hatip orusqu imam hatiq fuuscu nasil etkisinde kalmican elini vicadanina koy söyle
O tepkiyi burda değil orda vericeksin sen kimsin lan pi*ç de bakiyım devam etsinlerde görsünler
Öyle ama cok kisi ayni dusuncede tamam cogunluktan yana degilim ama herkes ayni olunca insan bir dusunuyor haksiz miyim sen soyle yaa aglicam ha
Neyi düşünüyorlar anlamadım dipnot
Kimsenin düşündüğü umrumuzda değil herkes kendinden sorumlu
Evet ama ben savunacak oldm kovaladilar beni yakalasar anami skerlerdi yani cok kalabaliklardi erkeklikte kalabaligi gorene kadar yani