İnternet & Teknoloji Bedava ürün, yemek kazanabileceğim uygulamalar var mı? Bayanlarınsesi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Bedava ürün yemek falan kazanabileceğim bildiğiniz uygulamalar var mı Bedava ürün, yemek kazanabileceğim uygulamalar var mı? Cevapla 8 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
uncas71 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Öyle bir şey yok ama indirimlerden yararlanabilirsin vodafoneluysan yanimda uygulamasini kullan 0 0 Yorumla
YorgunLadyX Takip Et Xper 2 Yaş: 26 1 yıl Getir yemeksepeti vb uygulamalarda kuponlar ve ilk sipariş indirimleri oluyor 10-20-30 tl civarı 0 0 Yorumla
Konya_Beyefendisi42 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 877 cevap paylaştı. Günaydın hanımefendi ben ısmarlayayım size 0 0 Yorumla
u Redamancy-4 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,8b cevap paylaştı. Galiba yok 0 0 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 548 cevap paylaştı. Ben ısmarlarım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öyle bir şey yok ama indirimlerden yararlanabilirsin vodafoneluysan yanimda uygulamasini kullan
Getir yemeksepeti vb uygulamalarda kuponlar ve ilk sipariş indirimleri oluyor 10-20-30 tl civarı
Günaydın hanımefendi ben ısmarlayayım size
Benden de beleşçisi varmış demek
Galiba yok
yemeksepeti
bedavaya mı
Ben ısmarlarım