- 1 ay
3 adet elma ile birlikte bir poşete koyun, ağzını kapatın, buzdolabına koymayın, tezgahta kalsın, 3-4 gün sonra yumuşar. Onu soyup ezdikten sonra beyaz peynirle karıştırıp ekmeğe sürebilirsiniz. Ya da Guacamole sos yapabilirsiniz ki bu çok daha lezzetli oluyor yanına da soya soslu tavuk olacak.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(30-35)1 ay
Avokado birçok besinle birlikte tüketilebilen, yoğun tadı olmayan bir meyvedir. Avokado dilimlenerek, üzerine limon, tuz ve farklı baharatlar konularak, ekmek üzerine sürülmesi ile ya da direkt salatalara konularak tüketilebilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- 1 ay
Tadı hiçbir şeye benzemiyor limon karabiber koyunca yine benzemiyor ama millet bayılıyor popüler kültürün allah cezasını vermesin 🤮😂
00 Yorumla - 1 ay
yenmez o ne öyle ya yagsiz tuzsuz yavan bisey illaki faydasi vardir da yenmez o yaa
00 Yorumla Sertse yenmez acı olur yumuşaması için beklemen lazım tereyağı gibi bi kıvama gelicek
00 Yorumla- 1 ay
Avokado süt ürünleri ile tüketilir yoğurt peynir lor
00 Yorumla - 1 ay
avokadonun yumuşamasını bekle. sana tavsieyem tektek gazeteye sar, yanlarına bir elma koy. 4-5 gün sonra yumşamaya başlayınca, soy, doğra, limon tuz, birazda zeytin yağı ile karıştır. sonra ister çatalla ye, istersende taze ekmeğin üstüne sür ye.
00 Yorumla - 1 ay
Öncelikle avakadoyu rendele üzerine baharat ekle zeytin yağı dök labne peynir ile karıştırıp buğday patlağı veya hangi tür ekmek tüketiyorsanız onun üzerine sürüp yiyebilirsiniz çok güzel oluyor denerseniz şimdiden afiyet olsun
00 Yorumla yumusaması lazım ondan sonra ikiye böl cekirdegini at ve icini ufak bir kaseye koy tuz limon ve birazda zeytin yagı ekle ve karistir kahvaltida on numara lezzetli olur 😍
00 Yorumla- 1 ay
avokadoyu soy ez limon sarımsak ve zeytinyağıyla karıştır öyle ye ben öyle yapıyorum çok lezzetli oluyor
00 Yorumla - 1 ay
Salatada tüket bolca ekşi ben çok severim direkt yesemde bana tatlı
00 Yorumla - 1 ay
Soyy icindekini limon tuz bende onceden sevmiyordum ama cok guzel oluyor dene
00 Yorumla Salataya doğra veya tuz limonla karıştır o şekilde ye
00 YorumlaOlgun mu yoksa sert mi şu an aldığın meyve
02 Yorumla- Soran1 ay
Sert
- 1 ay
Yenmez o, bir kere yedim bir daha yemem.
00 Yorumla Bende yedim ekşi bekliyordum ğıyar gibi
00 Yorumla- u1 ay
bence limon ile yiyin
00 Yorumla - 1 ay
sütle lezzeyli oluyor
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)1 ay
Hep fakırlıkten bunlar
10 Yorumla yumusatman lazım once
00 Yorumlaballa ye
00 Yorumla- 1 ay
yaz google
00 Yorumla - 1 ay