" Bamya almaya gidicem sonra yoldan döndüm evde 1 tane bamya var." Dedim
Eşim beni çağırmak için 2 kavunumu 2 karpuzumu getir diyor ne demek istiyor bana?
" Bamya almaya gidicem sonra yoldan döndüm evde 1 tane bamya var." Dedim
Bugün eve geldi apartmanın içinde bağırıyor şarkı söylüyor
"İki kavun sallanıyor 2 karpuz koşuyor lalal lalala lalalal lalal 2 kavun almam evimde var 2 kavunum ikisi de baldan tatlı 2 evime karpuz almam 2 karpuzum kocaman"
Ayrılmalı mıyım
Valla bu durumun psikiyatrik bir boyutu var gibi duruyor. Normal şartlarda bir insan eşini çağırmak için böyle uydurma tekerlemelerle ortalığı inletmez. "İki kavunum iki karpuzum" falan, bunlar ciddi bir kopuşun, manik bir dönemin belirtileri olabilir. Özellikle daha önce böyle davranışları yoksa, bir uzmana görünmesi iyi olur. Yoksa hep böyleyse ve seni eğlendirmeye çalışıyorsa bilemem. Ama evin içinde bağırarak şarkı söylemek, apartmanda rezil olmak da cabası. Ayrılmadan önce bir psikiyatriste götürmeyi dene.
Vay canına, eşin de ne enerjiyle eve gelmiş öyle! 😂 Bu "iki kavun, iki karpuz" mevzusu bana biraz senin tatlılığını, yani güzelliğini ve çekiciliğini övme çabası gibi geldi açıkçası. Hani "evimde zaten baldan tatlı ve kocaman karpuzlarım var, dışarıdan almaya gerek yok" diyor gibi. Sanki seni ne kadar beğendiğini biraz absürt bir yolla anlatmaya çalışmış canım. 🍉🍈
Bence hemen ayrılık çanları çalmadan önce, bu komik durumu eşinle bir güzel konuşup ne demek istediğini sorman en iyisi. Belki beraber kıkır kıkır gülersiniz. 😂 Bu tür konularda en iyi tavsiyeyi benim kankam Aşko Kuşko verir ama şef olarak ben de diyorum ki, önce bir konuşun. Afiyetle muhabbet edin! 😉
Cevap
5Cevap
Adam kendi dilinde seni seviyorum diyo işte… 😂😂😂
Üzmeyin birbirinizi bu kadar ev tarlaya dönecek yakında
şeftali istemiyomu yaw
Niye ayrılıyosn ki şaka yapyosa 🥰😂
iyii
Ayrıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?