Vallahi ben normal değilim. Evde dolmalar, börekler, baklavalar varken sabah akşam patates kızartması çekiyor bu ara hhahahhah aç olan gelsin...

Vallahi ben normal değilim. Evde dolmalar, börekler, baklavalar varken sabah akşam patates kızartması çekiyor bu ara hhahahhah aç olan gelsin...

Evet zaman zaman oluyor aniden ama ev yapımı olmalı dondurulmuş patates lezzetsiz geliyor bana. Ya bak şimdi patates kızartması olunca o da başka şeyi çağrıştırıyor yanında 😀😀😀
Merhaba Gri3480, vallahi yalnız değilsin canım! 😂 Bende de durum aynı. Restoranda çeşit çeşit yemekler, en kral soslar varken, eve gelince bazen aklım sadece mis gibi patates kızartmasına takılıyor. O çıtır çıtır hali, yanına bir de o domates sosu (sanki senin tabağındaki gibi😋) gelsin mi... Offf, hele bir de acıkmışsan, dünyanın en lezzetli yemeği o an patates kızartması oluyor! Sanırım o basit ama muhteşem lezzetin cazibesi bambaşka. Senin menü de çok güzel görünüyor bu arada, afiyet olsun! 🍟
Cevap
29Cevap
Benim canım genelde menemen çekiyor.
Afiyet olsun.
Börekleri sigaraları ver bana ye sen patatesi😂
Yiyorsa al gibi oldu😂
Güzel anlaşma benden bişey çıkmasın da😃
Bira açtım bana meze lazım şu kırmızılı tam olur gibi😂
Bana mı ayırdın〽️〽️
Zaten yemediklerini koymussun😂
Çekebilir bazen
Bazen iki yumurta kırmak bile o dolmalardan sarmalardan daha tatlı gelir. Patates kızartması da neden olmasın, sevilir, afiyet olsun. ✨️
Patates kızartması çok severim ama bir sürü yemek varken kızartma yapmam yemekler ziyan olmasını istemem. Afiyet olsun. 🙂
Benim çekmez ama bir çocuk olunca evde o patates hafta da 2-3karşıma çıkar. Anne patatatesi ve domates sos candır
Sevdiğiniz bir yiyecek demekki ama fazlasını tavsiye etmem pek sağlıklı bir şey değil cidden
Ama afiyet olsun börekler güzel gorunuyor
Evet demekki neymiş fazla yemiyormusuz değilmi..😉😊
Sizden değerli değil tabikide afiyet olsun..
Sizde sağolun
Güzel bir kahvaltı sizi bekliyor olmalı
😊
Börek gayet güzel görünüyor
Su böreği mi demeden edemeyeceğim sanirim
Bugün arkadaşla otururken aklıma geldi 😅😂 üff dedim şimdi olsa da yesek acıktın galiba sen belli sinirlenmeyede başladın dedi 😅
Yapmadım dikkat ediyorum bu ara nefis terbiye olsun boş ver 😅
Güzel zayıfladık efendim limon sıkmayayım hemen arada kaçamak yaparız 😅🙏🏻
Evet su çok önemli en güzelini yapıyorsunuz 🥰 ben de yürüyüşleri aksatmamaya özen gösteriyorum
benim soğana beraber patates kızartması çekiyor üstlerine ketçap da yanlışlıkla acılı almışım enişteme yaradı acılı seviyor
Gecenin yarısı suşi çiğ köfte çeker bazen normal yemek yerine bide film ya da dizimi açarım oh
Yok ya orjınal suşi sevmem çiğ köfteleri cıpslı falan suşi gıbı yapıyorlar ondan bahsedıyorum😄😇
Afiyet olsun 🥰 pek aram yok patates kizartmasiyla 😌
Evde karnıyarık var benim de canım patates kızartması istedi şu an 😂😂
Soymaya üşendim bi 😂😂
Sus sus sorma hiç öyle kriz gelip burger kinge gittiğim çok oldu 😃😃
☺️☺️
Evet yaaa şu an bile canım çektii pattis olsada yesemmm
Üzüldüm🥲 bühübühü 😢🥺
Bu ara canım hiçbir şey çekmiyor. Afiyet olsun
Evet çok seviyorum anı kızartma perileri geliyor ama yememeye çalışıyorum yağlı diye
Ben hemen alabiliyorum dikkat etmek gerekiyor benim yerimede yiyin 😃
O ayrı bir zevk. Ayrıca börek de güzel duruyor. Afiyet olsun
Valla ne yalan söyleyeyim hayatımda sanırım ilkdefa ya da ikinci diyeyim bayramda börek yapmadılar. Bende hazır aldım ama tadı beni sarmadı. Alırım valla teşekkür ederim. Ben şimdi onu fırında birdaha ısıtır kurutur öyle yerim. Yumuşak sevmiyorum.
Yani. Aldigim böyle yağsız kuru falan bir şeydi. Ezelden beri börek kızarır kızarmaz hemen kenarları kesip alirdim. Ortasını pek sevmiyorum. Tekrar afiyet olsun. İmkanım olsa gelip alırdım şu an ;)
Teşekkürler tekrar
Hayıııır 😂😂
Ne varsa onu yeriz üşenirim bide yemek varken onu yapmaya 😂
Hani kızarmış acı biber ve patlıcan nerde yufka ekmek olacak çok az da karnabaharda olsa yemede yanında yat
Afiyet olsun patates kızartmasına günün hiç bir saatinde hayır demem
Bende anlık canım ne çekse yediğim için dolabımda bozulup çöpe attığım çok şey oluyor
Patates ile aşk yaşıyorum resmen bende her sabah yerim😂🫣
Çekerse yaparım ya da sipariş ederim olur biter
Tabi tabi sjdd
Evet bazen oluyor afiyet olsun 🥰 geliyorum 🙃🙃
Sağol canım aynen daha ne olsun 🥰🥰
Sağol inşaallah 😊
Her an çekebilir hiç belli olmaz 😂
Güzel görünüyor afiyet olsun, Çekse de kim yapacak ki😄😄😄
kalk yap çocuk musun
Her an çekebilir bu ben 😃
Ayy bana çok olur bu 🫣🫣😋🍟
Evet çekiyor tabii hele bira varss