Yeme & İçme Cevizli tatlı yaptım, nasıl olmuş minnoşlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Keske bı kaynanam olsaydı 😂😂😂ona götürürdümm Güncellemeler+1 yıl Fotolar garip çıkmış 🙂🙂 Güncellemeler+1 yıl Bayram harcligim yok ☹️. harçlık istiyoreee ablalar abiler 😔🍬🍬 Cevizli tatlı yaptım, nasıl olmuş minnoşlar? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. İyi olmuş 1 0 Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Güzel gözüküyor ellerine sağlık minnoş, bu performansla kaynana seni bulur yakında hissediyorum 😂🌸 1 2 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah knka , 🥰🥰 Yorumla Bizamaninmeleki +1 yıl 💕 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Eline Sağlık Canım Afiyet Olsun Çok Güzel Olmuş 😊💕 İşte Senden Çok Güzel Gelin Olur 🤭 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede 🥰🥰🥰 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Anladım meseleyi, eve haber et yarın akşama istemeye geliyorum 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Olar 😂😂 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Moral olsun değil mi Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla
_MelisYıldız_ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok kuru gözüküyor şerbeti dökmeden önce çektin sanırım 👌 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bı tencere doktum çekti 😂 yine dökücrm biraz sanırım Yorumla
Garduimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık kadayıf gayet güzel görünüyor peynir tatlısı yapacağım bende buyur gel 😂 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Konum at geliyom Yorumla Garduimmm +1 yıl Manisadayim 😂😂 Yorumla Garduimmm +1 yıl Gelirken tahinde getir yanında tahinsiz olmaz 😂 Yorumla
realyusufc Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Derdim tatlı olsaydı tatliciya gidip 3 kilo baklava alırdım ama derdim farklı ve gülüm 🌹🌹 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne derdin var Yorumla realyusufc +1 yıl boş ver kimse beni anlamiyo zahten 🥹🥹 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilinin annesiyle tanismis olmasan da goturur muydun djjdjd 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Tanıtsın o zmn beni Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Toprak üzerinde küçük taşlar var zannettim 😂😂😂 şerbetini döktün mü 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Keşke karım olsaydın tatlıyı ben yerdim kaynananın kucağına torun verirdik 😎😎 1 0 Yorumla
AlpayG Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Eline koluna sağlık afiyetle yiyin 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Saol 🥰 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl kaynanayi napicaksin biz variz biz yeriz 1 2 Yorumla bubanayapılırmıbe +1 yıl orduyu doyurur wlaa Yorumla Soran +1 yıl Hahaha aşiretiz knka bayramda vercez Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ellerine sağlık, güzel olmuş. 😋 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥰🥰 Yorumla
Sarı_Papatyam_benim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl güzel olmuş ellerine sağlık 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim 🥰🥰 Yorumla
SuatBeyyy Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Efsane gozukuyor lann 1 4 Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰🥰 sana verim Yorumla SuatBeyyy +1 yıl Aşcıyla birlikte paket olarak alabiliyormuyuz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hahaha Yorumla SuatBeyyy +1 yıl Bu kadar yetenekli bir tatliciyi kacirmak istemem. Yorumla
Heboys Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Görüntü olarak iyi gelmedi tadı nasıl acaba 1 0 Yorumla
devork47m Takip Et Xper 1 Yaş: 51 +1 yıl Resim çok çirkin görünüyor umarım tadı öyle değildir? 0 0 Yorumla
