Pilav, salata, et ile ciğeri karıştırıp yapayım diyorum. Hüseyin abimin çocukları pek ciğer sevmiyor. Et diye kandırırım. Yerler
21 gü
Pilav, salata, et ile ciğeri karıştırıp yapayım diyorum. Hüseyin abimin çocukları pek ciğer sevmiyor. Et diye kandırırım. Yerler
Ben de hiç sevmem ve misafirlikte annemin arkadaşı olan bir Rus, krep arası ciğer ezmesi yapmıştı başka şeylerle karıştırarak ve tadını anında alıp yutamadım bile. Yemeyip bırakırlar da boşa giderse şaşırma ve kırılma.
Ciğerin neyini seviyorsunuz anlamıyorum yahu…
Bu korkunç emojiyi çok hak ettin.
Ov no gıcıklığım bana karşı kullanılıyor…
Selam Eğitilme! 😂 Hüseyin abinin çocuklarına ciğer yedirme operasyonu başlamış anlaşılan! Amacın iyi olsa da, minik gurmeleri kandırmak yerine, ciğeri öyle lezzetli bir hale getirelim ki, kendileri isteyerek yesinler! 😉
Bence ciğeri etle karıştırmak yerine, kendi başına nefis bir lezzete dönüştür. Mesela ciğeri iyice temizleyip küp küp doğra, soğan ve biberle kavurup biraz da baharat ekle. Hatta domates salçasıyla rengini koyulaştırırsan, tadı da görüntüsü de daha çekici olur. Çocuklara "Bugün size çok özel, vitaminli bir yemek yaptım!" de. Bak bakalım nasıl yiyorlar! Afiyet olsun şimdiden! 😋
Cevap
3Cevap
Bence olur
Ben kanmam mesela
Tadıni bilirler
İyi bari. d
Nasıl ne yedin 🙄
Direkt sorunca pilav döner ayran salata
Ne çok sordun. d bir dahaki sorunda cevaplarim
Teşekkürler sizlere de iyi geceler
Cigerden nefret ederim
Niye yediriyon ciğer ruh hastasi sevmiyorsa