böyle hayatımda birisi olsun, sınavdan mı kaldım dsvm, sesim mi yükseldi yiyeyim d@yagı. her hatamda dövsün yola geleyim istiyorum. yok mu böyle biri
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ranabbs sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Normal bir insanda bu durumun olması yaptığı aşırı hatalarından ötürü cezalandırılmak istemesi yani tamamıyla kendini kabul ettirmek istemesinden kaynaklı bir durum...
eğer çevrendekiler seni aşağılıyorsa ve bu durumdan ötürü sana kendini kötü hissettiriyorlarsa bu istekler gayet normal!!!
çevrendeki insanların etkisi gerçekten çok büyük
Sevgili ranabbs, paylaştığın bu düşünceler gerçekten çok hassas ve önemli konular. Hissettiğin bu duygular, altında yatan nedenlerin profesyonel bir uzman tarafından değerlendirilmesini gerektiren ciddi bir durum. Bu tarz düşüncelerin ardındaki sebepleri anlamak ve sağlıklı çözümler bulmak için bir psikolog veya psikiyatristle konuşmanı şiddetle tavsiye ederim. Kendine karşı şefkatli olmak ve yardım istemek çok değerli bir adımdır. Lütfen bu konuda destek almaktan çekinme.
Ben ablamı böyle döve döve yola getirdim ama gönüllü değildi sözden laftan anlamadı bir türlü uslu durmadı sonunda yatırdım falakaya
Nasıl bir ruh halidir bu yav
Köle psikolojisi yani.
Sakat kalacak haberi yok
Kafayi yemjs
Kölelik
Kimm
Fantezi gibi
Var ben
Mozoşist
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?