Gizli Üye(30-35)+1 yılben kılan bir insanım kılmayan kapanmayan bir kadınlada asla evlenmem burdaki kızlar çoğu atıp tutuyor hikaye hani demesinlerr aa bak türk kızları namaz kılmayan erkek istemiyor size birşey dyeyimmi yorum atan kızların hepsi sahtekar bak kardeşim soruyhu sölke sorucaksın sarıklı cübbeli 1i tutam sünnetlik sakalı olan dindar bir erkeği istermiydiniz diye sorucaktın ozaman bu sahtekarlar ne 1 tutam sakalmı çıok itici o ne öyle sarık kocaman veya takke çok acayip cübbe filan ayy zaten o beni istemeski gibi abuk sabuk lafları görüceksin . ben buna tüm kalbimle inanıyorum. peygamberin sünnetini yaşayan kılık kıyafet edep hatya ilim konusunda iyi olan bir adamla sadece aynı şekilde dindar bir kadın evlenir bu orası burası açık oraya buraya rabuk sabuk resimleriin koyan ev işi bilmeyen sadece para yemeyi bilen sadfece kalp temizliginden bahseden kokanalar evlenmez kardeşim. Haşa şimdi pegyamberi görseler onada itici diyicekler ALLAH için değil laf olsun ditye evlenirim diyolar bunlar burada sahtekarlar sizi eksileyin bakalım dediklerim yalanmı değilmi eksilemeden önce bir kendinize sorun?
511 Yorumla
Soran+1 yılyarısı baslarım diyor baslıcaksa simdide baslar sevgili icin diyl.
Cevap sahibi+1 yılkardeş yok öyle birşey öyle bir dünya yok çoğu yapmaz kardeş soruyu böle sormalıyıydın hepsi salvarlı takkeli cübbeli 1 tutam sakalı olan erkekleri cekici ve evlenilcek tip olarak bulmuyor bunlara vericeksin her gün yüzünü jiletleyen namaz kılmayan aldatan içki içen kumar oynayan bunlar bunlarıs everler
Soran+1 yılyarında onu sorcam :
Cevap sahibi+1 yılvalla bak ALLAH şahidimdir yazdıklarımı bir yere not et hepsi cıkacak
Soran+1 yıldorudur hacı hepsi sdace yazıyor reelde tanıssak hepsi bos.
Cevap sahibi+1 yılöyle zaten kardeşim zaten ben burada keyif için takılıyorum vakit geçsin benim evlenceğim kız tipi belli bura sadece bana sanal ortam okadar imamhatip okuyorum
Soran+1 yılyaw sana bisey dicem ban mesaj atarmsn?
Cevap sahibi+1 yılolur kardeşim atarım
Cevap sahibi+1 yılaynen öyle kardeşlerim boşverin ya bu tip yerleri kız tavlamak için takılmayın eglence amaclı gezin tozun sizin aradıgınız burada değil abi peygamber efendimiz S. A. V diyorki kadınmı erkekmi diye tartışmaya gerke yok dünyada saliha bir kadından daha iyisi yoktur. siz onu bulmaya çalışın vede diyorki nebiler nebisi ALLAH dindar kadına güzelliğide malıda verir
Soran+1 yılbu sitede 1 yıl olcak kızların hepsi aciz aglıyor yzık valal :D
En İyi Cevaplar
+1 yılsiz daha biraz öncede sormuştunuz namaz ile alakalı , ama neyse sıkıntın nedir anlamıyorum, eger okız namaz kılıyor diye evlenmiyorsa hiç bir zaman başı dert kederden kurtulmaz niyeti gerçekdan o ise , birt sen namazı sadece allah rızası için kıl allah namaz kılanlardan eylesin , inş.
00 Yorumla
Namaz kılan her insan dindar değildir.
Dindarlık çok başka bir şeydir. Ayrıca kişi Müslümanım diyorsa zaten namaz kılmak zorundadır.
Dolayısıyla Müslüman bir bayanın ben namaz kılmayan bir erkekle evlenmek istemiyorum demesi komik ve çelişkili olur.
