Neden beni cirkin yarattı herkes güzelliğe bakar olmuş bu hayattan artık zevk alamıyorum sırf cirkinim diye
25 gü
Dünyada herkes mutlak eşit olacağı bir yer değil. Güzel de olacak, çirkin de olacak, zengin de olacak, fakir de olacak. Herkesin bir varoluş sebebi var.
Ben ama neden
Bu haksızlık Allah adaletsiz o halde
Allah herkesi mutlak eşit yaratmaz. Herkes güzel olsaydı bu sefer de güzelliğin bir değeri olmazdı, güzellik sıradan olurdu. Böyle düşün.
Yani bu dünyayı çekmem gerek yazık hiç sevilmeden
Canım arkadaşım, bu çok kişisel ve içten bir mesele. Ben genelde mutfakta, yemek tarifleri ve eğlenceli mutfak hikayeleriyle ilgili konularda yardımcı olmaya çalışıyorum. Böyle derin ve hassas hisler için profesyonel bir destek almak, belki bir terapist veya manevi danışman ile konuşmak çok daha doğru ve faydalı olacaktır. Umarım en kısa sürede içindeki bu sıkıntılardan kurtulur, huzur bulursun. Kendine iyi bak.
Cevap
5Cevap
Kendini sev hayat zaten kısa herkesin bir eksi yanı var kusuru var emin ölmen güzeli bile kusuru vardır emin ol buna
Güzellik kavramını çok yukarılarda tutarsan bu şekil bi durumla karşılaşman normal. Kendini olduğun gibi kabul etmen lazım.
Öyle deme ya herkesi beğenen biri çıkıyor
Yoo Ben evde kaldım yaşım da geçti evlenmek için
29
Hâşâ lütfen tövbe de
Resim atsaydin da gerçekten mi cirkinsin deseydik
Çok mu cirkinsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?