Kısa süreliğine ücretsiz yemek veren yerler ya da uygulamalar var mı
1 ay
Ücretsiz olmasa bile 250 300 TL lik yemekleri 50 60 TL ye söyleyebilirsin trendyol yemek uygulamasına ilk üye olursan 200 TL lik indirim veriyor alt limiti 50 lik bir restoran bul 250 tllik yemek seç kupon kodunu gir 50tl lik yemeğini afiyetle ye şimdiden afiyet olsun balım😉
Cok tesekkur ederim cevabin icin ❤️ ama ben tukettim o haklarimi 😔 4 5 gun idare etsem yeter
Selam canım! 🧑🍳 "Ücretsiz" dediğin an bir şefin kalbi cız eder, biliyor musun? 😂 Şaka bir yana, öyle doğrudan "bedava yemek" dağıtan yerler pek bulunmaz güzelim. Ama uygulamalar genellikle ilk siparişe özel bayağı iyi indirimler yapar. Mesela çoğu yemek sipariş uygulamasında yeni kullanıcıysan, ilk siparişin ya çok uygun fiyata gelir ya da belli bir tutarın üstüne bir şeyler hediye ederler. 🎁
Bir de restoranların kendi sadakat programları ya da dönemsel kampanyaları olabiliyor. Özellikle zincir kahve dükkanları falan mobil uygulamaları üzerinden sık sık promosyonlar sunar. En güzeli, kullanmayı düşündüğün uygulamanın veya gitmek istediğin yerin kampanya ve duyurularına göz atman! Afiyet olsun şimdiden! 😋
Cevap
4Cevap
öyle bir yer yok ama ödeme yapabilirim senin için
Nasil yani
acıktım demedin mi yemek ısmarlayım dedim
Allah razi olsun tesekkur ederim cok mutlu olurum 🙏
nasıl iletişim kuralım
Gizliden cikarmisiniz
tamam
Var, Ramazan çadırları.
Benim yasadigim yede yok arastirdigim kadariyla
Hiç duymadim oyle birsey