Tabii ki Yüce Allah namazı hakkıyla kılanlardan eylesin tüm Müslümanları.
Ve öyle bir insanla da evliliği nasip etsin inşaallah.319 Yorumla
Soran+1 yılamin
Soran+1 yılama benim evlencegim kızda kapalı olmak zorunda dimi hani acık giyinirse günahı bana gelir?
Soran+1 yıltsk yorumn icin
- +1 yıl
Amin. Komik olmaz. Çelişmez. Dindar olmanın ilk adımıdır namaz. Namaz yoksa dindarlık yoktur. Eğer imandan bahsediyorsanız o başka. Zayıf iman güçlü iman vardır. Belki bunu amellerden, ibadetlerden ayrı tutabiliriz. Ama konu namaz olunca tereddütsüz ve tam bir imandan söz etmek de zorlaşıyor. Bu tıpkı diplomalı cahillere rağmen eğitimli, okumuş birini aramak gibi bişey. Neden çelişkili olsun ki.
+1 yılDini, ırkı, dili hiç önemli değil gerçekten sevmissem daha nolsun :) hem ne demiş Ömer Hayyam " için temiz olmadıktan sonra hacı hoca olmuşsun kaç para! Hırka, tespih, post seccede güzel ama Mevla kanar mı bunlara" öyle iste 😊
34 Yorumla
Soran+1 yıldoru. d
- +1 yıl
adamsın...
- +1 yıl
Adamsını bir iltifat olarak soyledin heralde😃
Soran+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
+1 yılNamaz önemli bir kriter müslümanı diğer dine mensup kişilerden görünüş olarak ayıran en önemli şeydir ki osmalıda bile müslüman olmayanları niyazsız (namazsız) diye adlandırırlardı. ayrıca namaz dinin direğidir hadisinide unutmamak lazımhal böyle olunca namaz kriter değildir gözüyle herşey değildir gözüyle bakanlara şaşıyorum Allah için en önemli kriter ne ise bizim içinde o olmalı bir kişi hakkıyla namaz kılıyorsa zaten kötü alışkanlıklarınada engel olur. Kısaca namaz çok önemlidir kardeşim. çok kapalı insan gördüm namaz kılmıyor çok açık bayanda gördüm namaz kılıyor biri namazı Allah istiyor diye kılıyor diğerde babası istedi diye kapanıyor. kendi rızasıyla namaz kılanın kalbide güzeldir..
20 YorumlaDiğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. namaz kılan dindar bir erkeği bir çok kız ister ama evlendikleri erkekler namazsız niyazsız olur, çünkü bilirlerki namaz kılan erkek onların istediği birçok şeyi yapmasına izin vermiycektir.
154 Yorumla- +1 yıl
çok güzel yorum
- +1 yıl
Ne yzıkki gençlik (kızlar) böyle bir yanılgı içinde
- +1 yıl
"Bütün erkekler aynı" sonucuna varıyolar böyle bir evlilikten sonra. 5 dk duygularını bir köşeye atamıyolar
+1 yılKarekterini beğendiysem sorun olmaz. Gerçek anlamda dini anlamisssa yani mesela anne babasından öyle gördüğü için değil de inancından dolayı namaz kılıyorsa bu durum hoşuma bile gider.
17 Yorumla
Soran+1 yılsende baslarmsn
- +1 yıl
Evet günde 1-2 kez kilmaya çalışıyorum ilerde 5 olsun isterdim tabi ama bu konuda bunu bana sadece teklif etmesini isterdim, zorlamamali
Soran+1 yılhicc coktan iydir. d
- +1 yıl
Aynen bence de bazı şeyler zamanla oluyor gerçi 1 senedir böyleyim çünkü namax kılmayı kendim seçtim ailemden kimse kilmıyor
Soran+1 yılsabah kılıp yatsı yı klısan hepsini kaza yap daha iyi olr
- +1 yıl
Niye sabah ve yatsı?
Soran+1 yılsen hangi vakitlerini klyon?
