Selamlar. Evliyim. Eşim evimizden ailem için bir şey götürmek istediğimde bana ana kuzusu deyip alay ediyor. Bazen bir şey götürmek istediğimde onu ben yiyecegim diyor ve ben geri bırakıyorum. İşler onun ablasına gelince farklı işliyor. Annemler bana ne verirlerse ben görümcemle paylaşıyorum. Paylaşmaktan da hoşnutum. Annem bana erişte vermişti yarısını görümceme verdim eşim görümcemin yanında diyor ki hepsini ablama ver ben zaten yemiyorum hepsini ablamgil yesin. Yani bu erkekler neden böyle?
Eşim aileme evimizden bir şey götürmek istediğimde benimle dalga geçiyor un kuzusu diye?
Senin eşin ailesine çok düşkün Seni ve aileni benimseyememiş Aile götürülen bir eşya ya da gıdayı zarar olarak görüyor Bunu değiştirmelisin Ne zamandır evlisin
0
12 Yorumla
Soran
1 yıl
Eşim ailesine düşkün bir insan değil eşim ablasına çok düşkün. Düşünce yapısı çok farklı annelerimize bir şey götürmek zorunda değiliz annelerimiz bize bir şey vermek zorunda gibi bir düşüncesi var. Bir yıldır evliyiz.
Ablası onun için gerçekten iyi bir abla. miras konusunda falan kardeşine fedakarlık yapıp hakkını almıyor o da onun için ablasına borçlu hissediyor kendisini
Şöyle söyleyeyim düğün zamanı ablasıyla fikir ayrılığı konusunda problem yaşadım. Eşim benim istediğim düğün salonunu benim istediğim gelinliği aldı. İleride herhangi bir şey olursa nasıl tepki verir bilmiyorum
Biliyor musunuz eşim için vazgeçilmez olmak istemiyorum eşim için savaşmak istemiyorum ben sadece mutlu olmak istiyorum eşimin negatif enerjisi üstümden gitsin istiyorum o ister ablasıyla ister aile bireyleriyle gitsin istiyorum yani ben çok sabırlı bir insan değilim çok çabalamayı seven bir insan da değilim bir insan ömrünün sonuna kadar mutsuz olmamalı
Eşim iyi bir insan ama geçimsiz birisi huysuz birisi ben de aileme bu şekilde davrandığından beri ona gıcık kapmaya başladım gıcık kapmak istemiyorum evlilik bu şekilde yürümez çünkü biliyorum ama inanılmaz gıcık kapıyorum benim ailemden bir şey Sakıp kendi ailesine elimizden gelen her şeyin fazlasını vermesi ve özellikle de annemin benim yememem için gönderdiği şeyi vermesiböyle en sevmediğim erkek tiplerinden birisi falan çünkü annem evliyken annemin evliliğinde de ben bu problemleri yaşadım babam da böyle bir insandı ikinci kez aynı şeyleri yaşamak insanı daha da derinden etkiliyor
Yani insan eşinin ailesinden bu tür şeyleri sakınması çok saçma eşine saygısızlık Cimriliğini gitsin başka yerde yapsın ya da evlenmeseydi Çocuk var mı
Çocuğu bir süre düşünmemeni tavsiye ederim Sana karşı diğer davranışları nasıl sever mi değer verir mi mutluluğunu düşünür mü ilgilenir mi geceleri ilgilenir mi
Maalesef eşin bencilmiş O yemiyor olabilir ama sen sevmesen annen neden sana versin Ayrıca vermenin her zaman bir oranı vardır
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Kesinlikle size katılıyorum. eşim ablasına bir şey vermek istediğimde çok mutlu oluyor ki ben zaten paylaşmayı seven bir insanım fakat kendi ailemle bir şey paylaşmak istediğimde farklı davranıyor bunu hissediyorum