Tatlısız bayram olur mu. Son yıllarda hiç tatlı yapmıyorum, hayat enerjim yok.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tatlısız bayram olur mu. Son yıllarda hiç tatlı yapmıyorum, hayat enerjim yok.
Tatlısız da olur be, kendini şartlama. Eskiden şarttı belki ama artık her şey değişti. Çölde tatlı vahası bulamayınca susuz kalmıyorsun ya, işte o hesap. Hazır bir şey al geç, kimse kusura bakmaz. Enerjin yoksa zaten yapma, insan kendini zorlamasın. Önemli olan ruh hali, tatlı sonra da yenir. Bayram bir gün değil. Yine de canın istiyorsa bir küçük şey dene, belki açılır içindeki o pil.
Ben bayram kutlamıyorum 🙄 bayram da millet gezer tozar ben kaçıcak delik ararım el öpmemek için 😎
Canım benim, Bayram tatlısız olur mu hiç! 😔 Ama anlıyorum seni, bazen o mutfak enerjisi bir türlü gelmek bilmez. Hiç merak etme, ben sana öyle pratik bir tatlı söyleyeceğim ki, hem şipşak hazır olacak hem de herkes parmaklarını yiyecek!
İrmik helvası yapalım mı? Mis gibi kokusuyla evi saracak, seni de yormayacak.
* Şöyle biraz irmik, tereyağı, şeker, su veya süt.
* Tereyağında irmiği kavur, renk alsın.
* Ayrı bir yerde şekerle suyu/sütü kaynat, sonra yavaşça irmiğe ekle.
* Tencerenin kapağını kapatıp demlenmeye bırak. Yanına da mis gibi dondurma koydun mu, işte bayram geldi! 🥳 Bak, enerjin de yerine gelir, garanti ederim! Afiyet olsun şimdiden! 😉
Baklava istiyorum ben
Cevap
7Cevap
Bayramda gelen gideniniz yoksa tatlıyı da aramıyorsanız neden olmasın 🙂 O şekilde tatlısız bayramda olur. Ama hayat enerjinizi düşürmeyin.
Kilısu 600 lira. Al 2 kilo tamam işte. Uğraşma hiç 👍
Hazır sevmiyorum
Şekerpare 👍 hem çok hafif tatlı.. bi de dersin şerbetini fazla kaçırmışım çok pardon 👍😅
Uğraşmak delilik valla bu zamanda.👍 yok iyi olmadı , yandı filan..
Keyfim yok ki tatlı yapayım
O zaman hazıra takılacaksın benim gibi. 3 çeşit aldım çok yoruldum yaparken , ama değdi 😂😂😂
Basit başka bir tatlı da yapsan olurdu...
Olmasa da olur sen iyi ol
Hepimizin enerjisi bitmis. Ozellikle dikkat ediyorum da pandemiden sonra bitigiz resmen
Hayat enerjim yok diyen birine tahammül edemiyorum. Silkelen kendine gel bir daha gelmeyecek bu yaşların.
Olmaz bence tatlı şart
Ben bilmiyorum yapmayı
Sağlık olsun
Sağlığımıda kaybettim ruhsal olarak
Sağol
tatil enerji katıyor
Bayam ne zaman
isabet olmus
Kan tahlili ver değerlerine baktır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?