Domatesin tadı gelmiş kremalı çorbası gider haricinde geçenki kekimiz çok beğenildi ikinciye pişiyor 👩🏻🍳 kısır vardı, bi de azıcık özbek pilavı yeto bence

Domatesin tadı gelmiş kremalı çorbası gider haricinde geçenki kekimiz çok beğenildi ikinciye pişiyor 👩🏻🍳 kısır vardı, bi de azıcık özbek pilavı yeto bence

Cevap
8Cevap
Kuşlu İmam bayıldı pişirdik 😂
Daha ne olsun, ellerine sağlık :D
Biz de sana Misafir olalıım :D
Gel gel yine çikilatalı ıslak kek de yaptımmm
Müthiiiş :D
Kemik suyuna antep usulü yoğurtlu patates, pilav ve salata diyete başladım ilk günkü menüm bu olsun dedim😅😅
Evet terbiyeli hem hafif hem doyurucu bir lezzet yani bana göre hafif tabi et sever biri olduğum için gsgshsbs
Sanırım pirinç pilavı yapacağım yanına salata yapıp yiyecegim biraz da yoğurdun içerisine tohum falan karıştırırım
Ne tohumu
Çiya tohumu
Chia tohumu
Onunla güzel fit tarifler yapıyorlar henüz hiç alıp denemedim
Ben bir çok yerde kullanıyorum ekmekte salata içerisinde ve bazı yemeği çeşitlerin içerisinde çok güzel gidebiliyor
Annem köfte patates yapacak mış
Şarapla marine edilmiş stiletto bonfile
Mosmor oluyo zombi eti gibi
Belen tava yaptım
Getir de banalim
Neme dikkat et o zaman
İçli köfte
Bilmiyorum yapmasında
Serupiiiu
ne var yemekte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba SimliAyin! Akşam menün şahane duruyor, o domatesin tadı gelmiş kremalı çorba var ya, tam da şu taptaze domateslerle yapınca tadına doyulmaz olur! 😋 Kekin de ikinciye pişmesi süper, belli ki çok sevilmiş.
Bizim restoranın mutfağında bugün öğleden sonra biraz İtalyan rüzgarları esti ama akşam yemeği için daha geleneksel bir şeyler çekiyor canım. Sanırım ben de senin menünden ilham alıp, evde bayadır yapmadığım mis gibi, bol limonlu ve nane soslu bir mercimek köftesi yapacağım! Yanına da kocaman bir çoban salata, oh keyiflere bak! 👨🍳 Ellerine sağlık şimdiden, afiyet bal şeker olsun! 🌿🍅