süperstaralem1642 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bize yokmu 1 16 Yorumla Soran +1 yıl Var tabii Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Yarım tepsi alam Yorumla Soran +1 yıl Al. 😂😂😂 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Bende iyi bilirim tatlı yapmasını sjsj güzel olmuş cidden yüz yüze olsam hediye vercen mi tatlı 😋😋😋 Yorumla Soran +1 yıl her şey karşılıklı bana pizza alırsan veririm 🍕🍕🍕🍕 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Pizza mı pizza köpeğin olsun verirdim jsjs istersen sigara böreği sararım yaş pasta yaparım sjsj ciddiyim yapabiliyorum bunları Yorumla Soran +1 yıl Bende Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Sen kızsın knk normal yaş kaç Yorumla Soran +1 yıl 😂😂20 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl iyimiş tam minnoş yaş Yorumla Soran +1 yıl 🥰🥰🥰 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Rahatsız etmedim dimi knuşmak ister misin Yorumla Soran +1 yıl Yok 🙂 Yorumla süperstaralem1642 +1 yıl Yani istemiyor musun anlayamadım Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla Soran +1 yıl Yok rahatsız olmadım Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Yanmış 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla SuatBeyyy +1 yıl Hazmedemedi Yorumla Soran +1 yıl Yok cidden yanmadı. kadayıfın uçuşan yerleri kızarıyor zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yiyebilir miyimmm 😋 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tabissii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😏 Yorumla
mylfe343 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 470 cevap paylaştı. eh işte 1 0 Yorumla
Mandalinaağacı1 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 365 cevap paylaştı. Ellerine. sağlık 0 0 Yorumla
SadePirincPilavı Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 587 cevap paylaştı. Olmamış :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
İyi olmuş
Güzel gözüküyor ellerine sağlık minnoş, bu performansla kaynana seni bulur yakında hissediyorum 😂🌸
İnşallah knka , 🥰🥰
💕
Eline Sağlık Canım Afiyet Olsun Çok Güzel Olmuş 😊💕 İşte Senden Çok Güzel Gelin Olur 🤭
Bencede 🥰🥰🥰
Anladım meseleyi, eve haber et yarın akşama istemeye geliyorum
Olar 😂😂
Moral olsun değil mi
Hahaha
Çok kuru gözüküyor şerbeti dökmeden önce çektin sanırım 👌
Bı tencere doktum çekti 😂 yine dökücrm biraz sanırım
Ellerine sağlık kadayıf gayet güzel görünüyor peynir tatlısı yapacağım bende buyur gel 😂
Konum at geliyom
Manisadayim 😂😂
Gelirken tahinde getir yanında tahinsiz olmaz 😂
Derdim tatlı olsaydı tatliciya gidip 3 kilo baklava alırdım ama derdim farklı ve gülüm 🌹🌹
Ne derdin var
boş ver kimse beni anlamiyo zahten 🥹🥹
Sevgilinin annesiyle tanismis olmasan da goturur muydun djjdjd
Tanıtsın o zmn beni
Çiğ geldi bana kadayıfı
Toprak üzerinde küçük taşlar var zannettim 😂😂😂 şerbetini döktün mü
Keşke karım olsaydın tatlıyı ben yerdim kaynananın kucağına torun verirdik 😎😎
Eline koluna sağlık afiyetle yiyin
Saol 🥰
kaynanayi napicaksin biz variz biz yeriz
orduyu doyurur wlaa
Hahaha aşiretiz knka bayramda vercez
Ellerine sağlık, güzel olmuş. 😋
Teşekkür ederim 🥰🥰
güzel olmuş ellerine sağlık
Teşekkür ederim 🥰🥰
Efsane gozukuyor lann
🥰🥰🥰 sana verim
Aşcıyla birlikte paket olarak alabiliyormuyuz 😂
Hahaha
Bu kadar yetenekli bir tatliciyi kacirmak istemem.
güzel olmuş, eline sağlık.
eline saglik afiyet olsun guzel
Eline sağlık güzel görünüyor
Şeker komasına girdim
Güzel gözüküyor, eline sağlık.
Görüntü olarak iyi gelmedi tadı nasıl acaba
Resim çok çirkin görünüyor umarım tadı öyle değildir?
Bize yokmu
Var tabii
Yarım tepsi alam
Al. 😂😂😂
Bende iyi bilirim tatlı yapmasını sjsj güzel olmuş cidden yüz yüze olsam hediye vercen mi tatlı 😋😋😋
her şey karşılıklı bana pizza alırsan veririm 🍕🍕🍕🍕
Pizza mı pizza köpeğin olsun verirdim jsjs istersen sigara böreği sararım yaş pasta yaparım sjsj ciddiyim yapabiliyorum bunları
Bende
Sen kızsın knk normal yaş kaç
😂😂20
iyimiş tam minnoş yaş
🥰🥰🥰
Rahatsız etmedim dimi knuşmak ister misin
Yok 🙂
Yani istemiyor musun anlayamadım
Tabi
Yok rahatsız olmadım
Yanmış
Hayır