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ne zaman insan olacağız acaba ne zaman insanların dini siyasal ya da hayata bakışını yargılamayacağız bunu bilemıyorum sizler böyle yaparak ve sizin gibiler , ayrımcılık ayrışma kardeşlikler kavgaya dönüyor yazık yapmayın kısmet deyın geçin ne olacagını bılemezsınız bu hayatta... insan olsun yeter dıncıymış dınsızmış bırakın bu boş işleri
00 YorumlaIbadetlerini yapabilir elbette bu beni mutlu eder ama.. Aşırı dindar biri ile yapamadım. Aşırı dindardan kastım benide buna zorlamayı kapatmaya çalışan bir insanla yani. ..
40 YorumlaHaklısın ama ben kendi düşüncemi söyleyim eğer gerçekten seviyorsam ve karsımdaki erkeğinde beni çok sevdiğine eminsem kapanırım. Sonuçta zaten seviyorsam sadece ona ait olmak isterim ve o beni o şekilde güzel bulacaksa diğer şeylerin bir önemi yok. Ama herşeye karışıp şizofren gibi kıskançlık krizine girecekse o zaman işler değişir.
28 Yorumla- +1 yıl
O nasıl bir gulus oyle çok şaşırdım...
Soran+1 yılbenim icin diyl ALLAH icin kapan.
Soran+1 yılsevdigin icin diyorsn
Soran+1 yılsevdigim iicn diyorsn
- +1 yıl
Eğer onu gerçekten seviyorsam ve o da kapanmamı istiyorsa bunu yaparım ama içimden geldiği için. O zaman sende sevdiğin kişinin açık giyinmesine saygı duy çünkü madem Allah için kapanmasını istiyorsun onu açık sevmelisin senin için kapanmasının ne önemi var kapanakcaksa Allah için kapanmalı. öyle değil?
Bu nasil soru ya namaz kilmak kötü bişeymiş gibi tabikide evlenirim asil böyle erkeğe can kurban
70 YorumlaNamaz kılan dindar birini istiyorsak onu hakedecek seviyede olmalıyız. Bayan tesettürlü değil namaz kılmıyor ama namaz kılmayan biri ile asla evlenmem diyor. İyi de o erkek senle evlenir mi sence?
11 Yorumla
Soran+1 yılhepsi bos muhapet :D
- Diğer konusunda 956 cevap paylaştı.
+1 yılnamaz kılması bir insanın müslüman dindar olduğunu göstermez.. yoksa namaz kılıp her haltı yiyen var!!!
HZ MUHAMMED bile zamanında demiş "İNSANLARIN NAMAZINDAN NİYAZINDAN İYİ İNSAN OLDUĞUNU ÇIKARMAYIN" diye...10 Yorumla Allahım bu soruyuda mı görecektim:D Ne desem bilemedim arkadaşım. Namaz kılan insan yanlış mı yapıyoda istemiycez.. Neyse ben isterim kim istemezki...
40 Yorumla- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbu nasıl bir soru böyle, biz bunun için dua ederken ahh ahh :D:D
50 Yorumla Allah bize nasip eder beraber secdeye alnimizi koyariz inşallah
31 Yorumla
Soran+1 yılamin
Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. namaz kılan kişi öbür dünyada kılmamak için kılıyordur bu onun dindar biri oldugunu getirmez ama işinin gücünün arasında namaza vakit ayırması haramdan kaçması rabbşimizin emir ve yasaklarına uyması güzeldir...
31 YorumlaBu sitenin halkı ne kadar dindarmışta haberim yoktu soru üzerinden birbirine yavşayanlar cinsellik bölümünde kucaktan kucağa atlayanların ben namaz kılmayan erkekle evlenmem demesi de ayrı ironi.
24 Yorumla
Soran+1 yılks yalan bea :D
Soran+1 yılhepsi diyl :D
+1 yılHem bu dünya hem öbür dünya icin calısan bir erkekle evlenmek isterim :)
50 YorumlaDiğer konusunda 7,6b cevap paylaştı. Namaz kılması bir artı olur gözüm de ancak evliliğe evet diyebilceğim bir erkek de kişilik ağır basar ancak
20 Yorumla
+1 yılAllah samimiyetinizi artırsın, sizi tenzih ederek söylüyorum tabii ki ama karakter ve ibadet bambaşka şeyler...
