Kızlar, Namaz kilan bir Erkek ile evlenirmiydiniz?

Bayanlar Ben yaklasik 10 seneden beri namazimi kilmaya calisan biriyim, fakat gozlemledigime gore kizlar dini rituellerini gerceklestiren erkeklere soguk bakiyor, Geri kafali ve yobaz olarak goruyorlar, acaba evlenme Sansim nedir Sizce, sizin Boyle bir insanla evlenme durumunuz olabilir Mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Sordugum soruya buyuk oranda evlenirim diyen Bayanlarin cikmasi Bana Gelecegim icin buyuk Umut Verdi. Umarim Benim ile ilgili ayni goruse sahip insanlarin tanisip hayirli bir yuva kurmasini allahtan niyaz ediyorum. Zaten su an aramalarimi yapiyorum. Rabbim Herkezin gonlune gore versin.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgili Bayan Arkadaslar, lutfen Beni Yanlis anlamayin, Ben Gorucu usulune saygi duysamda, kafamin uyusmayacagi ve ailesi tarafindan zorla evlendirilen bir bayanla Kesinlikle hayatimi birlestiremem, Benim gibi dusunen ve evlenmeye niyetli bIR Bayan varsa tanismak isterim. Yine soyluyorum, mubarek cuma gunu Icimde Kesinlikle bir ark niyet ve kotuluk yoktur. Benim gibi dusunen arkadas varsa Takibe alarak ozelden gorusebiliriz.
Kızlar, Namaz kilan bir Erkek ile evlenirmiydiniz?