En önemli öğünlerden biri kahvaltıdır bunu hepimiz biliyoruz fakat kimimiz açık büfe kahvaltı kimimiz serpme kahvaltı tercih ediyor, siz hangisini seviyor ve tercih ediyorsunuz?
Açık büfe kahvaltı mı yoksa serpme kahvaltı mı size daha uygun?
Açık büfenin avantajı çok fazla çeşit oluyor kendi istediğimiz miktarda istediğimiz üründen seçerek alabiliyoruz mesela ben her türlü peyniri yiyemem her türlü zeytini falan yiyemem çok seçiciyim bu ikisi konusunda o yüzden açık büfede istediğim tür peynir ve zeytini yiyebileceğim kadar seçebiliyorum ama şöyle de bir şey var serpme kahvaltı sanki biraz daha özenle hazırlanıyor menemenin falan tadı açık büfedekinden daha güzel daha özenli yani o yüzden ben serpme kahvaltıyı daha çok seviyorum
Ben açık büfeciyim. Yiyeceğim kadarını alır, aldıklarımı bitiriyorum. Serpme de önüne hangisi konursa onu yiyorsun ya da bırakıyorsun. Bıraktığın her yiyecek ziyanlık. Çünkü çöpe atılıyor.
Devir sonrası restoranlarda fiyatlar uçmuş tabii onlar da haklılar çünkü bir tür ürünlerin fiyatları uçtuğu için yanımda sevdiğim bir insan olursa Her kahvaltı benim için güzeldir
Masaya servis alınabildiği için serpme diyeceğim ama diğer taraftan masaya gelenler yenmeyince çöpe gidiyorsa israf olacağı için açık büfe diyeceğim. Kararsızım yani :)