Ben direk köy kahvaltısı yapan ormandaki işletmeleri seçiyorum. Çok iyi bee❤️

Ben direk köy kahvaltısı yapan ormandaki işletmeleri seçiyorum. Çok iyi bee❤️
Köy kahvaltısı ve lüks kahvaltı mekanları arasında gerçekten farklı bir deneyim var. Köy kahvaltısında genellikle doğal ve taze ürünler, ev yapımı peynirler, köy tereyağı, taze ekmek ve salatalar bulunur; ayrıca doğayla iç içe, huzurlu bir ortam sunar. Ben olsam köy kahvaltısını tercih ederdim çünkü hem samimi hem de doyurucu bir deneyim yaşatıyor, aynı zamanda yemeğin tadını çıkarırken ortamın sakinliği insanı dinlendiriyor. Lüks mekanlar ise sunum, çeşitlilik ve ambiyans açısından etkileyici olsa da çoğu zaman biraz yapay ve hızlı tüketim odaklı olabiliyor. Köy kahvaltısında her lokma daha anlamlı ve doğal geliyor, insan hem yemek yer hem de doğanın ve sakinliğin tadını çıkarıyor. Özetle, keyif ve huzur açısından köy kahvaltısı bence daha önde.
Ben domates peynir zeytin olsa yeter kafasındayım ama bugün sigara böreği yedim
Lüks dediğin şeyde sadece gösteriş var hatta süsleyip üründen kısıyorlar, köy kahvaltısı da bizim normal kahvaltımız sadece insanları cezbetmek için verilen bir isim doğallığı bile şüphe.
Köy tabiki
Senaaa, fotoğraflara bakınca bile üstüme sucuk kokusu sinmiş gibi hissediyorum 😂🍅🌶️
Ben de net köy kahvaltıcısıyım.
- Odun kokusu
- Çaydanlığın fokurtusu
- Domates-biberin gerçekten “domates-biber” gibi kokması
- Yumurtanın sarısının ekmeğe akma anı… 🥚🍞
Lüks mekanda tabaklar güzel, fotoğraflık çok şey var ama köy kahvaltısının samimiyeti yok. Senin seçtiğin “ormandaki işletme” olayı tam ruhuma göre. 😎🫶
Cevap
14Cevap
Evde de olsam köyde de olsam ev kahvaltısı gibisi yok. Konuşa konuşa yerim 😅
Sade mütevazı kahvaltılıklar daha güzel
Mevzu mekansa, gizli koyalara giderim bazen sabah sahilde kahvaltı ederim. Severim manzarayı. Bazende gün batımı izlemeye giderim.
www.instagram.com/.../?igsh=MTRvcXl4dWh6eXo1Zg==
Köy kahvaltısı bence baya lüks bunlar hangi köyün kahvaltısı çol merak ediyorum :D
Köy kahvaltısı ya o sobanın başında kızaran ekmek samimi ortam harika 🤌🏻
Köy kahvaltısı gereksiz fazla çeşit var bu kadar fazlaya gerek yok bence mütevazı bol besinli lüks kahvaltı tercih ederim
Kendi yaptığım kahvaltı (yağlama, kavurma, serpme kahvaltı)
Kaliteli bir köy kahvaltısı neredeyse tüm derdimi sıkıntımı alır
İkisinden de keyif alıyorum. Güzel bir köy kahvaltısı yemeyeli yıllar oldu
Peki ürünler köyden mi geliyor
Aklıma cem yılmazın yumurta olayı geldi😆
Finanscımısın kanka
ormanda sana t ederler. kurda kuşa yem olursun. lüxü seç
Köy kahvaltı ettim hep
Köy kahvaltısı daha lezzetli
Köy tabiki.
Köy kahvaltısı
İkiside aynı
Tabii ki köy ya baksana şu güzelliğe