Ben bunu hep yapıyorum ya😂 Özellikle geceleri anlık gelen açlık perileri yüzünden sürekli dolapta tencere karıştırırken buluyorum kendimi. Siz de yapıyor musunuz?

Ben bunu hep yapıyorum ya😂 Özellikle geceleri anlık gelen açlık perileri yüzünden sürekli dolapta tencere karıştırırken buluyorum kendimi. Siz de yapıyor musunuz?

Fotoğraftaki eylemi genelde yemek yaparken yapıyorum arada tırtıklıyorum tencereden ya da mutfağa geldim mesela tencereyi açıyorum biraz yiyorum kaçıyorum
Cevap
14Cevap
Tabakla yiyorum
Senin oldugun yerden, senin elinden yemek yenmez, sen yaptigin yemegin tadina baktigin kasigida tekrar yemege daldiriyorsundur, midem kalkti
Hiç sevmediğim bir şey.
Bir de o kaşığı tekrar o yemeğe değdirmek, pis geliyor. Sonuçta ağzımıza değiyor, hijyen değil.
bâzen yapıyorum ama içine kesinlikle dökmem güzelce yerim çok yiyeceksemde üşenmem tabağa koyarım aksi bana yakışmas :p
Bazen oluyor evet. Ama hoş bir davranış değil başka kişilerde o tencereden yemek yiyor
Öyle olunca tadı daha güzel oluyor, özellikle sarma
Mutlaka tabak alırım. Sen çorbayıda kafana dikip içiyosundur.
Yemeği tencereden yiyince, sanki lezzeti bir başka güzel oluyor.
En en en sevdiğim şey, yemek ayrı bir güzel oluyor
Bu sorunun sorulacagi hiç aklıma gelmezdi eveeeeeet 😂😂😂
Tencere de çok az kaldıysa genelde tabak kirletmemek için yediğim oluyor hahahaahahh
Bro tabağı çıkarmasıydı yıkamasıydı çooook uzun iş hem tenceredekinin tadı ayrı güzel geliyor
Tencerede sarma varsa tırtıklamak çok zevkli oluyor 😁
Evet bazen bunu yapıyorum
Bazen evet 😄
Genellikle yemeğin dibini yiyenlerdenim 🙂
Hayır tencereden yemek yemem
Bazen yapiyorum bende ayak üstü
Komple yaşamaya üşeniyorum ben
Hayır hiç tencereden yemek yemedim
Aşırı üşengeç bir insan olduğum için yapıyorum hep
Yok genelde tabağa koyup yiyorum 😂
Yok bunu asla yapmam
Hoşuma gitmiyor