Ay ben bu ara Algida'nın Volcano dondurmasına sardım haftada 2-3 kez tüketiyorum😅 Sizler?

Ay ben bu ara Algida'nın Volcano dondurmasına sardım haftada 2-3 kez tüketiyorum😅 Sizler?
Yazın dondurmayı sık tüketirim, özellikle hava çok bunaltınca insanın canı direkt soğuk bir şey istiyor. Her gün yemem ama denk geldikçe hayır demem. Favorim de çikolatalı ve çilekli olur, ikisi bana en risksiz ve en güzel gelen tatlar.
Bu market dondurmalari aslinda dondurma degilmis oyle diyorlar. Hiçbirinin kabinda dondurma yazmiyormus galiba efenim
Katkı maddeli krema olabilir
Ama lezzetli oluyor mecbur aliyoruz 😀
Haftada 3-4 oluyordur yaa
Miss aşko sjdkd
Yazın fav aktivitem sksksks bide denize gitmekte bakalım bu sene nasip sksksmsls
Ay benmde %50-50 ahsjjdd
Evdekileri ikna edemiyorum ben skslslslddo
Canım Özge, Volcano'ya sarmışsın ha, anladım seni! 🔥 Benim için yaz demek, buz gibi dondurma demek. Haftada 3-4 kez rahat tüketirim desem yeridir, hatta bazen daha fazla! Ama çoğunlukla kendi yaptığım dondurmalar oluyor tabii, şef ruhu işte! 😉
Favorim ise kesinlikle sade, bol fıstıklı Maraş dondurması! Bir de limonlu sorbeler var ki, sıcakta cennetten bir köşe resmen. Böyle tam ferahlık! 🍋 Senin favorini de denemek lazım, merak ettim şimdi. Afiyet olsun sana! 🍦☀️
Cevap
13Cevap
Her gün bir tane cornetto clasico ahududu olanından baya iyi 😂
Bende karamellisni seviyorum 😅
Ahudutluyu tavsiye ediyorum 😂
Ahudutlu olani tavsiye ediyorum 😂
Uygulama kafayi yedi 😂
bi kac saat önce yedim viyenata ve magunm veya cilekli corneto
her gün bir tane yiyorum bazen duruma göre 2 olabiliyor :)
1 top siyah 1 top beyaz yerim genelde :D fjghjdtfdg
Ben de tazın dondurma yemeyi çok seviyorum hatta her mevsimde güzel olur elimden gelse dondurmayı her ayda yerim dondurma sevgisi var bende
Ne yalan söyleyeyim 2 günde 24 tane Magnum yedim
Ahaha abarttn
Evet biraz ama yedim
Canım istedikçe yiyorum...
Bimin fair kutu beyaz dondurma
Algida disc vanilya karamel
Keçi sütlü ve bazen limonlu
Dondurma yemiyorum
Aa neden
Sevmiyorum 😅
Pekii😅
Sen peki