02 Yorumla
Soran+1 yılKarakter nasıl olmalı
- +1 yıl
Bu her insanın kendine özel olur.
3. bir insan gıyabında yargılayıcı ifadeler kullanmak istemem.
Karakteriniz yıllar içerisinde kazanılır.
Namaza ise her an başlanabilir.
Öyle güzel insanlar gördüm ki müslüman değillerdi ama pırıl pırıl ahlakları vardı, insanlığı, sevgiyi, merhameti, aşkı -bir müslüman olarak- benim gibi bir insandan çok daha iyi tecrübe etmişlerdi.
evlenirdim tabiki hatda bende onunla beraber kilardim namaaz
11 Yorumla
Soran+1 yılşu an kılıyormsn?
+1 yılnamazı kılsın ama hakkıyla kılsın göstermelik kılmasın
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirdim tabi ki de.
Namaz kılması, dinine bağlı biri olması daha iyi. Ama yobaz zihniyetli, tutucu biriyle asla olmaz.31 Yorumla- +1 yıl
he yani oran buran açık gezmesine müsade edip çağdaş medeniyetler topluluğubnda olacak vaybe güzel kafa
+1 yılAçıkliktan kastın? Fazla dekolte mi yoksa açık olması mı?
04 Yorumla
Soran+1 yıleyer evlenirsem diyom kapalı olması sart dimi. sorulmluluk bana ait oluyor
- +1 yıl
Sana kalmış bişey eğer evlendikten sonra kapanmasini istersen oda kabul ederse ki ne mutlu sana ama neden senin sorumluluğun olsun saçmalama:D
Soran+1 yılöyle duymsdum bir hocadan karısını dısarda erkekle baaktırmazmıs :D
- +1 yıl
O zaten muslumanlikta olan bişey :D
şu an ki sevgilim kılıyor ve bu beni çok mutlu ediyor:) sevdiğim adamın Allah'ı anması namaz kılması bambaşka bir güzellik...
41 Yorumla- +1 yıl
ArtıBir
+1 yılEvlenirim belki onun sayesinde bende düzenli kılmaya başlardım.
10 Yorumlanamaz kılmayan Allahı terkketmiş beni mi terkketmeyecek?
20 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeraber namaz kilardik ne kadar guzel
95 Yorumla
Soran+1 yılama bulamıcam biliyom :D tipimde hayır yok benim
- +1 yıl
Amin
- +1 yıl
Tipiniz gayet yerinde Allah sahibinjze bagislasin. yalniz sececeginiz kizi duzgun secmenizi isterim sizi kotuluge suruklemeyen
Soran+1 yılama benim evlencegim kızda kapalı olmak zorunda dimi hani acık giyinirse günahı bana gelir
- +1 yıl
Bazilari aciktir ama gonlu kapali Allah yolunda bazilari kapalidir Gonlu islamdan farklidir ben daha cok derim ki kalbi temiz olan biri ile olun
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş elimizden geldiğince kılmaya calışıyoruz rabbim kabul eder inşaallah ne var bunda evlenmeyeceklerse kendileri kaybeder
20 Yorumla hayır demek günah geliyor :D
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen. d
+1 yılBenim sevgilimde namaz kılıyordu ayni anda iki kisi yi idare etti başörtüsü namaz bir kıstas olması gerekir ama olmuyor olmasinda
01 Yorumla
Soran+1 yılöbür dünyaya odun lazm :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirdim kılmayanı istemem zaten yani aşık olursun vazgeçemezsin ayrı ama haricinde istemem
20 Yorumla- Diğer konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılNamaz kılmayan dindar olmayan biriyle evlenir miydiniz? Diye sorman lazım.
20 Yorumla Diğer konusunda 946 cevap paylaştı. Tabiki evlenirim. Zaten bende dindar biriyle evlenmek istiyorum.
20 YorumlaDiğer konusunda 482 cevap paylaştı. Eğer bana karışmayacaksa ve beni her şeyimle kabul edecekse evlenirim
11 Yorumla
Soran+1 yılama erkegin sorumlsu oluyor kız.
