Merhabalar ben 6 aylik evliyim nişan ve söz zamani eşimi hic kiskanmazdim cunku ona guvenim sonsuzdu acikcasi bakma konusunda cok rahatsizligim yok uzun sureli ve donup donup ayni kadina bakmadigi muddetce cunku insaniz herkes herkese bakar bu normaldir ama bana anormal gelen uzun surekli ve donup donup defalarca bakmasi ve bundan rahatsiz oluyorum kendimi kotu hissedip uzuluyorum ilk kiskanma olayi evlilik icin saglik ocagina kan vermeye gittigimizde orada bir kiza uzun sure baktigini gordum ve guzelce konustum neden bakiyorsun bir tanidiginadami benzettin? Ama eşim bakmadigini soyledi ve oyle bir kadini hatirlamadigini bu olaydan sonra ona karsi kiskancligim basladi ne zaman uzun sure bir kadina baktigini yakalasam hep inkar ediyor ve beni sucluyor hayal gormekle gecen gun annemide alip hep beraber denize gittik ve kizlara bakarken yakaladim ve bu sefer annemede gosterdim annemde dedi evet bakiyor ama erkeklerin hepsi ayni kizim ne yapicaksin dedi eşim kendisi yine inkar etti bakmadim dedi ben ne yapmaliyim o kadar manipulasyon yapiyor ki sanki ben sucluyum ben hastayim hayal kuruyorum gibi beni kotu gosteriyor aileside eşime destek veriyor karisma oglumun bakislarina diyip bana kiziyorlar oysa eşimde beni kiskaniyor giyimime, arkadaslarima herseyime karisiyor ben ise sadece bu konuda kiskancim yanimda baska kadinlara bakma konusunda ne yapmaliyim problem kimde bana lutfen fikir verin
Eşim yanimdayken guzel kizlara baktigini yakaliyorum ama kabul etmiyor?
Güncellemeler
1 yıl
Bu arada Eşim herzaman bakmiyor ara sira guzel kizlara bakiyor uzun surekli bakmasi beni rahatsiz ediyor ya da donup donup bakmasi onun harici bakmalara cokta laf etmem
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ilişki uzmanından profesyonel destek al. ama yakınlarına danısma benden demesı
Tesekkur ederim
rica ederim
Evlenmeden bu olaylari farkettin ve yine de evlendin mi? Ne zannediyorsunuz insanlar evlenince birden size asik oluyorlar gozleri sizden baska hic kimseyi gormuyor mu.
Yani aklimdan bekarliktan yeni cikiyor daha evlenmedik belki evlenince evliligin olgunlugunda olur ve bakmaz dedim cunku gercekten kotu biri degil
Ahh bunu fırsata çevirsen yatak odanızda mğthiş istekli sevişmeler yaşarsınız. Eşim bunu değerlendiriyor bazen beni yakaladıpında emin oluyorum o akşam müthiş ateşki geçiyor eşimi tetikliyor bu veno yüzden birşne bakacağım yoksa bile sırf akşamm için eşimi tetiklemekmiçin eşime göatere gösteere bakıyorum bazen ama ona da söylğyorum yorum yapıyorum hırslanıyor ve akşam avısı zevkle çıkıyor
Yani gerçekten evlimisin bilmiyırum ama olur böyle şeyler. Başka erkekler de sana bakıyordur eşin de farkediyordur
Hic hoş degil
Hoş olmayan nedir pardon. Yaa aynı meseleye bir yıkıcı bir de yapıcı bakabilirsin. Sen yıkıcı bakış açısıyla yorumladın bende yapıcı.
Sende yakışıklı erkeklere bak o yakalayınca sende kabul etme
Mantikli bir dusunce kisasa kisas
Nerde yaşıyorsun
Ayril, sebde onu kiskandir ilk sonra kiç.. ina tekmeyi bas
onun nefesini kes yürüyemesin bence
Vicdan azabai
Ayril kankaa
normal bir durum değil