Yeme & İçme İrmik tatlısı yaptım, olmuş mu? uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! İrmik tatlısı yaptım olmuş mu?👏☺️ İrmik tatlısı yaptım, olmuş mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Güzel görünüyor çayla iyi gider gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Güzel görünüyor 1 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel görünüyor ellerinize sağlık bende iyi yemek yaparım benim paylaşımlarıma baka bilirsiniz. Kıymalı pide yaptım. İster misiniz, sever misiniz? 1 2 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Güzel olmuş ellerinize sağlık Yorumla muraterenist43 +1 yıl teşekkür ederim sizinde Yorumla
SeksKoçuu Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık çok güzel görünüyor tarif alabilir miyiz 2 3 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Tabi size yazarım Yorumla SeksKoçuu +1 yıl Teşekkurler cok naziksin Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Coollife01 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 93% +1 yıl Güzel görünüyor evet. Sabah erken kalkıp hazırlamışsın misafir var galiba. 1 3 Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Evet öyle 😀 Yorumla Coollife01 +1 yıl Afiyet olsun , tatlı sohbetler. Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
linkerboy1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Görsel anlamda pek iyi olmamış ama yine de lezzeti önemli diye yorum yapmak zor olacak ama irmik tatlısı yuvarlak olmaz söyleyim kare biçiminde yap. 1 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 405 cevap paylaştı. Görsel iyi tadına bakmadan tam puan falan vermem ben ama 1 0 Yorumla
ツɥɐʎɐʇıɯʞɐʎɯış Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Tipi kaymış ama tadı önemli 😬afiyet şeker bal 🍯 olsun canım 😋 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. İyi duruyor ellerine sağlık 1 0 Yorumla
onlyteenage Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bence çok lezzetli ama bir eksiği var o da ben. Lütfen banada bir tabak ayır. Ben tatlı çok severim im😋🙂❤️ 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 587 cevap paylaştı. İrmik uzaklaştırma kararı için başvurma sizi eve almazlar 0 1 Yorumla onlyteenage +1 yıl Çok kötüsün gayet güzel görünüyor. Neden kadının yaptığı tatlıyla alay ediyorsun?😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Güzel olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ellerine sağlık güzel duruyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kenarından tabağı tutsaydın da bu güzel tatlıyı yapan elleri görmüş olsaydık:) 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E süper soru da biz cevabımızı alamadık:)) Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tadi nasil tadi goruntu eh iste ama tadi onemli 1 0 Yorumla
Bycentilmen3558 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 +1 yıl Elinize sağlk güzel görünüyor tarifini alma şansım var mı 😏 0 0 Yorumla
akigolar1990 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 534 cevap paylaştı. Güzel olmuş eline sağlık 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel olmuş 💃👌💗 1 0 Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Tadına bakmak gerek 0 3 Yorumla more000 +1 yıl Gerçi sen yaptıysan kesin güzel olmuştur. ellerine sağlık Yorumla uyuyangüzel_00 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla more000 +1 yıl Rica ederim efendim. hamarat kadınlar candır. El üstünde tutmak gerekir Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. tadına bakmak lazım 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. Afiyet olsun hocam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Güzel görünüyor çayla iyi gider gadası
Güzel görünüyor
Güzel görünüyor ellerinize sağlık bende iyi yemek yaparım benim paylaşımlarıma baka bilirsiniz.
Kıymalı pide yaptım. İster misiniz, sever misiniz?
Güzel olmuş ellerinize sağlık
teşekkür ederim sizinde
Eline sağlık çok güzel görünüyor tarif alabilir miyiz
Tabi size yazarım
Teşekkurler cok naziksin
Rica ederim
Güzel görünüyor evet. Sabah erken kalkıp hazırlamışsın misafir var galiba.
Evet öyle 😀
Afiyet olsun , tatlı sohbetler.
Teşekkür ederim
Görsel anlamda pek iyi olmamış ama yine de lezzeti önemli diye yorum yapmak zor olacak ama irmik tatlısı yuvarlak olmaz söyleyim kare biçiminde yap.
Görsel iyi tadına bakmadan tam puan falan vermem ben ama
Tipi kaymış ama tadı önemli 😬afiyet şeker bal 🍯 olsun canım 😋
İyi duruyor ellerine sağlık
Dağılmış sanki
Eline sağlık
Bence çok lezzetli ama bir eksiği var o da ben. Lütfen banada bir tabak ayır. Ben tatlı çok severim im😋🙂❤️
İrmik uzaklaştırma kararı için başvurma sizi eve almazlar
Çok kötüsün gayet güzel görünüyor. Neden kadının yaptığı tatlıyla alay ediyorsun?😂
Eline sağlık. Diyetteyim
Harika olmuş
çok güzel olmuş kız bizede yolla
Güzel olmuş ellerine sağlık
Güzel gözüküyor ellerine sağlık 😊
Güzel olmuş eline sağlık
Ellerine sağlık güzel duruyor
Kenarından tabağı tutsaydın da bu güzel tatlıyı yapan elleri görmüş olsaydık:)
E süper soru da biz cevabımızı alamadık:))
Tadi nasil tadi goruntu eh iste ama tadi onemli
böyle oluyor mu ırmuk tatlısı
Güzel görünüyor
Elinize sağlk güzel görünüyor tarifini alma şansım var mı 😏
Güzel olmuş eline sağlık
Olmus
Olayda yisek ya
Ellerinize sağlık, güzel olmuş
İyi duruyor
Olmuş afiyet olsun 😊
Ellerinize sağlık
Güzel olmuş 💃👌💗