Çoğu kişinin aklına güllaç lokma şerbet gelsede benim aklıma zeytinyağlı yaprak sarma geliyor 😋

Çoğu kişinin aklına güllaç lokma şerbet gelsede benim aklıma zeytinyağlı yaprak sarma geliyor 😋
Bence bir çok meşhur yemeği vardır yani bu tabi ki de insanların kişisel yemek zevklerine göre değişiklik gösterebilir. ama bence en çok yaprak sarması olabilir. veya bulgur da olabilir. veya çorbalar da olabilir. bunun dışında bence güllaç ve pideler de vardır. ama ben tutmadığım için tabi ki benim için özel bir yemek yok ben neyi seviyorsam onu yemeğe devam ediyorum zaten her zaman için. hamburger yemeği çok severim mesela bir de pizza yemeği çok seviyorum yanında da bol turşu ve salata olmalı bir de kola olmalı mutlaka.
Cevap
33Cevap
Güllaç denebilir ama ben sevmem. Bir diğer akla gelen de yemek olmasa da hurma ve pide :D
Sarma, baklava, güllaç.. Aklıma gelmeyen bir şey yok 😄
Meyveli tart geliyor her ramazan alırım
Yemeği şey olsun; Pilav.
yemek değil ama ilk olarak pide geliyor.
Fırında tavuk ve pilav, bamya yemeği, mantı, yaprak sarması falan
Mantı
Yanlışlıkla yazdım
Tatlı olarak Sütlaç ve Baklava
Yemek olarak Börek Sarma Musakka Köfte
maalesef sayilanlari yiyemem, corba salata su ve et tarzi yagsiz sekersiz seyleri yiyiyorum
Hem dengeli beslenmek icin hemde yag yakimini yukseltmek icin, malum tum gun calisip iftara yakin eve geliyoruz. İftarda corba salata yiyip 1 saat sonra spora gidiyorum. Eger tika basa yersem spor yapamam. Spor sonrasi lor peynir cay kahve icip, sahurda protein odakli besleniyorum. Ramazan basladigindan beridir agzima ne ekmek ne pide bisey atmadim
Sebzelerde meyvelerde dogal islenmemis olarak yeteri kadar seker mevcut, sut urunleri ve ettede ona keza yag mevcut, bunlardaki oran sindirim icin yeterli bende.
Vucut gelistirme odakli agir antreman ve kardiyo yapiyorum isimde 10 saat yorucu olmasindsn kaynakli elbette karbonhidrat olmali ozellikle hizli enerji ve beyin acisindan, fakat karbonhidrati islenmis undan degilde baklagillerden sagliyorum.
Kagit uzerinde kilo ve boyumu goren obezsin diyebilir belkide ama vucut olculerim oyle degil gibi
Mercimek çorbası geliyor aklıma benim.. Bir de hurma..
Cacık olmazsa olmaz ve ayran sarma hatta hepsi 😅 normalde yediğim bütün yemekler en sevmediğim bile ramazanda iftarda daha bi güzel geliyor
Bu mevsimine göre de biraz değişiyor ancak karnıyarık ve fırında patatesli tavuk yanında pilav bana göre en meşhur yemeği
Çorba ve pide 😋
Köfte patates veya tavuk kızartması 😄
Yaprak sarması 12 ay da meşhur 😄
Ben pilavı vazgeçilmez ilan ediyorum o zaman 🙂
Köfte ve patates tabi ki :D
güllaç dışında bir şey yok. zira ramazanda yapılanlar her zaman en azından bizim evimizde yapılanlar
gullac ve pide ya ramazanı sırf bu yuzden seviyorum
Fırında tavuk, börekler vs
Resimdeki sarma > all
Tek kalan birine yapılır mı bu yahu :/
Açık ara güllaç ve sarma. Vazgeçilmez
Değişmez. Güllaç in tadı, sarmanin efsanesi yeter.
İçli köfte mi acaba 🤔
Sen vejeteryan mısın?
Polo vejeteryan mı ne diyorlardı yanlıs hatırlamıyorsam. Kırmızı et hariç ne bulsa gömüyor
Yayla çorbası karnıyarık pilav salata midye tatlısı benim favori menüm olsa da yesek
Mercimek çorbasına bayılıyorum. Ramazan ayının vazgeçilmezi.
Pide, hurma, güllaç 🧸😋😋😋😋😋😋
Güllaç güzel değil pide geliyor aklıma sarma ne alaka?
Mercimek çorbası. Pirinç pilavı
Çorba, güllaç, hurma.
Ramazan pidesi hurma çorbalar güllaç
Patlıcan kebabı geliyor😌
Yaprak sarması hiç aklımdan çıkmıyor ki 😄
ya ben dolma yiyemiyorum. yiyince fenalaşıyorum
Aa sarma mi az once yedim canim alkdlsls
Çorba ve pide.
Mercimek çorba ve fırında köfte patates
Soğuk sarma baklava ikilisi 🥰
Hünkarbeğendi, demirhindi şerbeti, güllaç, pide
Biberli patlıcanlı domates soslu bol yoğurtlu