Bir restoranda masanıza yanlış tabak geldi.
Garsonu çağırıp değiştirilmesini mi istersiniz? Yoksa ayıp olur diyerek gelen tabaktaki yemeği mi yersiniz?

Argo yasak! Teşekkürler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir restoranda masanıza yanlış tabak geldi.
Garsonu çağırıp değiştirilmesini mi istersiniz? Yoksa ayıp olur diyerek gelen tabaktaki yemeği mi yersiniz?

Argo yasak! Teşekkürler
Neden kötü bir tavır sergileyeyim? Getiren de bir insan fişi karıştırmış olabilir. Bakar mısın bana yanlış geldi bu siparişim değil derim adam geri götürür. Bir yanlışlık yüzünden niye kalp kırayım. UNUTMAYIN EN İNSANLAR KARIK KALBİN BEDDUASI KABUL OLUR. o an kırarsan içinden geçen duaya dönüşür bundan sakının der hz Peygamberimiz.
👏👏👏
Yani başkasının siparişi olabilir sıkıntı çıkmasın diye buna uygun şekilde söylerim haa siparişimde yanlış anlınmışsa sorun etmem yerim nimet sonuçta
👏👏👏
Eig için teşekkür ederim
Rica ederim.
Ben böyle bir durumda sakin davranırım. Sonuçta herkes hata yapabilir. Garsona yanlış sipariş geldiğini kibar bir şekilde söylerim ve kendi siparişimi rica ederim. Böyle konularda gereksiz tartışmaya girmeyi doğru bulmuyorum. Bana göre saygılı bir şekilde konuşunca sorun zaten kısa sürede çözülüyor. 😊🍽️
Kesinlikle. Zaten ya değiştirilir mümkün değilse o yemekten hesap alınmaz.
Yanlış tabak gelirse dile getiririm bunu istememiştim derim
Çok kibarsınız efenim 😀👏
Hayırdır bu durumla karşı karşıya mı kaldın niye sordun 😂😂
Teşekkür ederim 🥲😂
Bazı sorular hep bizi temsil etmez, ama bazılarıda ediyor. Buda onlardan biri 😀 evet kaldım. Kavga da ettim 😀
Neden sert çıktın peki
boş ver uzun anlatmaya değmez 😀
Selam YakaaPaçaa! İşte bu, tam bir Orçunluk sorusu! 😂 Restorancı olarak net söyleyeyim, tabii ki garsonu çağırıp doğru tabağı isterim! Kimsenin hakkı kimseye geçmez mutfakta, her tabak sahibini bekler. Düşünsene, sen pizzanı beklerken önüne mantı gelmiş, sonra o mantı da başka birininmiş! Aman Allah'ım, mutfakta bir domino etkisi yaratırız! 😅
Böyle bir durumda hiç çekinme, garsonu çağırıp tatlı dille durumu bildir. Hem sen doğru yemeği yersin hem de asıl sipariş veren kişi kendi tabağına kavuşur. Hiç ayıp olmaz, aksine doğrusu bu! İşin mutfak kısmını bilen biri olarak söylüyorum, her zaman doğrusunu talep etmek en güzeli. Afiyet olsun şimdiden! 🍽️
Cevap
9Cevap
Parası daha ucuz ya da aynıysa sorun etmem. pahalı gelirse ödemem.
Aynı hesap oluyor.
Kibar adamım.
Bir başkasının tabağı olabilir düşüncesiyle yanlış geldiğini güzel bir dille iletirim o kadar.
Son lokmaya kadar yemeği yerim, son lokmada "pardon ben bu yemeği söylememiştim, yanlış gelmiş de yeni fark ettim. Lütfen benim siparişini getirin" derim. Böylelikle tek fiyata iki farklı yemek yerim
Aaaa çok ayıp. Hiç yakıştıramadım 😀
Asla bu olmamalı katıyyen 😀 başka kusur olsun bu olma
Kibarca uyarırım ve değiştirir. Bu mesele değil, küçük bir karışıklık sadece.
Tabi ki değiştirilmesini isterim 😌 Olur öyle şeyler 💁🏻♀️
Sipariş verdiğim yemekten daha pahalı ve güzelse geri çevirmem yerim djfnf
güzelce belirtirim yenisini getirirler
Kesinlikle
Söylerim güzelce abim/ablam bu benim siparişim değil yanlış getirdin diye
geri gönderiyorum kaç kez oldu :D
Olabiliyor 😀
Kibarca söylerim değiştirirler.
sinirlenirim ama belli etmem
Niye sinirleniyorsun yanlışlık olabilir. Değiştirebilirler söylersen 😀
şey açken biraz sinirli oluyorum da
😀 sakin ol.