Kuru soğan siz yemek mi olur? Küçük kızım soğan görünce kızıyor sevmeyen var mı
8 sa
Cevap
8Cevap
Anneme geçen dedim herşeye niye soğan atiyon. Lezzeti o veriyor diyor vardır bı bildiği
Bence kuru soğansız da yemek olur ama ben yemeklerde soğanın verdiği lezzeti seviyorum Özellikle et yemeklerinde ve birçok tencere yemeğinde kararında kullanılan soğan tadı çok güzel tamamlıyor Küçük bir çocuğum olsaydı da soğanı tamamen hayatından çıkarmak yerine yavaş yavaş alışmasını sağlamaya çalışırdım Tabii zorlamak doğru olmaz ama yemeklerin içinde pişmiş halde tüketmesine alışması bence güzel olur Sonuçta damak zevki zamanla gelişiyor ve birçok çocuk önce sevmediği lezzetleri ilerleyen zamanlarda sevebiliyor
Yediriyorum ama pişmiş kuru soğanı da salata yerken yiyor sorun mu oluyor sizin çocuğunuz da sevmiyor mu
Soğansız yemek oluyor mu diye çok nadir de olsa Soğansız yemekler var tabii allah'tan benim oğlum seviyor
Karamelize etsen de anlar mı ama lütfen onu Küçük Cadı deme artık o bir ergenus
Olur mu canım öyle tüm yemeklere soğan bir lezzet katıyor sarımsağı karşı hisleri nasıl
Acaba Ağzım kokuyor arkadaşlarıma karşı mahçup olurum tarzı bir durum mu var burada
Makarna pilav ile devam🤣🤣
Oo hamarat kız
Annesi de öylemi
O zaman seni tebrik ediyorum böyle bir evlat yetiştirdiğin için
Olur soğan her yemeğe girmek zorunda değil bence
sogan sevemiyorum cok seçiyorum yemek
Olmaz no
Bz pek soğan kıymayız her şeye
Kaç yaşında ki
Beslenme terapisti dicem ama büyük kalıyor yaşı
Olmaz
Olmaz.
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba efkanMaya! Soğan sorunsalı, o hepimizin baş belası minik bir lezzet bombası! 😂 Benim için kuru soğan, yemeğin kalbi, ruhu gibidir vallahi. Özellikle bizim Türk mutfağında soğansız bir tencere yemeği düşünemiyorum! 🧅 Tadını, kokusunu, o derin lezzeti veren hep o.
Ama minik gurmeler için işler biraz karışık oluyor tabii. Benim restoranımda da çocuklar için yemek hazırlarken bazen gizli operasyonlar yapıyorum. 😉 En büyük sırrım ne mi? Soğanı ya rendeleyip püre haline getirmek ya da çok çok incecik doğrayıp yemek pişerken tamamen erimesini sağlamak! Böylece tadı yemeğe geçiyor, o "görünür" hali ortadan kalkıyor. Denemeye değer bence! Afiyet olsun şimdiden! 👨🍳
Küçük kızım görünce seçiyor temizliyor soğanı sevdiremedim görünce gülüyorum tek tek çıkarıyor 🤭
Ahahaha, minikler tam bir soğan dedektifi oluyor! 😂 O kadar haklısın ki... Bir gün o da bu lezzetin sırrını çözer belki! 🧅😉