+1 yılAllah hepimize nasip etsin diyorum..
61 Yorumla
Soran+1 yılamin.
+1 yılÇoğunluğu namaz kilip kilmamasini önemsemez. Ama sorarsan onemsiyoruz derler.
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim neden evlenmeyeyim. Namaz kilmak kotu mu? Herkesin hayati kendine.
10 YorumlaEn önemli olan kalp temiz olmak lazım yoksa kapalı bayanlar var ama yalan namaz kılmayan bile var ve erkeklerle takılıyor bunu bil
00 Yorumlaağ 5 vakit kılıyorum ama inan kızlar bizi bilmiyor. Bizde kızları bilmiyoruz ne kapalı kızlar var fingirdeşiyor 2 haftada bu işlerde dua etmek lazım hayırlısıyla
00 Yorumlagelipte sen yere çöp atıp hayvanlara eziyet edip cimrilik edip yok ben namaz kılıyorum dindarım dersen senin müslümanlığından şüphe ederim böyle bir kız sana gelir Allah belanı verisn diye sana böyle melek yüzlü bir kız yollar ozmn görürsün
00 YorumlaNamaz kılan erkeğe yok diyecek akıllı bir kız bulamazsın. Bulsalar üstüne atlarlar.
00 YorumlaSaçma bir soru olmuş surekli kılmasam da kılmaya calısıyorum, cumaları kacırmam.. Ama her haftasonu da arkadaslarla rakı soframızı kurarız eglencemizi yaparız :)
05 Yorumla
Soran+1 yılgüzel :D
Soran+1 yılgünah ayrı sevap ayrı sana kalmıs bisey :
Soran+1 yılberzah alaminde durusn :D biri kurtasın diye beklersn
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenirdim tabi zaten namaz kılan biriyle insan evlenmek istiyor alkol kullananıyla değil
10 YorumlaNamaz kılmak dindarlık değildir. Bir Müslüman olarak tabiyki dindar biriyle evlenmek ister herkes.
00 YorumlaKesinlikle evlenirdim
20 Yorumla
+1 yılAsıl sorum o benle evlenir mi? olurdu herhalde
31 Yorumla
Soran+1 yılevet :D
- Diğer konusunda 560 cevap paylaştı.
+1 yılNamaz kılmayanıyla evlenmem
65 Yorumla- +1 yıl
Bugun + vermeme geleneğimi bozdurdunuz
Soran+1 yılsen şu an klıormsn?
- +1 yıl
Evet?
Soran+1 yılALLAH kabul etsin ::)
- +1 yıl
Amin cümlemizinkini :))
+1 yılcok cok hos..
Allah devamini getirsin gardasim. :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmem diyenler zaten , alkolik , zina yapan , ağzı bozuk , hep erkeklerle takılan , iti kopuk tayfası sen zaten böyle biriyle evlenme.
00 YorumlaInsallah esim namaz kilar. ♥♡♥
30 YorumlaDiğer konusunda 823 cevap paylaştı. Kesiİnlikle kacarmii böylesi :)
20 Yorumla
+1 yılkılmayanla evlenmek... istemem.
40 Yorumlaseven sevdiğini namaza alıştırsın ;)
30 YorumlaNamaz kılması çok güzel evlenirdim eğer sevmissem.
20 Yorumla
+1 yılUmarım denk gelir böylesi.
14 Yorumla
Soran+1 yılbenim tipmde hayır var mı sence? :D
- +1 yıl
Bayaa
Soran+1 yıltsk.. d
- +1 yıl
Ricaa :)
Zaten bizde onu arıyoruz.
30 YorumlaEvet bende kılıyorum birlikte artık
10 YorumlaTabikii de isterdim kim istemez ki..
10 YorumlaEsas, namaz kılanla evlenilir..
20 Yorumlaakli olan oyle yapar kankss =)
10 Yorumla
+1 yılevliyim ve mutluyum :))
20 Yorumla
+1 yılIstedigim de böyle biri
10 Yorumla- Devamını Gör (32)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası