Ramazan Memleketinizin geleneksel ramazan yemeği nedir? Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 34 Sizin memleketinizde her ramazan mutlaka yapılan o geleneksel yemek nedir? Memleketinizin geleneksel ramazan yemeği nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ramazan konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ankara 'nın meşhur yemeği nedir bilmiyorum. ama Ankara simidi veya pidesi iyidir herhalde diye düşünüyorum abla. 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl bayram yemeği var antepteyuvalamagelenekseldir:) ramazanda da yeriz 1 0 Yorumla
AhmetMiraç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Islama vardır ama Ramazan'a özel değil her zaman yapılır. Ramazan'a özel bir yemek bilmiyorum bizim oralardan 2 6 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Kastamonulumusunuz siz beyefendi Yorumla AhmetMiraç +1 yıl Şöyle söyleyeyim ben Zonguldak doğumluyum. Anne tarafım Kastamonulu. Karabük'te de yaşadım. Karabük'te ıslama derler Kastamonu'da banduma derler Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Bende Kastamonuluyum bizde bazı ilçelerde banduma bazı ilçelerde ıslama deniliyor öyle yazınca hemşeri oldugumuzu anladım zaten Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Hayırlı akşamlar allaha emanetsiniz 🙋🙋🙋 Yorumla AhmetMiraç +1 yıl @r_engarenkyollar evet hemşehri oluyoruz. Kastamonu'da da kaldım birkaç yıl. Size de hayırlı akşamlar Allah'a emanet Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl 🙋🙋🙋 Yorumla
benmisK Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl gece gece acıktım bi de böyle sorular görüyorum hiç iyi değilim 3 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Islama, etli ekmek , mantı geleneksel yemeklerimizdir genelde hamur işleri çok yapılır 2 0 Yorumla
TeomanŞarkısı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Sarıyer böreği, kumpir, boza, bey oğlu gazozu 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yuvulama , dolma , heh birde kâhke 😄🙃 2 1 Yorumla asroma27 +1 yıl Bu 3 lü olsa olsa bayram sabahı olur 😁 Yorumla
KedimBenVeYatağım_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Keşkek sanırım pek bilmiyorum 1 0 Yorumla
Gamiyarass Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl kuzu kapama, akıtma 1 1 Yorumla Tuhafhayatlar +1 yıl Hadi iyisiniz ozaman Bayram geldi haftaya yuvarlama yiceksiniz 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Ankara 'nın meşhur yemeği nedir bilmiyorum. ama Ankara simidi veya pidesi iyidir herhalde diye düşünüyorum abla.
bayram yemeği var antepte
yuvalama
gelenekseldir:) ramazanda da yeriz
Islama vardır ama Ramazan'a özel değil her zaman yapılır. Ramazan'a özel bir yemek bilmiyorum bizim oralardan
Kastamonulumusunuz siz beyefendi
Şöyle söyleyeyim ben Zonguldak doğumluyum. Anne tarafım Kastamonulu. Karabük'te de yaşadım. Karabük'te ıslama derler Kastamonu'da banduma derler
Bende Kastamonuluyum bizde bazı ilçelerde banduma bazı ilçelerde ıslama deniliyor öyle yazınca hemşeri oldugumuzu anladım zaten
Hayırlı akşamlar allaha emanetsiniz 🙋🙋🙋
@r_engarenkyollar evet hemşehri oluyoruz. Kastamonu'da da kaldım birkaç yıl. Size de hayırlı akşamlar Allah'a emanet
🙋🙋🙋
gece gece acıktım bi de böyle sorular görüyorum hiç iyi değilim
Islama, etli ekmek , mantı geleneksel yemeklerimizdir genelde hamur işleri çok yapılır
Ramazana özel bir yemeğimiz yok
Sarıyer böreği, kumpir, boza, bey oğlu gazozu
Yuvulama , dolma , heh birde kâhke 😄🙃
Bu 3 lü olsa olsa bayram sabahı olur 😁
haşhaşlı çörek
Keşkek sanırım pek bilmiyorum
kuzu kapama, akıtma
Hadi iyisiniz ozaman Bayram geldi haftaya yuvarlama yiceksiniz 😅
Mantı olmazsa olmazımız
Tepsi tepsi börek yapılır
Su böreği
Kara lahana sarması