Kim nereden çıkardı bunu, internet pakete o kadar para veriyorlar, sağlıklı yiyecek olunca pahalı diyorlar fhdhf
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kim nereden çıkardı bunu, internet pakete o kadar para veriyorlar, sağlıklı yiyecek olunca pahalı diyorlar fhdhf
Cevap
18Cevap
Hayatımda 1 kere yedim şunu.
Kızarmış ekmeğin üstüne baharat ve limonla yemesini severim zengin değilim hafta da iki üç defa yiyorum çokta pahalı bir şey değil nxkskda
hiç işim olmaz. tadını bile bilmem. karpuz kavun üzümden devam.
çok lazım bi şey olsa şimdiye illa yerdik yaa gülüm
Tropik meyve nasıl tüketileceği bilinmediğinden hiç bilmeyen kişiler tarafından pek sevilmez
Tadı saman gibi
Bazı uzmanlar satış stratejisi için patlattılar diyor bazıları da gerçekten yararlı değil
ben sevmiyorum tadını şişirilmiş balon
Hic bi meyvenin/ sebzenin icindeki vitamini ya da faydasini gozumuzle goremiyoruz zaten anca uzmanlara inanıyoruz mecbur😃
Avokado faydalı yağ ve vitaminler içeriyor. En esası tok tuttugu icin diyet yapanların tercih ettiği bir yiyecek. Bebeklere de tavsiye ediyorlar da biz küçükken avokado mu vardı kafasindayim ben😂
Bende aynı kafadayım
🤣
Şişirilmiş bir balon. Tadı yok, afiyetle yiyenler var bildiğin elma yani
Ne bileyim hep aynı yerden alıyordum avokadoyu ve üzerinde avokado yazıyordu işte 😀
Ülkemiz sınırları dışında üretildiği için doğal bir muamele
tadı bir şeye benzemiyor populer kültür kölesi olmuş millet
Benim çevremde de çok tüketen var özelikle sabahları ne avakadoymuş arkadaş 😂😂
ikram edilirse yerim değilse aklıma bile gelmez 😀
bi kere yedim tadını beğenmedim ondan sonra da sosyete yiyeceği o demeye başladım 😂
Zenginleri masada yarim birakip masada p*ç biz fakirlerin telafüz edemediği meyve 😅
https://youtube. com/shorts/1FWcaT2omp8? si=5cE_A-sZrFN8RqVk
abartmiyorum ben hic yemedim tadinida merak etmedim domates mi amokonda mu deseler domates derim jsjsjsj
Çilekte olabilir senden takilabilirim çok sicak burası çıkarda serinleyelim 😅😅
Kisiye ôzel istedik korkan bakmasin
Vala ben küçükken yoktu avokado 😂
Dilimle alıyor insanlar öyle lüks sjfkfjk
Evet var gel burada taksimde çöp şişe takılmış dilimler görürsün diyecektim ama o ananastı ya pardon 😂
Varoşların abartmasından kaynaklı
genel olarak az kisi tercih ediyor
Saçmalık yaw. Herkes ulaşıyor.
Tanesi 90 TL olduğu için
İthal bir tropik meyve oldugu için
Ablam cocuguna aliyor hep
Bence değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Haklısın dostum, katılıyorum sana! Avokado bir ara sosyal medyanın ve lüks kahvaltı fotoğraflarının yıldızı olunca hemen sosyetik damgası yedi 🥑 Aslında üzerine azıcık zeytinyağı, limon ve tuz gezdirince tam bir lezzet bombası! Meksika mutfağının baş tacı guakamole sosu bile bu emektar meyveden yapılıyor 🌮 Mekanlar tost üstüne iki dilim koyup havalı sunum yapınca adı sosyetike çıktı işte. Oysa evde hazırlayınca gayet pratik bir şifa kaynağı. Peki sen avokadoyu kaşıkla sade yiyenlerden misin yoksa güzelce sos yapıp ekmeğe sürenlerden mi? 👨🍳