Eşim beni çarşafa sokmak istiyor napabilirim?

Herkese merhaba arkadaşlar ben kapanalı 5 6 ay anca oldu eşimlede 1 yıldan fazla evliyiz ilk başlarda bana dair hiçbirşey söylemedi kapanmamı istedi ben fazla istemeyince dahada baskı kurdu kayınvalidemle falan sonrada baskıya dayanamayı kapandım kapandım kapanmasına kaç aydır hem hayatım değişti hemde çok zorlanıyordum açılma kararı aldım bunu onla paylaşınca çok kızdı iyice bu sefer kapattırmaya çalıştı zarzor daha tunik giyerken ferace aldı bunu giyeceksin dışarda falan fistan demeye başladı kayıncalidemde sürekli eşimi onaylıyordu tabi evde açık gezmeme hiç izin vermiyor mesela o da var ya boneyle ya da yazmayla geziyorum evde hep etek giyiyorum takacağım boneleride ben seçmiyorum neymiş kayınvalidem ne derse oymuş saten bone kullanıyorum o yüzden çok terletiyo beni eşarbı falan kaydırıyor ama neyse ardından eşim geçen gün kayınvalidemle çarşaf almış bunu giyeceksin falan filan diye zarzor kapalı olmaya alıştım sizce girsemmi çarşafa gerçi olmuşken hepsi olsun diyorum ama bilmiyorum kayınvalidemde çarşaflı bu arada eşimin tarafı falanda öyle bir ben normal kapalıyım o da biraz baskıyla napmalıyım bide evde saçımı falan açmaya nasıl ikna edebilirim eşimi evde bile rahat olamıyorum
Eşim beni çarşafa sokmak istiyor napabilirim?