Yeme & İçme Bu yaz en favori̇ dondurman hangi̇si̇🍦? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Az önce Algida UniCornetto denedim tadı mükemmeldi !✌Görseli çok iyi çekemesem de az çok renklerinin mükemmelliğini anlamışsınızdır. Tam bir meyve şöleni🐚🍨Bu yaz senin favori dondurman hangisi?#Cornetto Bu yaz en favori̇ dondurman hangi̇si̇🍦? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
_gelmesendebeklerim- Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sadece bu yaz değil, tüm yazlar karamele bayılırım birde karamel, vanilya ve kakao üçlüsüne 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Karamele aşığımm, meyveli de seviyorsan bunu da denemelisin kesinlikle 😌🐚 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl her yaz olduğu gibi çocukluğumdan beri magnum badem 😌 1 2 Yorumla Soran +1 yıl O da mükemmel gerçekten✌💃🏻 Yorumla merakettimmişte +1 yıl ondan daha iyisi yok hatta 😌 Yorumla
cann22 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Her zamanki favorim buz parmak. Hiç değişmez.Bu da güzel gözüküyor ama. Akşama deneyeceğim. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yaa buz parmak, bunu da denemelisin kesinlikle✌ Yorumla cann22 +1 yıl Tavsiyem uyacağım👊 Yorumla cann22 +1 yıl Tavsiyene* Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5b cevap paylaştı. Normal dondurma daha iyi ben aldım bir şey anlamadım boyu küçük malzeme az. 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Naneli bakkal dondurması yedikten sonra bıraktığı ferahlık inanılmaz 1 0 Yorumla
Pempom Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 832 cevap paylaştı. Hindistan cevizli Bademli çiz kekli 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ahahajshahaha💃🏻 Yorumla Pempom +1 yıl Nesi komikki Yorumla
_faerie Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl denemiştim çok sevimli gözüküyordu tadı da iyidi 1 0 Yorumla
lluvia__ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Cornetto tabii ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bunu hala denemediysen tavsiye ederim✌ Yorumla lluvia__ +1 yıl Evet kesinlikle deneyeceğim 😋 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Cok suslu bu, gelinler icin fjfjfj 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aahahah ah o yeni gelinler 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ahh o tatli telaslar filan😂 Yorumla
dogaakdag Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Cornetto oreolu-milkalı, keyif, maraş dondurması 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar