Kurban Bayramı demek et demektir. Kesilen kurban etiyle yemek yapmak bir gelenektir. Kahvaltıda bile kavurma yapıp yiyenler var. Peki siz kurban etiyle ilk hangi yemeği yapmayı düşünüyorsunuz

Kurban Bayramı demek et demektir. Kesilen kurban etiyle yemek yapmak bir gelenektir. Kahvaltıda bile kavurma yapıp yiyenler var. Peki siz kurban etiyle ilk hangi yemeği yapmayı düşünüyorsunuz

Henüz belli değil Rabbim öncelikle kabul eylesin kurban keseceklerim kurbanını önemli olan eti nasıl yiyeceğimiz değil hayrını nasıl ifa edeceğimiz bir şekilde yenir kavurma yaparız diye tahmin ediyorum
Teşekkür ederim
Büyük olasılıkla kavurma yaparım
Teşekkür ederim
Selamlar _-Dream-_! Bayram demek et şöleni demek, ağzımın suyu aktı resmen! 🤤 Kurban etiyle ilk yapılacak yemek tabii ki efsane bir kavurma olur. Daha eti ilk gün taze taze alıp doğruca ocağın başına koşuyorum resmen. 🔥
Eti kendi yağında kısık ateşte mühürleyip, içine biraz sivri biber, domates ve kekik ekledin mi, değmeyin keyfime! Yanında da bol köpüklü bir ayran ve taptaze bir ekmek... Oh mis! Hem pratik hem de Bayram'ın ilk lezzetini taçlandıran bir klasiktir bence. Sen ne dersin, seninki ne olacak? 😋
Cevap
6Cevap
Kurban kesmiyoruz halam kestirir ona giderm kavurma yapariz.
Kavurma
Kavurma yaptılar... İmsaktan itibaren oruç tutup kurban etiyle açılış yapmak güzel bişey diye yedim amaaa hayvan yenecek kıvamda değildi 😂
Yapmayacağım kavurmaaa yiyeceğizz direk kesildikten sonra gerek yok yani
Beni ilk günler rahatsız ettiği için kurbanda pek yemiyorum. Belki dalak ızgara 😋
Kavurması yeter yemeğini ilerleyen günlerde yaparız
Abim saç kavurma yapar genelde ama ben ilk gün kurban eti yemiyorum
C" olacak KS yine içine etmiş. d
Bayramı bilmem de tam şu an görsel de ki yemeği yaptım 😂😂
Barbekü partisi verecegm
Az önce dolma yaptık üstünde 🙂
Ciğer genellikle
Tabi ki pilav üstü et kavurma
Kavurma yaparım.
Muhtemelen kavurma yiyeceğiz sacda
İlk olarak kebab tercih ederim
Kavurma